cholymelan 4 Οκτωβρίου 2016 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2016 είπα να ανεβασω και το δικο μου ενυδρειο και ασ ειναι φραγγιερα μιας και κανω συλλογη απο ζωανθους. keep reefing 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 4 Οκτωβρίου 2016 Author #2 Share 4 Οκτωβρίου 2016 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 4 Οκτωβρίου 2016 #3 Share 4 Οκτωβρίου 2016 όπως πάντα απίστευτα! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Οκτωβρίου 2016 #4 Share 4 Οκτωβρίου 2016 (edited) Μπορει να εχεις δρομο ωστε να φτοιαξεις την συλλογη που θελεις (αποσο εχουμε πει και αποτι εχω καταλαβει ουτε στα μισα δεν εισαι ακομα για να φτασεις την συλλογη εκει που θες) αλλα συλλογη σου ειναι αξιοζηλευτει και μακαρι καποια στιγμη να καταφερω να πλησιασω εστω και λιγο... Γιατι τα zoanthus ειναι μια κατηγορια μονα του!! Και χαιρομαι και ειχα την τυχη να τα δω απο κοντα εστω και πριν καιρο (αν και εχουν πληθυνει αφανταστα) Ελπιζω συντομα να δουμε πολλα νεα zoanthus στην κατοχη σου Έγινε επεξεργασία 4 Οκτωβρίου 2016 - paul.asty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 4 Οκτωβρίου 2016 #5 Share 4 Οκτωβρίου 2016 Εξαιρετικη συλλογη Χρηστο :thumbsu: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Οκτωβρίου 2016 #6 Share 4 Οκτωβρίου 2016 Μια πραγματι ομορφη συλλογη ,ωραιος Χρηστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yautja 4 Οκτωβρίου 2016 #7 Share 4 Οκτωβρίου 2016 είπα να ανεβασω και το δικο μου ενυδρειο και ασ ειναι φραγγιερα μιας και κανω συλλογη απο ζωανθους. keep reefing Πανδαισια χρωματων... Γιατι δεν εχεις βραχια μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 4 Οκτωβρίου 2016 Author #8 Share 4 Οκτωβρίου 2016 Πανδαισια χρωματων... Γιατι δεν εχεις βραχια μεσα? εχω στο σαμπ βραχια. σας ευχαριστω ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallos 5 Οκτωβρίου 2016 #9 Share 5 Οκτωβρίου 2016 Φοβερή συλλογή!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 1 Δεκεμβρίου 2016 Author #10 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 bleeding hearts 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 1 Δεκεμβρίου 2016 #11 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος cholymelan έγραψε: bleeding hearts πολυ ομορφα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 1 Δεκεμβρίου 2016 Author #12 Share 1 Δεκεμβρίου 2016 Είναι ακόμα στρεσαρισμένα από το ταξίδι.θα γίνουν ακόμα πιο όμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 3 Δεκεμβρίου 2016 Author #13 Share 3 Δεκεμβρίου 2016 Άλλο ένα καινούργιο.energizer zoa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 6 Δεκεμβρίου 2016 Author #14 Share 6 Δεκεμβρίου 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 7 Δεκεμβρίου 2016 #15 Share 7 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ ωραία συλλογή...αναρωτιέμαι όμως έτσι όπως το έχεις στήσει σαν φραγκέρια τί τα κάνεις τα ζωντανά όταν μεγαλώσουν/πολλαπλασιαστούν? Έχεις κάποιο άλλο display tank? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 7 Δεκεμβρίου 2016 Author #16 Share 7 Δεκεμβρίου 2016 Αυτή η δημιουργεια τον Μάρτιο θα κλείσει δυο χρόνια.εγινε πολύ πειραματικά και για να μάθω τα ζωντανά όσο περισσότερο μπορώ.στο να τα μεγαλώνω κόβω/αναπαράγω.ειμαι σε μια φάση τώρα που σκέφτομαι πολύ σοβαρά για display αλλά πάλι σε χαμηλό ύψος για να γλιτώσω λίτρα μιας και υπάρχει ελλειψη χώρου.ειμαι πολύ κοντά στο ν το αποφασίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 7 Δεκεμβρίου 2016 Author #17 Share 7 Δεκεμβρίου 2016 Σίγουρα όταν θα μπούνε σε πιο άγρια φάση πάνω σε βράχια θα δείξουν ακόμα καλύτερα και πιο φυσικά.επισης μέσα σε αυτά τα χρόνια έμαθα ότι κόβοντας τα στρώνουνε περισσότερο τα ζωανθους.επισης ένα ακριβό ζωανθους που κοστίζει από 50-200 ευρώ το κεφάλι σίγουρα Δεν θέλει display αρχικά μέχρι να στρώσει.θεκει τουλάχιστον ένα 6μηνο να δεις πως θα πάει και να μην το ενοχλεί κανέναν οργανισμός/ψάρι κλπ.αυτος είναι ο βασικός λόγος που έφτιαξα την φραγγιερα.και να μπορώ να βάζω χέρι εύκολα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsorrow 10 Ιανουαρίου 2017 #18 Share 10 Ιανουαρίου 2017 Φοβερή συλλογή, τι εννοείς όταν λες οτι κόβοντας τα στρώνουν περισσότερο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος