soft2730 21 Σεπτεμβρίου 2016 #1 Share 21 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ και 10 ημερες εχω ενυδρειο.Στην αρχη ειχα βαλει 2 χηρες. Πριν δυο μερες αγορασα 2 αγγελόψαρα και το ένα από τα δυο αγγελόψαρα ορμαει συνεχεια στις χηρες. Είναι φυσιολογικο αυτό? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 21 Σεπτεμβρίου 2016 #2 Share 21 Σεπτεμβρίου 2016 (edited) Ειναι φυσιολογικοτατο... Ειδικα αν ειναι μικρο σε μηκος ή σν υπαρχει πιθανοτητα ζευγαριου.. Συνηθως τα θυληκα ειναι πιο αγρια στις επιθεσεις τους... Έγινε επεξεργασία 21 Σεπτεμβρίου 2016 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
soft2730 21 Σεπτεμβρίου 2016 Author #3 Share 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κατι τετοιο καταλαβα και εγω γιατι το ένα είναι μεγαλυτερο από το άλλο και αυτό που ορμαει είναι το μικροτερο σε μέγεθος Λογικα πρεπει να είναι "ζευγαρι" Ευχαριστω πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Σεπτεμβρίου 2016 #4 Share 21 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε μου γεια σου. Χωρις να θελω να σε προσβαλω αλλα μαλλον πηρες επιλεκτικα την απαντηση του Σταθη! Τι μεγεθος εχει το ενυδρειο σου; Send from the Heart of Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_62549 21 Σεπτεμβρίου 2016 #5 Share 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα.Ξεκινα με καμια λεπτομερια του ενυδρειου σου πρωτα φιλε!συμφωνω με τον φιλο Θοδωρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 22 Σεπτεμβρίου 2016 #6 Share 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό είναι φυσιολογικό... το ΜΗ φυσιολογικό είναι που ΔΕΝ φρόντισες να ενημερωθείς για τις ανάγκες και την συμπεριφορά των ψαριών σου, ΠΡΙΝ τα βάλεις στο ενυδρείο (και σου παρουσιαστεί το "πρόβλημα"). ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτό είναι το σύνηθες που γίνεται. Καλό θα ήταν να διαβάσεις και τα προφίλ των ψαριών, που έχεις πρόθεση να φιλοξενήσεις. Με όλα όσα έγραψα ΔΕΝ έχω πρόθεση να σε προσβάλω αλλά... να προλάβω κάποιον επόμενο "προβληματισμένο" (που θα τα διαβάσει).- Link to comment Share on other sites More sharing options...
soft2730 27 Σεπτεμβρίου 2016 Author #7 Share 27 Σεπτεμβρίου 2016 (edited) Το ενυδρειο μου είναι 79x40x30 90lt με εσωτερικο φιλτρο-αντλια. Τα αγγελόψαρα από το κατάστημα που τα αγορασα μου τα εδωσαν για κοινωνικα αφου τους ειπα ότι εχω μεσα 2 χηρες που ειπαν ότι δε θα υπαρχει πρόβλημα συμβιωσης αφου και αυτοι τα ειχαν μεσα σε ενυδρειο μαζι με άλλες 2 χηρες,από εκει μου βγαλανε και μου εδωσαν τα αγγελόψαρα.Το ένα από τα 2 αγγελόψαρα δεν αφηνει σε χλωρο κλαρι τις χηρες το άλλο όχι τοσο πολυ,τις κυνηγαει συνεχεια.Θα εχω πρόβλημα?Να το βγαλω το αγγελοψαρο από το ενυδρειο? Δε ξερω τι να κανω. Ευχαριστω. Έγινε επεξεργασία 27 Σεπτεμβρίου 2016 - soft2730 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 27 Σεπτεμβρίου 2016 #8 Share 27 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.aquazone.gr/forums/topic/61576-pterophyllum-scalare/?p=554297 Διάβασε το προφίλ των σκαλαριων που φιλοξενείς κ θα καταλάβεις τι συμβαίνει. Δυστυχώς αυτά τα ψάρια δεν χωράνε στο ενυδρείο σου. Άποψη μου να τα επιστρέψεις στο μαγαζί που τα αγόρασες, αν το δεχτούν, είτε να βάλεις μια αγγελία στο φόρουμ, ώστε να βρουν κατάλληλο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Σεπτεμβρίου 2016 #9 Share 27 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε μου τα αγγελοψαρα ειναι οντως κοινωνικα ψαρια. Ζουν σε κοπαδια και γιαυτο τον λογο αλλα και λογω μεγεθους θελουν ενυδρειο μεγαλο. Απ την αλλη ειναι κιχλιδες και δαν κιχλιδες εχουν την αισθηση της κυριαρχιας και της χωροκτημοσυνης! Ειδικα αν ειναι και ζευγαρι. Το καλυτερο που θα ειχες να κανεις ειναι να βγαλεις απο κει τα σκαλαρια. Και τα δυο. Απο κει και περα μπορεις να παρεις περισσοτερες χηρες αν και αυτες ειναι επισης οριακα σε αυτα τα λιτρα. Send from the Heart of Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
soft2730 27 Σεπτεμβρίου 2016 Author #10 Share 27 Σεπτεμβρίου 2016 Τι άλλο εκτος από χηρες μπορω να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Σεπτεμβρίου 2016 #11 Share 27 Σεπτεμβρίου 2016 Κορυντορας. Ισως και καποια νανοκιχλιδα αλλα με καθε επιφυλαξη! Send from the Heart of Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
soft2730 27 Σεπτεμβρίου 2016 Author #12 Share 27 Σεπτεμβρίου 2016 Και μεχρι ποσα ψαρια μπορουν να μπουν στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χαρης Κουκ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 #13 Share 27 Σεπτεμβρίου 2016 (edited) Έχω ένα ενυδρείο 15λ και έχω πάρει 3 νέον και άλλα 2 πορτοκάλι με μία λουρίδα ποιό έντονο πορτοκάλι και σήμερα μου παιθανε ένα νέον εδώ και τις 4 τελευταίες μέρες όταν πήρα τα ψάρια χρησιμοποιησα ένα φάρμακο που λέγετε fin rot& ulcers κάθε εβδομάδα αλλάζω το 1/3 από το νερό ταϊζω κάθε μέρα τι κάνω λάθος και παιθανουν τα ψάρια μου?? επίσης βάζω και φάρμακο χλοριο και βακτηρίδια Έγινε επεξεργασία 27 Σεπτεμβρίου 2016 - Χαρης Κουκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 27 Σεπτεμβρίου 2016 #14 Share 27 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε μου, να ανοίξεις δικό σου θέμα, με το ενυδρείο σου κ τις ερωτήσεις σου. Χαλάς το υπάρχον θέμα έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος