kakalos 9 Οκτωβρίου 2016 #1 Share 9 Οκτωβρίου 2016 Παρατήρησα αυτή τη ροζ γλιτσα πάνω στο βράχο. Σε σημείο που δεν το βλέπει πολύ το φως. Πάνω την έχω ξύσει λίγο. Είναι πολύ μαλακιά και φεύγει εύκολα. Ξέρει κανείς αν είναι άλγη ή κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 9 Οκτωβρίου 2016 #2 Share 9 Οκτωβρίου 2016 Σαν κάποιο σπόγγο μου φαίνεται εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 9 Οκτωβρίου 2016 #3 Share 9 Οκτωβρίου 2016 Σπογγος κακαλε!!! Σαν αυτο ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallos 9 Οκτωβρίου 2016 #4 Share 9 Οκτωβρίου 2016 Και εμένα για σπόγγος φαίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 9 Οκτωβρίου 2016 #5 Share 9 Οκτωβρίου 2016 Σπόγγος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakalos 9 Οκτωβρίου 2016 Author #6 Share 9 Οκτωβρίου 2016 Ναι ίδιο είναι. Ευχαριστώ για τις άμεσες και γεμάτες αυτοπεποίθηση απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος