tolis1997 3 Οκτωβρίου 2016 #1 Share 3 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα σας παιδια χαιρομαι που εγινα μελος της ομαδας σας...ειμαι καινουριος στα ενυδρεια και θα ηθελα καποιες πληροφοριες...1) επειδη το ενυδρειο το βρηκα δεν ξερω ποσα λιτρα ειναι περιπου θα ηθελα αν μπορειται να με βοηθεισεται ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΣΑΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ?2)αγορασα ενα ενα φιλτρο για το ενυδρειο το οποιο νομιζω ειναι μαζι με καθαρισμο νερου ειναι ενταξει για αυτο το ενυδρειο εχει πολη πιεση...|3) ηθελα να ξερω επισης εαν το βραδυ το κλεινω το φιλτρο γιατι κανει και θορυβο αλλα και για οικονομια οσω μπορω υπαρχει προβλημα για ψαρια 4) περιπου ποσο καει σε ρευμα αυτο το φιλτρο ?5) αγορασα ψαρακια guppy και θα ηθελα μονο αυτα για το ενυδρειο μου αν μπορειται να με βοηθεσαι σε τροφη ροη του νερου αν θελουν υσηχα νερα καποια φυτα για να κρυβονται?6) θα μπορουσα να παρω και ενα γλυφτη για καθαρισμο αλλα θα εχει προβλημα με τα guppy?ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 3 Οκτωβρίου 2016 #2 Share 3 Οκτωβρίου 2016 Γεια σου συντοπίτη!!! Εδώ Αλεξανδρούπολη!!! Λοιπόν 1. Για να βρεις τα λίτρα σου.. Πολλαπλασιάζεις το μήκος επί το ύψος επί το πλάτος κ διαιρείς με το 1000! Αυτό που βρίσκεις είναι τα μεικτά σου λίτρα! 2. Δεν κλείνεις ποτέ το φίλτρο! Μην ανησυχείς για το ρεύμα.. δεν πρόκειται να δεις διαφορά στον λογαριασμό της ΔΕΗ! Βάλε όμως κ καμιά φωτογραφία για να δούμε τι φίλτρο είναι κ τι έχει μέσα.. το τι έχει κ αν έχει.. είναι βασικό! 3. pleco.. αυτόν δηλαδή που αποκαλείς ¨γλύφτη".. θα έλεγα να μην πάρεις! 4. Εδώ μπορείς να μάθεις για τα ψαράκια σου http://www.aquazone.gr/forums/topic/36906-poecilia-reticulata-peters-1859/ 5. Γενικά όλοι σ΄αυτό το φόρουμ έχουμε ένα θέμα με το "μάτι"! Βάλε καμιά φωτογραφία! Ας είναι κ χάλια! Εγώ για παράδειγμα συνήθως βάζω χάλια φωτογραφίες.. αλλά τις βάζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis1997 3 Οκτωβρίου 2016 Author #3 Share 3 Οκτωβρίου 2016 (edited) Εδω διδυμοτειχο Σε ευχαριστω πολυ εβριτισα..πως μπορω να ανεβασω φωτογραφια ?? Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2016 - tolis1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Οκτωβρίου 2016 #4 Share 3 Οκτωβρίου 2016 Ρίξε μια ματιά εδώ Προσθήκη φωτογραφιών σε μήνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis1997 3 Οκτωβρίου 2016 Author #5 Share 3 Οκτωβρίου 2016 (edited) Αυτο ειναι...πιατευω οτι βγαζει πολυ πιεση και ενοχλει τα guppy Ελπιζω να φαινετε η φωτογραφια Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2016 - tolis1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 3 Οκτωβρίου 2016 #6 Share 3 Οκτωβρίου 2016 Τόλη.. για να ανεβάσεις φωτογραφία.. Όπως γράφεις κανονικά τα μηνύματα.. κάτω δεξιά γράφει "εξελιγμένη επεξεργασία" Εκεί θα πατήσεις κ θα σου βγάλει το παράθυρο που κάτω θα δεις την επισύναψη αρχείων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis1997 3 Οκτωβρίου 2016 Author #7 Share 3 Οκτωβρίου 2016 Το ενυδρειο εκανα οπως μου ειπες της διερεση και νγηκε 20 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis1997 3 Οκτωβρίου 2016 Author #8 Share 3 Οκτωβρίου 2016 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 3 Οκτωβρίου 2016 #9 Share 3 Οκτωβρίου 2016 Θα σε στεναχώρησω.. αλλά στα λίτρα που έχεις μπορείς να βάλεις έναν υπέροχο μονομάχο με κανένα σαλιγκάρι όμορφο 'η με γαρίδες αμανο! Τα γκαπυ θέλουν μεγαλύτερο χώρο.. Για το φίλτρο σου δεν μπορώ να σου απαντήσω.. Ίσως κάποιος πιο έμπειρος γνωρίζει να σου πει.. Μπορεί να γίνει κουκλί.. Αν το θελήσεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 4 Οκτωβρίου 2016 #10 Share 4 Οκτωβρίου 2016 http://www.aquavivere.gr/eksoplismos/eswterika-filtra/turbo-filter-500-4037 Αυτο ειναι το φιλτρο; Αν ρωτας για καταναλωση ειναι πολυ μικρη γυρω στα 4 βατ.... Παντως θα ηθελα να μας δωσεις διαστασεις απο το ενυδρειο γιατι σε σχεση με το φιλτρο μου μοιαζει πιο πολλα λιτρα.... Ισως να κανω και λαθος αλλα δωσε διαστασεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tropicana 4 Οκτωβρίου 2016 #11 Share 4 Οκτωβρίου 2016 Για 20 λιτρα μου φαινεται λιγο μεγάλο, Τι διαστασεις εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος