AGAPI7 25 Σεπτεμβρίου 2017 Author #326 Share 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις τώρα, το μέλος niknik έγραψε: Δεν αφήνει να δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 26 Σεπτεμβρίου 2017 #327 Share 26 Σεπτεμβρίου 2017 On 22/9/2017 at 4:50 ΜΜ, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Νίκο δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες! Είναι όλες πολύ μεγάλες! Μπορεις να φτιαξεις αλμπουμ στην gallery του forum και να ανεβασεις οτι θελεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AGAPI7 26 Σεπτεμβρίου 2017 Author Popular Post #328 Share 26 Σεπτεμβρίου 2017 Επιτέλους! Τα κατάφερα να ανεβάσω φωτογραφίες από την πρώτη μου προσπάθεια δημιουργίας "νησιού" χρησιμοποιώντας σκελετό από pvc! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 26 Σεπτεμβρίου 2017 #329 Share 26 Σεπτεμβρίου 2017 Εξαιρετικό! Μπράβο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 26 Σεπτεμβρίου 2017 #330 Share 26 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ όμορφο αλλά τα tangs υπέροχα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 26 Σεπτεμβρίου 2017 Author #331 Share 26 Σεπτεμβρίου 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος PanaGreco έγραψε: Πολύ όμορφο αλλά τα tangs υπέροχα !!!! Τόσο κόπο έκανες να τα στείλεις στην άλλη άκρη της Ελλάδας.. Ε να μην είναι κ υπέροχα; Έτσι θέλω.. να τα βλέπεις πόσο καλά είναι κ να χαίρεσαι! Είναι λίγο τζαναμπέτικο το yellow αλλά τέλος πάντων! Χα.. χα..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 28 Σεπτεμβρίου 2017 #332 Share 28 Σεπτεμβρίου 2017 πολυ ομορφα! με το καλο να ροζισει ο καινουριος βραχος!! love blue sponge!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 6 Οκτωβρίου 2017 #333 Share 6 Οκτωβρίου 2017 Όμορφα πράγματα βλέπω Αγάπη!! Το νησάκι έκατσε πολύ καλά και όπως φαίνεται έχει πάρει ήδη τα πρώτα του χρωματάκια!! Να σου ζήσουν και οι νέοι κάτοικοι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 6 Οκτωβρίου 2017 Author #334 Share 6 Οκτωβρίου 2017 πριν 14 ώρες, το μέλος Skoti έγραψε: Όμορφα πράγματα βλέπω Αγάπη!! Το νησάκι έκατσε πολύ καλά και όπως φαίνεται έχει πάρει ήδη τα πρώτα του χρωματάκια!! Να σου ζήσουν και οι νέοι κάτοικοι!! Ευχαριστώ! Αλλά όχι κ νησάκι.. Νησάρα είναι! Χα.. χα..!!! Τα 2 πιάτα επάνω έχουν άνοιγμα πάνω από μισό μέτρο! Αχ.. να δω πότε θα το γεμίσω με τα κοραλλάκια που θέλω!!! Θέλω εύκολα sps! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 7 Οκτωβρίου 2017 #335 Share 7 Οκτωβρίου 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Ευχαριστώ! Αλλά όχι κ νησάκι.. Νησάρα είναι! Χα.. χα..!!! Τα 2 πιάτα επάνω έχουν άνοιγμα πάνω από μισό μέτρο! Αχ.. να δω πότε θα το γεμίσω με τα κοραλλάκια που θέλω!!! Θέλω εύκολα sps! Μην το παρακάνεις γιατί και αυτά μεγαλώνοντας θέλουν το χώρο τους. Λίγα και διαλεκτά κομμάτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsin 7 Οκτωβρίου 2017 #336 Share 7 Οκτωβρίου 2017 Πολύ όμορφο τέλειο ζηλεύω.....πάρα πολύ καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Οκτωβρίου 2017 #337 Share 7 Οκτωβρίου 2017 πριν 15 ώρες, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Ευχαριστώ! Αλλά όχι κ νησάκι.. Νησάρα είναι! Χα.. χα..!!! Τα 2 πιάτα επάνω έχουν άνοιγμα πάνω από μισό μέτρο! Αχ.. να δω πότε θα το γεμίσω με τα κοραλλάκια που θέλω!!! Θέλω εύκολα sps! Σιγα σιγα ολα θα γινουν!! Το να βλεπεις το ενυδρειο σου να φτανει σιγα σιγα εκει που θες ειναι κατι τρομερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AGAPI7 10 Φεβρουαρίου 2018 Author Popular Post #338 Share 10 Φεβρουαρίου 2018 Καιρό έχω να ανεβάσω καμία φωτογραφία... 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos 10 Φεβρουαρίου 2018 #339 Share 10 Φεβρουαρίου 2018 Πολύ όμορφο!!! Ψαρια, κοράλλια όλα πανέμορφα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 10 Φεβρουαρίου 2018 #340 Share 10 Φεβρουαρίου 2018 Πανέμορφο, Πεντακάθαρο και ανάπτυξη στο φουλ βλέπω! Τουμπανα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 10 Φεβρουαρίου 2018 Author #341 Share 10 Φεβρουαρίου 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος nasos έγραψε: Πολύ όμορφο!!! Ψαρια, κοράλλια όλα πανέμορφα!!! Ευχαριστώ! Για τα ψάρια είμαι σίγουρη! Για τα κοράλλια.. το παλεύω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 10 Φεβρουαρίου 2018 #342 Share 10 Φεβρουαρίου 2018 ωραια εξέλιξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sriz 10 Φεβρουαρίου 2018 #343 Share 10 Φεβρουαρίου 2018 Όταν πραγματικά αγαπάς αυτό που κάνεις.... Φαίνεται. Πολλά μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 10 Φεβρουαρίου 2018 #344 Share 10 Φεβρουαρίου 2018 Ειχα την χαρά λόγω ενός επαγγελματικού ταξιδιού στην Αλεξανδρούπολη να επισκεφτώ και να δω από κοντά τον ύφαλο της Αγάπης. Δεν σας κρύβω ότι με συγκίνησε η πρόσκληση της να" επισκεφτώ το πιο απομακρυσμένο ρεεφακι της Ελλάδας ". έτσι ξεκλεψα λίγο χρόνο και πήγα να το δω από κοντά. Η συνχομπιτησα έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά και έχει πολύ μεράκι. Το ρεεφ της είναι πεντακάθαρο και ισορροπημένο. Κοραλία υγειεστατα με ανάπτυξη. Όσο για τα ψάρια... θηρία. Γεμάτες κοιλιές, κινητικότητα φοβερή και αντιδρούσαν σαν κατοικίδια πράγμα που δείχνει αγάπη! Θα πω και άλλα αργότερα άλλα θα ήθελα να σταθώ στο ποσό σημαντική είναι η προσπάθεια ενός χομπιστα σε ένα τόσο μακρινό μέρος. Αυτά που εμείς θεωρούμε δεδομένα εκεί είναι άπιαστα. Από το πιο απλό ( να παρουμε λίγο αλάτι ή άνθρακα) έως μια στραβή να κάτσει όλα είναι πολύ δύσκολα να λυθούν. Η Αγάπη πρέπει να ταξιδέψει ώρες για να βρει το παραμικρό άλλα να κάνει και το σταυρό της κάθε φορά που θα παραγγείλει κάτι λόγω απόστασης. Λοιπόν φίλη Αγάπη ένα μεγάλο μπράβο από εμένα για το ενυδρείο σου και ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ για την προσπαθεια σου σε αυτες τις αντιξοες συνθηκες . 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 10 Φεβρουαρίου 2018 #345 Share 10 Φεβρουαρίου 2018 Πολλά συγχαρητήρια Αγάπη για την reefάρα σου. Η αγάπη και το μεράκι για το χόμπι είναι κάτι περισσότερο από φανερά. Ειδικά σε δύσκολες συνθήκες όπως πολύ σωστά επισήμανε παραπάνω ο Διονύσης. Και πάλι Μπράβο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 10 Φεβρουαρίου 2018 Author #346 Share 10 Φεβρουαρίου 2018 Αμάν βρε παιδάκια.. θα βάλω τα κλάματα! Κ τα βάζω κ πολύ εύκολα... Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Ήμουνα που ήμουνα πωρωμένη.. τώρα με αποτελειώσατε! Όσο για την επίσκεψη του Διονύση (fishbone) σήμερα.. Από την ώρα που το έστησα δεν υπήρξε κανένας που να γνωρίζει από reef, να το δει ζωντανά κ να μου πει μια γνώμη! Μόνο ο Διονύσης το είδε σήμερα! Κ είχα κ άγχος για το τι θα ακούσω... Οπότε καταλαβαίνετε πως όταν μου είπε πόσο του άρεσε ήταν λογικό να γελάνε κ τα αυτάκια μου! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 15 Φεβρουαρίου 2018 Author #347 Share 15 Φεβρουαρίου 2018 Εδώ κ αρκετό καιρό προσπαθώ να βρω τρόπο ώστε να διασφαλίσω ότι οι ανεμώνες μου δεν θα φτάσουν στον κυκλοφορητή ο οποίος είναι ακριβώς από πάνω τους! Αφού λοιπόν έπρηξα πολύ κόσμο κ ειδικά τον @niknik... Κατέληξα σε κάτι που στην αρχή ίσως θεωρηθεί γελοίο, αλλά δουλεύει πολύ καλά!!! Διχτυωτό καλσόν λοιπόν! Πανεύκολο στην αλλαγή κ τοποθέτηση, δεν κοστίζει, φαίνεται πολύ όμορφο, κ το κυριότερο δεν κόβει καθόλου κυκλοφορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 15 Φεβρουαρίου 2018 #348 Share 15 Φεβρουαρίου 2018 Θα προτιμούσα σε ροζ καλύτερα να ταιριάζει με την κοραλινη. Πλάκα κάνω. Εφόσον δουλεύεις μια χαρά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Φεβρουαρίου 2018 #349 Share 15 Φεβρουαρίου 2018 πριν 53 λεπτά, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Εδώ κ αρκετό καιρό προσπαθώ να βρω τρόπο ώστε να διασφαλίσω ότι οι ανεμώνες μου δεν θα φτάσουν στον κυκλοφορητή ο οποίος είναι ακριβώς από πάνω τους! Αφού λοιπόν έπρηξα πολύ κόσμο κ ειδικά τον @niknik... Κατέληξα σε κάτι που στην αρχή ίσως θεωρηθεί γελοίο, αλλά δουλεύει πολύ καλά!!! Διχτυωτό καλσόν λοιπόν! Πανεύκολο στην αλλαγή κ τοποθέτηση, δεν κοστίζει, φαίνεται πολύ όμορφο, κ το κυριότερο δεν κόβει καθόλου κυκλοφορία! Καταρχήν δε με επρειξες.Πραγματι πολύ καλή δουλειά.Μην ξεχνάς να το πλένεις διότι θα φραζει και δεν θα λειτουργεί σωστά. Μπράβο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 15 Φεβρουαρίου 2018 Author #350 Share 15 Φεβρουαρίου 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος niknik έγραψε: Καταρχήν δε με επρειξες.Πραγματι πολύ καλή δουλειά.Μην ξεχνάς να το πλένεις διότι θα φραζει και δεν θα λειτουργεί σωστά. Μπράβο. Σιγά να μην το πλένω.. Απλά κόβεις άλλο κομμάτι! Δεν φαντάζεσαι πόσο ηρέμησα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος