AngelinaA 25 Σεπτεμβρίου 2016 #1 Share 25 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας μετα απο απουσια μου απο το χομπι λογο ελειψης χρονου πουλησα τα δυο μεγαλα ενυδρεια που ειχα και μου εχει μεινει μονο ενα 60λ που αρχικα ηθελα να το κανω φυτεμενο με endlers αλλα σκεφτομαι οτι θσ δωσω π θα δωσω πολλα λεφτα για να το ξαναστησω επειδη ειναι αδειο (ουτε φιλτρο ουτε εξοπλισμο) αποφασισα να αγορασω ενα μεγαλυτερο 100-120λιτρα αλλα δεν ξερω ποιο να επιλεξω θελω να ειναι οικονομικο μεχρι 200€ το πολυ ειδα το aquael leddy 80 που ειναι 105λιτρα ξερει κανεις αν ειναι καλη λυση ? Μπορειτε να μου προτεινετε εσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Malissovas 26 Σεπτεμβρίου 2016 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ψαχνεις για καινουριο η μεταχειρισμένο??καλησπέρα και απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 26 Σεπτεμβρίου 2016 Author #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιο πολυ για καινουριο εκτοσ και αν ειναι σε καλη κατασταση χωρις φθορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 26 Σεπτεμβρίου 2016 #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2016 Nα παρακολουθεις τις αγγελιες του φορουμ Θα βρεις πολλες ευκαιριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 26 Σεπτεμβρίου 2016 Author #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2016 Θα ριξω μια ματια ☺ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος