gyristroula 6 Οκτωβρίου 2016 #1 Share 6 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά Ξέρει κανείς τι είναι αυτό; Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 6 Οκτωβρίου 2016 #2 Share 6 Οκτωβρίου 2016 Είναι δική σου φωτό;Την βρήκες στο Άργος;;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 6 Οκτωβρίου 2016 #3 Share 6 Οκτωβρίου 2016 Είναι προνύμφη νυχτοπεταλούδας (σκώρου για την ακρίβεια - moth) και συγκεκριμένα το γένος και είδος Daphnis Nerii! Πραγματικά πανέμορφη σε όλα τα στάδια της ζωής της και της μεταμόρφωσης!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 6 Οκτωβρίου 2016 Author #4 Share 6 Οκτωβρίου 2016 Στον κήπο της πεθεράς μου την βρήκαμε,είναι πραγματικά πανέμορφη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 6 Οκτωβρίου 2016 #5 Share 6 Οκτωβρίου 2016 https://en.wikipedia.org/wiki/Daphnis_nerii 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Οκτωβρίου 2016 #6 Share 6 Οκτωβρίου 2016 Εμενα μου κανει σαν προνυμφη του spiderman! Send from the Heart of Amazonas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 6 Οκτωβρίου 2016 Author #7 Share 6 Οκτωβρίου 2016 Εμενα μου κανει σαν προνυμφη του spiderman! Send from the Heart of Amazonas Πάλι καλά.. η δική μας αρχική εκτίμηση ήταν πόκεμον :) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Οκτωβρίου 2016 #8 Share 6 Οκτωβρίου 2016 Εντυπωσιακη καμπια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 6 Οκτωβρίου 2016 #9 Share 6 Οκτωβρίου 2016 Σαν κατι φωτεινες καμπιες κουκλακια που ειχε η πιο μικρη αδελφη μου να κοιμαται μοιαζει... "Φωτεινουλη" καπως ετσι τον λεγαν.. Φοβερα ματια... Σαν ψευτικο... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 6 Οκτωβρίου 2016 #10 Share 6 Οκτωβρίου 2016 Καλέ τι είναι τούτο;;; Στην αρχή νόμισα πως έκανες πλάκα κ ήταν ψεύτικο... Θα συμφωνήσω με τον Θοδωρή.. σαν προνύμφη spiderman.. στην κυριολεξία όμως! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 6 Οκτωβρίου 2016 #11 Share 6 Οκτωβρίου 2016 ΔΕΝ μπορώ πλέον να πάω πουθενά... χωρίς να με βγάλουν φωτογραφία, οι παπαράτσι!!!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Οκτωβρίου 2016 #12 Share 6 Οκτωβρίου 2016 Α μωρη καμπια! ΔΕΝ μπορώ πλέον να πάω πουθενά... χωρίς να με βγάλουν φωτογραφία, οι παπαράτσι!!!!! Α μωρη καμπια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 6 Οκτωβρίου 2016 #13 Share 6 Οκτωβρίου 2016 Το νου σου... κατεβαίνω και με νήμα.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 7 Οκτωβρίου 2016 Author #14 Share 7 Οκτωβρίου 2016 Σαν κατι φωτεινες καμπιες κουκλακια που ειχε η πιο μικρη αδελφη μου να κοιμαται μοιαζει... "Φωτεινουλη" καπως ετσι τον λεγαν.. Φοβερα ματια... Σαν ψευτικο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 7 Οκτωβρίου 2016 #15 Share 7 Οκτωβρίου 2016 fwteinoulis.JPG Ωχ ναι αυτο ηταν...Χαχαχα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 7 Οκτωβρίου 2016 #16 Share 7 Οκτωβρίου 2016 Ο αγκαλίτσας... φωτεινούλης.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος