ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ 13 Σεπτεμβρίου 2016 #1 Share 13 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλοι μου καλησπέρα ,Αγόρασα χαλαζιακό χαλίκι από την εταιρεία Ερμής ΑΕ . Στο τέστ που έκανα με το ακουαφόρτε έκανε λίγες φυσαλίδες χωρίς να κάνει όμως το "βράσιμο" που κάνουν τα ασβεστολιθικά πετρώματα . Για να βεβαιωθώ ότι δεν θα αλλάξει τις παραμέτρους του ενυδρείου έχω βάλει μερικές χούφτες σε ένα κουβά με νερό από την βρύση (αφού τις έπλυνα ) και κάθε μέρα μετράω ph , kh , gh και Ca. Στον κουβά έχω βάλει και ένα μικρό κυκλοφορητή για να ανακατέβει συνεχώς το νερό . Ξέρει κανένας πόσες μέρες πρέπει να κάνω μετρήσεις για να είμαι σίγουρος ότι είναι κατάλληλο για ενυδρείο με ψάρια μαλακού νερού ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 13 Σεπτεμβρίου 2016 #2 Share 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ποσες μερες το εχεις μεσα και τι μετρησεις εχεις; αυτο θα φαινοταν απο την αρχη αν ηταν ασβεστολιθικο! Send from the Heart of Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ 14 Σεπτεμβρίου 2016 Author #3 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Οι μετρήσεις έχουν αρχίσει εδώ και 4 ημέρες χωρίς καμία αλλαγή . Νομίζω ότι είναι αρκετές αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Σεπτεμβρίου 2016 #4 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγω ετσι νομιζω. Αντε μεγεια! Send from the Heart of Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 14 Σεπτεμβρίου 2016 #5 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Οι μετρήσεις έχουν αρχίσει εδώ και 4 ημέρες χωρίς καμία αλλαγή . Νομίζω ότι είναι αρκετές αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας .Μην φοβασαι η συγκεκριμενη εταιρεια ειναι χρονια και εμπιστη...Αν κατι το "βαπτιζει" χαλαζιακο ειναι χαλαζιακο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος