niknik 7 Νοεμβρίου 2016 #26 Share 7 Νοεμβρίου 2016 On 27/10/2016 at 2:18 ΜΜ, το μέλος Nikos@ έγραψε: Ισχίοι όντος αλά αυτό άφορα όλους τους σπογκους Νικο πως παει ο σπογγος?βαλε καμια φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 8 Νοεμβρίου 2016 #27 Share 8 Νοεμβρίου 2016 πριν 10 ώρες, το μέλος niknik έγραψε: Νικο πως παει ο σπογγος?βαλε καμια φωτο. μια χαρά είναι το μετέφερα σε άλλο σημείο γιατί η mondipora μεγάλωσε αρκετά και το είχε σκίαση τελείως... η φωτογραφία είναι τραβηγμένη τον Αύγουστο δεν έχω ποιο πρόσφατη !! είως 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Νοεμβρίου 2016 #28 Share 8 Νοεμβρίου 2016 Τουμπανο!!! Βαλε και κανένα ζωανθους μωρέ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 8 Νοεμβρίου 2016 #29 Share 8 Νοεμβρίου 2016 πριν 27 λεπτά, το μέλος fishbone! έγραψε: Τουμπανο!!! Βαλε και κανένα ζωανθους μωρέ!!!! λες να βάλω μερικά ακόμα ??? αυτί είναι τι πρώτο μισό της φωτογραφίας καλά δεν είμαι ???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Νοεμβρίου 2016 #30 Share 8 Νοεμβρίου 2016 Πως πανε Νικο τα πιατα απο πηλό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 8 Νοεμβρίου 2016 #31 Share 8 Νοεμβρίου 2016 εντάξει είναι ! έχω βάλει πάνω κάποια frag από Εφιλιες μέχρι να τα δώσω αλλά δεν έχω κάποια διαφορά στις μετρήσεις που κάνω.. όλα κυλάνε ομαλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Νοεμβρίου 2016 #32 Share 8 Νοεμβρίου 2016 Το σπασμενο κοραλι στο βυθο πως το βλεπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 8 Νοεμβρίου 2016 #33 Share 8 Νοεμβρίου 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος niknik έγραψε: Το σπασμενο κοραλι στο βυθο πως το βλεπεις? τι εννοείς πως το βλεπω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Νοεμβρίου 2016 #34 Share 8 Νοεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος Nikos@ έγραψε: τι εννοείς πως το βλεπω? Ειχε κανενα θεμα?σου διμιουργησε κυανο?wrasse gobi εχεις?Πιανει κοραλινη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 8 Νοεμβρίου 2016 #35 Share 8 Νοεμβρίου 2016 το έβαλα επιδίδει η κυκλοφοριτες μου μαζεύαν σε ένα σημείο τον αραγωνιτη και από πάνω έβαλα αυτό στην άρχει έπιασε κυανό λογικό αλά μετά τέλος. έχω 2 wrasse αλά ψάχνω να βρω τον μελανουρους και δεν τον βρίσκω πουθενά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος