AGAPI7 26 Αυγούστου 2017 Author #301 Share 26 Αυγούστου 2017 Είχα παραλάβει μία ανεμώνη που από την αρχή φαινόταν ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση! Αλλά επειδή μου έδειχνε κ κάποια καλά σημάδια είπα να προσπαθήσω να την σώσω! Κάποιος άλλος χομπίστας από Θεσσαλονίκη που πήρε κ αυτός από την ίδια παρτίδα (αν μπορώ να το πω έτσι).. μόλις είδε τα κακά σημάδια την έβγαλε έξω! Ήταν σίγουρα πιο έξυπνος από μένα! Εγώ.. το χαζό παιδί χαρά γεμάτο.. θεώρησα ότι έχω πολλά λίτρα (600) κ αυτό θα μπορούσε να με σώσει αν κάτι πάθαινε η ανεμώνη μέσα στο ενυδρείο! Μία μέρα λοιπόν που γύρισα μεσημέρι από την δουλειά την βρήκα ξεκολλημένη κ με το στόμα στον αραγωνίτη! Είπα ότι Ο.Κ. εγώ προσπάθησα να τη σώσω αλλά πλέον είχε φύγει για τον ψαροπαράδεισο! Κ την σήκωσα με την τσιμπίδα για να την βγάλω έξω. Όμως τα πλοκάμια από κάτω ήταν ήδη σε αποσύνθεση! Κ φυσικά με το που την σήκωσα γέμισε το ενυδρείο! Εγώ ακόμα στην κοσμάρα μου! Εντάξει.. δεν έγινε κ τίποτα! 'Εχω κ τον άνθρακα κ όλα καλά! Σε 5-10 λεπτά έγινε ο κακός χαμός μέσα στο ενυδρείο! Τα ψάρια όλα να πέφτουν ξερά! Μόνο τα κλοουνάκια δεν χαμπάριασαν τίποτα! Κ φυσικά δεν είχα έτοιμο νερό να βγάλω όσα προλάβω κ να τα βάλω εκεί μέσα! Τη λύση μου την έδωσε η θάλασσα! Έστειλα τον άντρα μου να φέρει νερό από την θάλασσα κ εκεί έβαλα τα ψάρια μήπως κ τα σώσω! Δεν έχω παράπονο.. θα μπορούσε να ήταν κ χειρότερα! Έσωσα σχεδόν τα μισά! Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για μένα! Κατά τα άλλα.. όλα καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 26 Αυγούστου 2017 Author #302 Share 26 Αυγούστου 2017 πριν 12 λεπτά, το μέλος Spy74 έγραψε: μπράβο κάτι ακούστηκε Μέχρι την Αττική; Μπράβο μου!!! Τώρα κ εγώ γελάω αλλά εκείνη την ώρα δεν γελούσα καθόλου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Αυγούστου 2017 #303 Share 26 Αυγούστου 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Είχα παραλάβει μία ανεμώνη που από την αρχή φαινόταν ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση! Αλλά επειδή μου έδειχνε κ κάποια καλά σημάδια είπα να προσπαθήσω να την σώσω! Κάποιος άλλος χομπίστας από Θεσσαλονίκη που πήρε κ αυτός από την ίδια παρτίδα (αν μπορώ να το πω έτσι).. μόλις είδε τα κακά σημάδια την έβγαλε έξω! Ήταν σίγουρα πιο έξυπνος από μένα! Εγώ.. το χαζό παιδί χαρά γεμάτο.. θεώρησα ότι έχω πολλά λίτρα (600) κ αυτό θα μπορούσε να με σώσει αν κάτι πάθαινε η ανεμώνη μέσα στο ενυδρείο! Μία μέρα λοιπόν που γύρισα μεσημέρι από την δουλειά την βρήκα ξεκολλημένη κ με το στόμα στον αραγωνίτη! Είπα ότι Ο.Κ. εγώ προσπάθησα να τη σώσω αλλά πλέον είχε φύγει για τον ψαροπαράδεισο! Κ την σήκωσα με την τσιμπίδα για να την βγάλω έξω. Όμως τα πλοκάμια από κάτω ήταν ήδη σε αποσύνθεση! Κ φυσικά με το που την σήκωσα γέμισε το ενυδρείο! Εγώ ακόμα στην κοσμάρα μου! Εντάξει.. δεν έγινε κ τίποτα! 'Εχω κ τον άνθρακα κ όλα καλά! Σε 5-10 λεπτά έγινε ο κακός χαμός μέσα στο ενυδρείο! Τα ψάρια όλα να πέφτουν ξερά! Μόνο τα κλοουνάκια δεν χαμπάριασαν τίποτα! Κ φυσικά δεν είχα έτοιμο νερό να βγάλω όσα προλάβω κ να τα βάλω εκεί μέσα! Τη λύση μου την έδωσε η θάλασσα! Έστειλα τον άντρα μου να φέρει νερό από την θάλασσα κ εκεί έβαλα τα ψάρια μήπως κ τα σώσω! Δεν έχω παράπονο.. θα μπορούσε να ήταν κ χειρότερα! Έσωσα σχεδόν τα μισά! Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για μένα! Κατά τα άλλα.. όλα καλά! Σωπα ρε συ ,γιατι δεν εκλεισε τις ροες να την μαζεψεις με μια αποχη γρηγορα οταν ειδες οτι διαλυοταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 26 Αυγούστου 2017 #304 Share 26 Αυγούστου 2017 πολυ κριμα, ελπιζω να βρεις δυναμη να επανελθεις. δυστυχως οι στραβες ειναι στο προγραμμα, θελει πολυ προσοχη και τυχη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 26 Αυγούστου 2017 Author #305 Share 26 Αυγούστου 2017 Νίκο μου το έγραψα.. Δεν θεώρησα ότι θα γινόταν κ τίποτα τρομερό! Είχα παντελώς άγνοια κινδύνου! Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να κάνει ζημιά σε 600 λίτρα νερό! Αντώνη όλα καλά! Στεναχωρήθηκα δεν μπορώ να πω! Ειδικά επειδή έχασα ψάρια! Αν έχανα κοράλλια δεν θα με πείραζε τόσο πολύ! Αλλά αμέσως επικρατεί η λογική μου.. Υπάρχει τόση δυστυχία στον κόσμο μας, άνθρωποι που έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, που αν εγώ πω ότι δεν είμαι καλά επειδή έχασα 5 ψάρια θα πέσει φωτιά να με κάψει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 26 Αυγούστου 2017 #306 Share 26 Αυγούστου 2017 Κρίμα για τα ψαράκια αλλά δυστυχός τέτοιες στραβές είναι στο πρόγραμμα. Μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι και όχι μόνο στο χόμπι μας αλλά σε όλους τους τομείς. Σημασία ότι προσπαθούμε πάντα και όπως μπορούμε για το καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 26 Αυγούστου 2017 Author #307 Share 26 Αυγούστου 2017 Κ επειδή όπως λέει ο Λουκάς.. συνεχίζουμε.. Ένα βιντεάκι σημερινό από το ταλαιπωρημένο ενυδρειάκι μου! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 26 Αυγούστου 2017 #308 Share 26 Αυγούστου 2017 Πραγματικά φαίνεται σαν να μην έγινε τίποτα. Είναι υπέροχο και πεντακάθαρο. Τα lps είναι απίθανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 26 Αυγούστου 2017 Author #309 Share 26 Αυγούστου 2017 πριν 16 λεπτά, το μέλος Loukas Agelopoulos έγραψε: Πραγματικά φαίνεται σαν να μην έγινε τίποτα. Είναι υπέροχο και πεντακάθαρο. Τα lps είναι απίθανα. Θα είναι που έχω κ τσιμπιμένα νιτρικά κ πάνε καλά τα lps! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 26 Αυγούστου 2017 #310 Share 26 Αυγούστου 2017 Και εγώ πεντακάθαρο το βλέπω, Υγιέστατο, σαν να μην συνέβη τίποτα κακό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Αυγούστου 2017 #311 Share 27 Αυγούστου 2017 πριν 13 ώρες, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Κ επειδή όπως λέει ο Λουκάς.. συνεχίζουμε.. Ένα βιντεάκι σημερινό από το ταλαιπωρημένο ενυδρειάκι μου! Και ενα βιντεο απο την αριστερη πλευρα παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 27 Αυγούστου 2017 Author #312 Share 27 Αυγούστου 2017 Εσείς το βλέπετε μια χαρά μετά το μπουρλότο που το έβαλα αλλά εγώ ξέρω τι λείπει από εκεί μέσα! Χαίρομαι που λέτε ότι το βλέπετε καθαρό γιατί για μένα είναι βρώμικο όταν είναι έτσι! Το βιντεάκι το τράβηξα μετά που γύρισα από ταξίδι! Εννοείται ότι έκανα πρώτα ένα πέρασμα 2 λεπτά την ξύστρα στα τζάμια κ μετά το τράβηξα! Νίκο θα ανεβάσω κ την άλλη πλευρά κ όλο μαζί αλλά πρώτα θέλω να βάλω μέσα ένα καινούριο νησί! Στο φτιάξιμο είμαι! Οι φωτογραφίες είναι από το internet. Αλλά σας δείχνω τι θέλω να φτιάξω! Τον σκελετό τον έχω ήδη φτιάξει! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 28 Αυγούστου 2017 Author #313 Share 28 Αυγούστου 2017 Πήρα pvc νερού για να φτιάξω τον σκελετό αλλά σε τέτοια διάσταση βρήκα μόνο σε πράσινο χρώμα. Πειράζει; Υπάρχει περίπτωση να βγάζει χρώμα; Αν κ τα γρι pvc που χρησιμοποιούμε στα ενυδρεία κ αυτά βαμμένα νομίζω ότι είναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Αυγούστου 2017 #314 Share 28 Αυγούστου 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Πήρα pvc νερού για να φτιάξω τον σκελετό αλλά σε τέτοια διάσταση βρήκα μόνο σε πράσινο χρώμα. Πειράζει; Υπάρχει περίπτωση να βγάζει χρώμα; Αν κ τα γρι pvc που χρησιμοποιούμε στα ενυδρεία κ αυτά βαμμένα νομίζω ότι είναι.. Δεν εχεις θεμα μονο στο ματι σου θα ειναι το θεμα που δεν θα φαινετε και πολυ και θα καλυφθει με κοραλινη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 28 Αυγούστου 2017 Author #315 Share 28 Αυγούστου 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος niknik έγραψε: Δεν εχεις θεμα μονο στο ματι σου θα ειναι το θεμα που δεν θα φαινετε και πολυ και θα καλυφθει με κοραλινη. Νίκο νομίζω ότι δεν θα φαίνεται! Μόνο στη βάση αν θα φαίνεται λίγο αλλά θα καλυφθεί κ από τον αραγωνίτη που τον έχω κ μπόλικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy74 30 Αυγούστου 2017 #316 Share 30 Αυγούστου 2017 καλη επανοδο του ενυδρειου σου οσο για την πατεντα του aquascape τρομερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 30 Αυγούστου 2017 #317 Share 30 Αυγούστου 2017 On 8/26/2017 at 9:29 ΜΜ, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Κ επειδή όπως λέει ο Λουκάς.. συνεχίζουμε.. Ένα βιντεάκι σημερινό από το ταλαιπωρημένο ενυδρειάκι μου! Σε λίγες ημέρες θα είναι πολύ καλύτερο !!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 30 Αυγούστου 2017 Author #318 Share 30 Αυγούστου 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Spy74 έγραψε: καλη επανοδο του ενυδρειου σου οσο για την πατεντα του aquascape τρομερη Ευχαριστώ! Ναι! καλή φαίνεται η πατέντα! Θα δούμε αν θα τα καταφέρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 30 Αυγούστου 2017 Author #319 Share 30 Αυγούστου 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος PanaGreco έγραψε: Κάτι ξέρεις εσύ που λες ότι θα είναι καλύτερο.. Χι.. χι..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy74 30 Αυγούστου 2017 #320 Share 30 Αυγούστου 2017 πριν 57 λεπτά, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Ευχαριστώ! Ναι! καλή φαίνεται η πατέντα! Θα δούμε αν θα τα καταφέρω! Θα τα καταφερεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 30 Αυγούστου 2017 #321 Share 30 Αυγούστου 2017 μια χαρά το βλέπω το ενυδρείο Αγάπη! χαίρομαι που παρα τις στραβές δεν το βάζεις κάτω περιμένω και γώ την εξέλιξη του project Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Σεπτεμβρίου 2017 #322 Share 20 Σεπτεμβρίου 2017 Αγάπη πως πάει το ενυδρειο?Τι έγινε με την κατασκευή του βράχου?Φωτο-βίντεο δεν βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 22 Σεπτεμβρίου 2017 Author #323 Share 22 Σεπτεμβρίου 2017 On 20/9/2017 at 10:01 ΜΜ, το μέλος niknik έγραψε: Αγάπη πως πάει το ενυδρειο?Τι έγινε με την κατασκευή του βράχου?Φωτο-βίντεο δεν βλέπω. Νίκο δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες! Είναι όλες πολύ μεγάλες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 25 Σεπτεμβρίου 2017 Author #324 Share 25 Σεπτεμβρίου 2017 (edited) Τελικά το έφτιαξα το κεντρικό μου νησί με σκελετό από pvc! https://www.flickr.com/photos/159738635@N07/albums/72157686531825280 Έγινε επεξεργασία 25 Σεπτεμβρίου 2017 - AGAPI7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Σεπτεμβρίου 2017 #325 Share 25 Σεπτεμβρίου 2017 πριν 10 λεπτά, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Τελικά το έφτιαξα το κεντρικό μου νησί με σκελετό από pvc! https://www.flickr.com/photos/159738635@N07/sets/72157686531825280/with/37437421765/ Δεν αφήνει να δεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος