KostasGr 7 Ιανουαρίου 2017 Author #126 Share 7 Ιανουαρίου 2017 Τυρφη ειναι το tormec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 7 Ιανουαρίου 2017 #127 Share 7 Ιανουαρίου 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος kkgr έγραψε: Τυρφη ειναι το tormec Α οκ συγγνώμη, νόμιζα ότι ήταν κάποιο είδους buffer, το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να σιγουρευτείς τι είναι ασβεστολιθικό και σου ανεβάζει τις σκληρότητες γιατί δεν θα μπορείς να πάρεις το 100% της ιδιότητας της τύρφης. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 7 Ιανουαρίου 2017 Author #128 Share 7 Ιανουαρίου 2017 Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο εκτός από το Χαλίκι μιας και εκτός από αυτό και το υπόστρωμα, έχω 2 ξύλα και τα φυτά. Ξηλώνω άμεσα το χαλίκι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 7 Φεβρουαρίου 2017 Author #129 Share 7 Φεβρουαρίου 2017 Βγηκε το χαλίκι και το manando και μπηκε άμμος χαλαζιακή και έγινε λίγο αλλαγή στη διαρρύθμιση.Παραμένει αρκετά μετριο μιας και δεν το εχω καθόλου αλλά νομίζω καλύτερο από πριν. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 10 Φεβρουαρίου 2017 Author #130 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 Μετρησεις νερού σήμερα, μια μέρα μετά την αλλαγή νερού:Ph: 6.6GH: 2KH: 180% νερό απο Α.Ο. Στο ενυδρείο τρέχουν 2 εξωτερικα φίλτρα, στο ένα εκ των οποιων εχω αντι για βιολογικό, την τυρφη της JBL.Θα ήθελα να ρίξω και άλλο το Ph, να φτάσω κοντά στο 6.0Με Co2 θα τα καταφέρω; Το mini Co2 της fluval που εχω δεν νομιζω οτι βοηθάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος