panzaxa 21 Σεπτεμβρίου 2016 #1 Share 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα εχω ενα ενυδρειο (aqouarium aquatlantis ) στα 120 λιτρα ειναι (100χ40χ30) εκανα λαθος αρχη εχασα αρκετα ψαρακια και θελω να το στησω παλι . θελω λοιπον τις γνωσεις σας .μεσα εχει μεινει μονο ενα αγγελοψαρο και ενα αλλο(δεν θυμαμαι ονομασια ) το οποιο ΔΕΝ εκανε με τα υπολοιπα ψαρια αλλα ο πετ σοπας !!! μου το εδωσε . 1. θελω κατι απλο γιατι λεπω απο το σπιτι λογω εργασιας πολλες ωρες 2. ειχα μεσα 2 αγγελοψαρα 1 χηρα 1 μονομαχο και αλλα 3 ειδη τωρα οπως ειπα εχει μεινει μονο το ενα αγγελοψαρο αυτο που μου εφαγε την χηρα και τα αλλα τρια το πηγα πισω τι αλλο μπορω να βαλω? και ποσα ειδη? στα λιτρα που εχω ? 3. εχω χαλικακι ψιλο απο την θαλασσα μπορω να το βαλω αφου το βρασω πρωτα ? μου εδωσαν και απο το πετ σοπ ενα σαν χαλικι που γραφει (clay based lime free gravel with trace elements) για υποστρωμα και μετα το χαλικι απο την θαλασσα και εκει μπορω να βαλω καποια ... φυτα μου ειπε ... αυτη την στιγμη το ενυδειο ειναι τεσσαρων μηνων εχω βγαλει απο μεσα τον βυθο και εχουν μεινει τρια διακοσμητικα εχω εσωτερικο φιλτρο (HAILEA HL-BT700) λαμπα 25W SILVANIA θερμοστατη 100W και μια αεραντλια EHEIM 100 ακουω τι να κανω και πως να το κανω? θελω να ανεβασω και καποιες φωτογραφιες πως μπορω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Malissovas 21 Σεπτεμβρίου 2016 #2 Share 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα απο μένα!!βγάλε το αγγελοψαρο απο μέσα..είναι λιγα τα λίτρα σου..το άλλο αμα δεν ξέρουμε τι είναι δεν μπορούμε να σου πούμε και με τι ταιριάζει..θα σου πρότεινα απο φιλτρανση ενα εξωτερικο φίλτρο που χωράει βιολογικό υλικό αρκετό για να κανεις πιο σωστη δουλειά..τεστ νερου εχεις πάρει?επίσης να ξέρεις οτι τα ψεύτικα διακοσμητικά με τον καιρό βγάζουν τοξίνες στο νερό οποτε καλό είναι να αποφεύγοντε..μπορείς να βάλεις εύκολα φυτακια να κανεις δουλεια πιο φυσική και πιο όμορφη..εσένα τι ψαράκια σου αρέσουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzaxa 21 Σεπτεμβρίου 2016 Author #3 Share 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα το αλλο το εδωσα πισω για αλλα ψαρακια κοιταω διαφορα καπια κοπαδοψαρα ? δεν εχω καταληξει ακομα. Τα ψευτικα φυτα θα φυγουν ολα και θα βαλω λιγα αληθινα αλλα ευκολα. Τεστ νερου ειχα κανει αλλα δεν βρισκω που τα ειχα σημειωση αλλα ηταν σε κανονικα πλαισια μου ειχαν πει. Εξωτερικο φιλτρο σε κανα μηνα περιπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Malissovas 21 Σεπτεμβρίου 2016 #4 Share 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κάντο με ηρεμία για να γίνει σωστα και να μην εχεις απώλειες..οταν ενα ενυδρείο είναι φρέσκο θέλει συχνα μετρήσεις και όχι μια στο τόσο!τα κππαδοψαρα είναι μια καλη λύση..πάρε φίλτρο..ξεκινά στρώσιμο μετρήσεις κ μετα ψαράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzaxa 24 Σεπτεμβρίου 2016 Author #5 Share 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα ευχαρηστω για τις συμβουλες οσο αφορα το φιλτρο ,τις μετρησεις ,αλλα θελω να μου πειτε για το χαλικακι που εχω απο θαλασσα μπορω να το βαλω ? και κατι ακομα ειναι διπλα στο σωμα του καλοριφερ να του αλλαξω θεση ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 25 Σεπτεμβρίου 2016 #6 Share 25 Σεπτεμβρίου 2016 (edited) Εαν βαλεις ψαρια που θελουν σκληρο νερο κανει το χαλικι.Το ενυδρειο δεν θα το εβαζα διπλα σε σωμα καλοριφερ(η αυξομειωση της θερμοκρασιας μονο καλο δεν κανει στα ψαρια). Έγινε επεξεργασία 25 Σεπτεμβρίου 2016 - stav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος