AGAPI7 9 Σεπτεμβρίου 2018 Author #426 Share 9 Σεπτεμβρίου 2018 πριν 24 λεπτά, το μέλος manos23 έγραψε: Μπράβο πολύ ωραίο αγάπη! φαντασου να ήσουν Αθήνα και να τα είχες όλα δίπλα σου τι θα είχες κάνει! Το βασικό θα ήταν ότι θα είχα εσάς δίπλα μου! Θα μου δείχνατε κ κανένα σαμπ, κανένα σκίμμερ, καμιά αντλία "ζωντανά" κ όχι να τα έχω δει μόνο στο youtube! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 9 Σεπτεμβρίου 2018 Author #427 Share 9 Σεπτεμβρίου 2018 πριν 26 λεπτά, το μέλος bbetta έγραψε: Πραγματικά πανέμορφο! Πολύ μου αρέσουν οι επιλογές σου σε κοράλλια και ψαράκια! Ευχαριστώ αλλά δεν νομίζω ότι έχω κάνει κ τις καλύτερες επιλογές... Όμορφες ίσως αλλά όχι σωστές! Από που να το πιάσω; Από τα πλοκάμια που έχω μαζέψει εκεί μέσα κ δέρνουν... ( δεν αναφέρομαι στην ανεμώνη.. μόνο)... Από την xenia που "πετάει" προς πάσα κατεύθυνση κ προσπαθώ να την μαζέψω... Από τα μανιτάρια που ποτέ ποτέ δεν θα έβαζα ξανά σε κεντρικό βράχο.. (κ αυτά πετάνε..) Αλλά Ο.Κ., προσπαθώ να διορθώσω κάποια πράγματα σιγά σιγά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 9 Σεπτεμβρίου 2018 #428 Share 9 Σεπτεμβρίου 2018 Άλλο η τοποθέτηση, άλλο τα είδη! Για τις παρατηρήσεις που έχεις κάνει περί πλοκαμιών και κεντρικού βράχου βέβαια, θα συμφωνήσω απόλυτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Οκτωβρίου 2018 #429 Share 27 Οκτωβρίου 2018 @AGAPI7 καμία φώτο θα δούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 27 Οκτωβρίου 2018 Author #430 Share 27 Οκτωβρίου 2018 @niknik Νίκο μου δεν είμαι για φωτογραφίες! Ακόμα είμαι σε αναμπουμπούλα... Βάζω, βγάζω, κολλάω... Οι μόνες φωτογραφίες που αξίζει νομίζω να ανεβάσω είναι από την μικροκλαδος που κόλλησα προχθές! Κ όχι για το κοράλλι αλλά για τον μοναδικό τρόπο που το κόλλησα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Οκτωβρίου 2018 #431 Share 27 Οκτωβρίου 2018 πριν 9 λεπτά, το μέλος AGAPI7 έγραψε: @niknik Νίκο μου δεν είμαι για φωτογραφίες! Ακόμα είμαι σε αναμπουμπούλα... Βάζω, βγάζω, κολλάω... Οι μόνες φωτογραφίες που αξίζει νομίζω να ανεβάσω είναι από την μικροκλαδος που κόλλησα προχθές! Κ όχι για το κοράλλι αλλά για τον μοναδικό τρόπο που το κόλλησα!!! Ένα μπράβο για την πρωτοτυπία σου. Όμως οι αλλαγές που γίνονται και το πως γίνονται είναι τροφή για όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thediscusman 27 Οκτωβρίου 2018 #432 Share 27 Οκτωβρίου 2018 Πολύ έξυπνη ιδέα, και πρακτική!! Μπράβο, πολύ ωραία!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 27 Οκτωβρίου 2018 #433 Share 27 Οκτωβρίου 2018 Αυτό είναι!!!! Και νόμιζα ότι ήμουν ευρηματικός με την τσιμπηδα!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Οκτωβρίου 2018 #434 Share 27 Οκτωβρίου 2018 πριν 40 λεπτά, το μέλος fishbone! έγραψε: Αυτό είναι!!!! Και νόμιζα ότι ήμουν ευρηματικός με την τσιμπηδα!!! Ακόμα εκεί είσαι?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Δεκεμβρίου 2018 #435 Share 5 Δεκεμβρίου 2018 Κολλησε ολα καλα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 27 Ιανουαρίου 2021 #436 Share 27 Ιανουαρίου 2021 Έχουμε κανένα νέο από το ενυδρείο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 27 Ιανουαρίου 2021 #437 Share 27 Ιανουαρίου 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος johnbaggios έγραψε: Έχουμε κανένα νέο από το ενυδρείο;;; Η Αγαπη τωρα εχει τρια ενυδρεια! Δεν γραφει εδω.... Κριμα... Ειναι πολυ ομορφα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος