Antonis K 19 Σεπτεμβρίου 2016 #1 Share 19 Σεπτεμβρίου 2016 Σημερα ελαβα απο την τραπεζα Πειραιως μυνημα οτι πλεον επιτρεπονται οι συναλλαγες με καταστηματα εξωτερικού μεσω πιστωτικών κ χρεωστικων ακομα κ προπληρωμενων. http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Kartes/epitrepomenes-synallages?utm_source=sms&utm_medium=own-properties&utm_content=text&utm_campaign=sms_epitrepomenes_sunallages Βεβαια τοσο καιρο ειχα κανει κανονικα αγορες απο διαφορα site. Μονο μεσω paypal δε γινονταν δεκτες (ebay). Εχει δοκιμασει κανεις προσφατα αγορα μεσω paypal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 19 Σεπτεμβρίου 2016 #2 Share 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω κανει αρκετες αγορες και στο ebay και σε αλλα sites με paypal χωρις κανενα προβλημα Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 19 Σεπτεμβρίου 2016 #3 Share 19 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ έχω κάνει διάφορες μικροαγορές από ebay με paypal. Έχω συνδέσει μια prepaid mastercard της πειραιώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 19 Σεπτεμβρίου 2016 #4 Share 19 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ στο ebay έκανα αγορές με προπληρωμένη της Πειραιώς και χρεωστική της Εθνικής. Έχει ανοίξει το paypal για τις ελληνικές τράπεζες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 19 Σεπτεμβρίου 2016 #5 Share 19 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγω εκανα σημερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 20 Σεπτεμβρίου 2016 #6 Share 20 Σεπτεμβρίου 2016 και σε εμενα δουλευει πλεον το paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος