dim84 15 Σεπτεμβρίου 2016 #1 Share 15 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει κανένα site ή αρθρο με πληροφορίες για τα ποτάμια της Ν. Αμερικής? Ποιά είναι, ποιό είναι blackwater πoιο είναι clear, πoιο white, παράμετροι νερού, συνθήκες και όλα τα σχετικά. Εχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει πολλά πράγματα και συγκεντρωμένα κάπου. Μια πολύ καλή βάση πληροφοριών είναι το mongabay που έχει αρκετές πληροφορίες για κάποιον που ψάχνετε με βιοτόπους, αλλά απουσιάζουν αρκετά ποτάμια-ποταμάκια-παραποταμάκια της Ν. Αμερικής (ίσως έχει τα πιο γνωστά). Αν υπάρχει και κανένα αντίστοιχο θέμα εδώ με πληροφορίες πείτε μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Σεπτεμβρίου 2016 #2 Share 15 Σεπτεμβρίου 2016 (edited) Δυστυχως φιλαρακι ουτε κι εγω εχω βρει κατι. Ο μονος τροπος που εχω εντοπισει μεχρι στιγμης ειναι τα βιβλια οπως του Bleher αλλα και μερικων αλλων τα οποια βεβαια κοστιζουν μερικες εκατονταδες ευρω! Το mongabay δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο! Send from the Heart of Amazonas Έγινε επεξεργασία 15 Σεπτεμβρίου 2016 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim84 16 Σεπτεμβρίου 2016 Author #3 Share 16 Σεπτεμβρίου 2016 Α ναι? κ πίστευα ότι είχε κάποια αξιοπιστία. Κατάλαβα, χλωμό γενικότερα μιας κ για τα βιβλία δύσκολο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 16 Σεπτεμβρίου 2016 #4 Share 16 Σεπτεμβρίου 2016 Το βιβλίο που εχω δώσει στον στούρμ είναι ακόμα το μονο αξιοπιστο.... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 17 Σεπτεμβρίου 2016 #5 Share 17 Σεπτεμβρίου 2016 (edited) Το βιβλίο που εχω δώσει στον στούρμ είναι ακόμα το μονο αξιοπιστο.... Sent from my iPhone using Tapatalk Να ρωτησω ποιό είναι αυτό; Έγινε επεξεργασία 17 Σεπτεμβρίου 2016 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 17 Σεπτεμβρίου 2016 #6 Share 17 Σεπτεμβρίου 2016 The Smithsonian Atlas of Amazon....αλλά αναφέρεται μονο σε μεγαλους ποταμούς... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 17 Σεπτεμβρίου 2016 #7 Share 17 Σεπτεμβρίου 2016 The Smithsonian Atlas of Amazon....αλλά αναφέρεται μονο σε μεγαλους ποταμούς... Sent from my iPhone using Tapatalk Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Σεπτεμβρίου 2016 #8 Share 17 Σεπτεμβρίου 2016 Και βασικα η γραφη του ειναι λιγο δυσκολη και οι πληροφοριες πολυ εξεζητημενες! Send from the Heart of Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος