visarionas13 28 Σεπτεμβρίου 2016 #1 Share 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ενάμιση κοντα δυο χρονια που συνεργάζομαι μαζι σας μονο καλα λόγια εχω να πω για το συγκεκριμενο κατάστημα,καθώς εχω παραλάβει απο εσάς ψαρια κ κοραλια και όχι μονο σε εξαιρετική κατάσταση και η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και συνεργασία υποδειγματική μεχρι και σημερα!!, Αυτο εχει φέρει ενα ιδανικό αποτέλεσμα στο ενυδρειο μου και αυτο χάρη σε εσάς κωστα και Κυρ Βασίλη!!! Σας ευχαριστω πολυ για ολα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacharopoulos 29 Σεπτεμβρίου 2016 #2 Share 29 Σεπτεμβρίου 2016 Θυμαμαι σαν τωρα το πρωτο τηλεφωνο σου !!! τι μου ειχες πει και τι προβληματα ειχες !!!Μετα απο σχεδον δυο χρονια λοιπον ειμαι πολυ χαρουμενος που επιτελους ευχαριστιεσαι το ενυδρειο σου μαζι μας !!!Σου εχω πει και προσωπικα και δεν χρειαζεται να το αναλυσω δημοσια οτι η ψαροσυνθεση σου ειναι μια απο αυτες που λιγοι μπορουν να κρατησουν στην Ελλαδα και χαιρομαι ιδιαιτερα που εχουμε συμβαλλει σε αυτο!!! Ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια Με εκτιμηση Κωστας Ζαχαροπουλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος