Jump to content

χελωνες με χρυσοψαρα

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους! μολις κοιταζα ενα παλιο θεμα του φορουμ που ελεγε οτι χελωνες με χρυσοψαρα δεν ταιριαζουν, γιατι οι χελωνες τρωνε τα χρυσοψαρα. Κι ηθελα να ρωτησω αν ισχυει κ για τα κοι. Επισης μου κανει εντυπωση γιατι αυτο το συνδιασμο τον εχω δει πολλες φορες σε λιμνες-συντριβανια πλαταιων, βουνο Καισαριανης κλπ οπου ειναι θηριακια κ τα χρυσοψαρα κ οι χελωνες, κατι που δειχνει πως ειναι μαζι καποια χρονια κ δεν εχει υπαρξει προβλημα.Επισης ελεγε πως οι χελωνες θελουν θερμοστατη ενω τα χρυσοψαρα οχι, κι εκει στο βουνο το χειμωνα πιανει κατω απο το 0 θερμοκρασιες, τι ακριβως σημβαινει; 

Το ενυδρειο δεν εχει καμια σχεση με την φυση.

• Like 1

ok, καταλαβα! σ ευχαριστω

Νομιζω οτι θα πρεπει να φτιαξεις για αυτο το εγχειρημα μερος που να μπορουν να "νιωθουν ασφαλη" και τα δυο ειδη...

Δηλαδη και λιτρα για το χρυσοψαρο και στερια για τις χελωνες....

Νομιζω οτι θα πρεπει να φτιαξεις για αυτο το εγχειρημα μερος που να μπορουν να "νιωθουν ασφαλη" και τα δυο ειδη...

Δηλαδη και λιτρα για το χρυσοψαρο και στερια για τις χελωνες....

Καπως ετσι το ειχα κι εγω στο μυαλο μου, αλλα ο διαλογος που παρακολουθησα εχτες ελεγε πως πρεπει να μπουν σε τελειως διαφορετικο μερος.Σε αλλο ενυδρειο τα ψαρια κ σε αλλο οι χελωνες.Να μην εχουν καμια επαφη δλδ μεταξυ τους, μου εκανε εντυπωση γι αυτο κ ρωτησα

Καπως ετσι το ειχα κι εγω στο μυαλο μου, αλλα ο διαλογος που παρακολουθησα εχτες ελεγε πως πρεπει να μπουν σε τελειως διαφορετικο μερος.Σε αλλο ενυδρειο τα ψαρια κ σε αλλο οι χελωνες.Να μην εχουν καμια επαφη δλδ μεταξυ τους, μου εκανε εντυπωση γι αυτο κ ρωτησα

Ποιος διαλογος;

Δεν εχω κατι υποψην μου...

Ισως να υπαρχουν παραμετροι που δεν εχω σκεφτει εκτος απο αυτους που αναφερα..

Έγινε επεξεργασία - stathis spithas

Ηταν ενα παλιος διαλογος του φορουμ οπου διαβαζα εκεινο το βραδυ, ο τιτλος ειναι ο εξης:"Νεο χελωνακιμε χρυσοψαρα μεσα αλλα δε βγαιναι να λιαστει και δε τρωει". Βρες το κ διαβασε το να δεις τι λεει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...