fisakis 29 Νοεμβρίου 2016 #26 Share 29 Νοεμβρίου 2016 (edited) Γνωριζω οτι ειστε προθυμοι και το εχω υπ οψιν! Αυτο που θα χρειαστει σιγουρα ειναι κανενα κλαδεματακι απο τα ευκολα φυτα. Για το ποια φυτα ας πει η ιδια. Τωρα οσον αφορα για το φωτισμο, θα κοιταξω μηπως βγαλω ακρη και αν δεν.... μιλαμε! Έγινε επεξεργασία 29 Νοεμβρίου 2016 - fisakis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelikalpf_Senpai 30 Νοεμβρίου 2016 Author #27 Share 30 Νοεμβρίου 2016 Ο φωτισμός μας χαλάει πολύ :/ το υπόλοιπα είναι έτοιμα, μες την εβδομάδα θα μπει και το ψάρι αλλά για τα φυτά έχω μέλλον :/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 30 Νοεμβρίου 2016 #28 Share 30 Νοεμβρίου 2016 (edited) πριν 16 λεπτά, το μέλος agelikalpf_Senpai έγραψε: Ο φωτισμός μας χαλάει πολύ :/ το υπόλοιπα είναι έτοιμα, μες την εβδομάδα θα μπει και το ψάρι αλλά για τα φυτά έχω μέλλον :/ Αν χρειαζεσαι κανα φυτο πες μας.... Εγω πεταω πολυ κλαδεμα καθε βδομαδα... Έγινε επεξεργασία 30 Νοεμβρίου 2016 - stathis spithas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelikalpf_Senpai 30 Νοεμβρίου 2016 Author #29 Share 30 Νοεμβρίου 2016 Οκ θα το έχω υπόψην Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 30 Νοεμβρίου 2016 #30 Share 30 Νοεμβρίου 2016 Φυσικά υπάρχουν και εδώ 2-3 ευκολα φυτάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelikalpf_Senpai 1 Δεκεμβρίου 2016 Author #31 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 okay thanks guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος