billaus 4 Δεκεμβρίου 2016 Author #151 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Η μεγαλη μερα εφτασε. Αντε να δουμε πως θα παει τωρα. Απωλειες: 1 cory Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2016 - billaus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 4 Δεκεμβρίου 2016 #152 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Καμία σχέση, καθάρισε το ενυδρείο. Λίγο μπροστά βλέπω στο τζάμι, αλλά αυτό νομίζω ότι αν ανέβουν τα νιτρικά δεν θα εξαπλωθεί και με τον καιρό θα φύγει, αρκεί να μη σου μηδενίσουν τα νιτρικά. Τελικά έκανε δουλειά η φόρμα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Δεκεμβρίου 2016 #153 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Ειχες και απωλειες ε; εκανες αλλαγη; συφωναρισες;Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 4 Δεκεμβρίου 2016 Author #154 Share 4 Δεκεμβρίου 2016 Αλλαγη εκανα και ρουφηξα οτι ειχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 7 Δεκεμβρίου 2016 #155 Share 7 Δεκεμβρίου 2016 Καθαρίσαμε ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 7 Δεκεμβρίου 2016 Author #156 Share 7 Δεκεμβρίου 2016 Μεχρι στιγμης Αλλο ενυδρειο παιδια. Μεγαλη διαφορα. Εκανα και ενα τεστ με απιονισμενο νερο. Τι εννοω... Εβαλα 20 λιτρα νερο βρυσης, ph 7,9 Μετα απο λιγη ωρα ριχνω μεσα ενα τετραλιτρο απιονισμενο, το αφηνω λιγο και μετραω 7,5 Μετα απο λιγο ριχνω και το αλλο τετραλιτρο και μετραω 6,9 Την προηγουμενη φορα ειχα 20 λιτρα με τυρφη για λιγες μερες και ειχε φτασει το ph στο 7,6 . ριχνω ενα τετραλιτρο και φτανει στο 6.5 Πιστευω οτι ειναι ενας ευκολος τροπος αν βρεις την αναλογια να κατεβαζεις το ph ευκολα. Θα πειραματιστω λιγο ακομα να δω μετρησεις. Το καλο λοιπον ειναι οτι το ενυδρειο καθαρισε. Το κακο ειναι οτι εχασα αλλα 3 cory εχτες και σημερα. Λεω να αφησω το ενυδρειο να τρεξει κανα τριμηνο ακομα ετσι χωρις αλλη ιχθυοφορτιση και μετα να ξανα βαλω ψαρια. Το ενυδρειο τρεχει 10 αυγουστου με μπολι, μηπως η βιολογια του δεν ειναι αρκετη ακομα; θα εχανα ομως μονο τα cory αν σηκωνε αμμωνια; Δεν ξερω παντος ξενερωνω απιστευτα καθε φορα. Εχω τεστ νιτρικων αλλα τεστ αμμωνιας οχι. Μηπως να παω να παρω να κανω καμια μετρηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 7 Δεκεμβρίου 2016 #157 Share 7 Δεκεμβρίου 2016 On 7/12/2016 at 7:58 ΜΜ, το μέλος billaus έγραψε: Μεχρι στιγμης Αλλ Εχω τεστ νιτρικων αλλα τεστ αμμωνιας οχι. Μηπως να παω να παρω να κανω καμια μετρηση; Expand +1 Με τα τεστ παρακολουθεις τα πάντα η αληθεια ειναι !!! Εχω αμμωνιας , no2 & no3 υγρα της api και ειναι πολυ αξιοπιστα ! Ανέβασε μας και καμια φωτογραφία για οφθαλμόλουτρο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 9 Δεκεμβρίου 2016 Author #158 Share 9 Δεκεμβρίου 2016 η θυληκια και ο αρσενικος agassizii εχει μπει στις πετρες και δεν αφηνει κανενα να πλησιασει. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 12 Δεκεμβρίου 2016 Author #159 Share 12 Δεκεμβρίου 2016 Εχτες βουλιαξε η ριζα που ειχα αριστερα. Στην προσπαθεια μου να την κουμπωσω μετακινησα τις δυο πετρες που ηταν απο κατω. Το βραδι που χαζευα το ενυδρειο ειδα δυο τρια στρογγυλα μπεζ στην αμμο. Λετε να ηταν αυγα απο το agassizii; Σημερα το πρωι δεν ειδα τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Δεκεμβρίου 2016 #160 Share 12 Δεκεμβρίου 2016 Ε τι ρε συ εκει θα καθοντουσαν! Χαχαχα! Οτι ειναι να γινει θα γινει.Greetings from the dark side! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 9 Ιανουαρίου 2017 Author #161 Share 9 Ιανουαρίου 2017 Πάμε καλα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 9 Ιανουαρίου 2017 Author #162 Share 9 Ιανουαρίου 2017 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oresths_S 9 Ιανουαρίου 2017 #163 Share 9 Ιανουαρίου 2017 Πανεμορφες ψαρουκλες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 9 Ιανουαρίου 2017 #164 Share 9 Ιανουαρίου 2017 (edited) Πηραν τα πανω τους φιλαρακι!! Καμμια σχεση οπως τα ειχα δει πρωτη φορα.. Μπραβο... Αυτο σημαινει οτι εχουν βρει καταλληλες συνθηκες!! Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2017 - stathis spithas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Ιανουαρίου 2017 #165 Share 9 Ιανουαρίου 2017 Οντως πηραν χρωμα. Βαλε μια πανοραμικη βρε τσιγκουνη.Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 10 Ιανουαρίου 2017 #166 Share 10 Ιανουαρίου 2017 Ωραίες εικόνες Βασίλη! Κουκλιά είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 10 Ιανουαρίου 2017 #167 Share 10 Ιανουαρίου 2017 Άλλο ενυδρείο Βασίλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 10 Ιανουαρίου 2017 Author #168 Share 10 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω παιδια να ειστε καλα. Το κακο ειναι οτι εχω βγαλει 5-6 φωτογραφιες τις εχω κανει περικοπη οσο δεν παει και παλι μου λεει 4mb. Εχω αγανακτησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 10 Ιανουαρίου 2017 #169 Share 10 Ιανουαρίου 2017 On 10/1/2017 at 9:00 ΜΜ, το μέλος billaus έγραψε: Ευχαριστω παιδια να ειστε καλα. Το κακο ειναι οτι εχω βγαλει 5-6 φωτογραφιες τις εχω κανει περικοπη οσο δεν παει και παλι μου λεει 4mb. Εχω αγανακτησει Expand Έχεις facebook ?στειλε τις σε μήνυμα στον εΑυτο σου και κατέβασε τις μετά ξανά στον υπολογιστή σου .Επειτα τις ανεβάζεις εδώ . Αλλιως ζωγραφική επεξεργασία αλλαγή μεγέθους Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 10 Ιανουαρίου 2017 Author #170 Share 10 Ιανουαρίου 2017 F.b δεν ειχα ποτε ουτε ξερω καν να μπαινω μεσα. Τις φωτο τις εβγαλα απο το tablet, θα πρεπει να τις στειλω στον υπολογιστει για να τις κανω αλλαγη μεγεθους, στο tamblet δεν βρηκα να εχει κατι τετοιο στην επεξεργασια, μονο περικοπη εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 10 Ιανουαρίου 2017 #171 Share 10 Ιανουαρίου 2017 On 10/1/2017 at 9:14 ΜΜ, το μέλος billaus έγραψε: F.b δεν ειχα ποτε ουτε ξερω καν να μπαινω μεσα. Τις φωτο τις εβγαλα απο το tablet, θα πρεπει να τις στειλω στον υπολογιστει για να τις κανω αλλαγη μεγεθους, στο tamblet δεν βρηκα να εχει κατι τετοιο στην επεξεργασια, μονο περικοπη εχει. Expand Θα χει το ταμπλετ ζωγραφική αλλιώς δες αν μπορείς να το κατεβάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 10 Ιανουαρίου 2017 Author #172 Share 10 Ιανουαρίου 2017 Οκ θα το κοιταξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Ιανουαρίου 2017 #173 Share 10 Ιανουαρίου 2017 Βαλτες μεσω photobucket!Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 10 Ιανουαρίου 2017 #174 Share 10 Ιανουαρίου 2017 On 10/1/2017 at 9:00 ΜΜ, το μέλος billaus έγραψε: Ευχαριστω παιδια να ειστε καλα. Το κακο ειναι οτι εχω βγαλει 5-6 φωτογραφιες τις εχω κανει περικοπη οσο δεν παει και παλι μου λεει 4mb. Εχω αγανακτησει Θα τις αλλαξεις μεγεθος οχι με περικοπη, αν τις ανοιξεις με office picture manager εχει αυτη την επιλογη.Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 22 Ιανουαρίου 2017 Author #175 Share 22 Ιανουαρίου 2017 Κάτι έκανα με τις φώτο για να μην γκρινιάζει το φιλαράκι που θέλει πανοραμικη 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος