ThanosAv 10 Σεπτεμβρίου 2016 Author #26 Share 10 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια πεθαναν και αλλα δυο ψαρια και τωρα εχουν μεινει μονο 2 θυλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 10 Σεπτεμβρίου 2016 #27 Share 10 Σεπτεμβρίου 2016 Κανε μια μεγαλη αλλαγη νερου... Τα ψαρια ειναι μαλλον επιβαρυμενα απο αμμωνιες και νιτρωδη που ανεβηκαν τις πρωτες μερες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThanosAv 10 Σεπτεμβρίου 2016 Author #28 Share 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αμμωνια δεν υπαρχει σιγουρα εκανα 6 φορες το υγρο τεστ της sera...και εκανα μια αλλαγη νερου 30% Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 10 Σεπτεμβρίου 2016 #29 Share 10 Σεπτεμβρίου 2016 Τωρα.... Τις προηγουμενες μερες? Για να στρωσεις ενυδρειο με ψαρια μεσα πρεπει να εχεις καποια εμπειρια η καποιον να σε καθοδηγει... Οποτε μου μοιαζει σαν φυσικη εξελιξη το να χανονται τα ψαρια... Δυστηχως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 10 Σεπτεμβρίου 2016 #30 Share 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αμμωνια δεν υπαρχει σιγουρα εκανα 6 φορες το υγρο τεστ της sera...και εκανα μια αλλαγη νερου 30% να κανεις και για νιτρωδη που πιθανοτατα θα εχεις,.και ενα τεστ για νιτρικα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThanosAv 11 Σεπτεμβρίου 2016 Author #31 Share 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τα νικτρικα μου ειναι νορμαλ απο οτι διαβαζω κατι περισοτερο απο 20..για νιτρωδη θα παρω τεστ την δευτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ευαγγελια 12 Σεπτεμβρίου 2016 #32 Share 12 Σεπτεμβρίου 2016 Διαβαζω το θεμα μιας και αρχαρια και εγω και παραθετω την εξης χαζη απορια μου... τι ειναι το μπολι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 12 Σεπτεμβρίου 2016 #33 Share 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι βιολογικο υλικο το οποιο βρισκεται σε φιλτρο ενυδρειου που ειναι στρωμενο.δηλαδη εχει τα απαραιτητα βακτηρια. δεν ειναι καθολου χαζη η ερωτηση σου.απενατιας θα ελεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 12 Σεπτεμβρίου 2016 #34 Share 12 Σεπτεμβρίου 2016 Διαβαζω το θεμα μιας και αρχαρια και εγω και παραθετω την εξης χαζη απορια μου... τι ειναι το μπολι??? Ριξε μια ματια εδω http://www.aquazone.gr/forums/topic/43686-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 12 Σεπτεμβρίου 2016 #35 Share 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τα νικτρικα μου ειναι νορμαλ απο οτι διαβαζω κατι περισοτερο απο 20..για νιτρωδη θα παρω τεστ την δευτερα Έχουμε τίποτα νεότερο? Βρήκες μπόλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThanosAv 14 Σεπτεμβρίου 2016 Author #36 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι μπολι δεν βρηκα... τα 2 ψαρακια που εμειναν ζωντανα τα εδωσα σε φιλο που τα εχει σε καραντινα ωστε να μην πεθανουν και αυτα τωρα παρηγγειλα καινουργιο εξωτερικο φιλτρο και χαλαζιακο χαλικι και θα ξεκινησω κανονικα το στρωσιμο του νερου οπως διαβασα χωρις ψαρια...με αμμωνια..να ρωτησω κατι..φυτα βαζω οταν ξεκιναω το στρωσιμο η οταν στρωσει το ενυδρειο ... πριν μπουν τα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 14 Σεπτεμβρίου 2016 #37 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι μπολι δεν βρηκα... τα 2 ψαρακια που εμειναν ζωντανα τα εδωσα σε φιλο που τα εχει σε καραντινα ωστε να μην πεθανουν και αυτα τωρα παρηγγειλα καινουργιο εξωτερικο φιλτρο και χαλαζιακο χαλικι και θα ξεκινησω κανονικα το στρωσιμο του νερου οπως διαβασα χωρις ψαρια...με αμμωνια..να ρωτησω κατι..φυτα βαζω οταν ξεκιναω το στρωσιμο η οταν στρωσει το ενυδρειο ... πριν μπουν τα ψαρια Λοιπόν, όσον αφορά την απόφαση σου να δώσεις τα ψαράκια σου, θεωρώ ότι πραγματικά έκανες το καλύτερο που θα μπορούσες. Τώρα πλέον μπορείς με ησυχία και χωρίς άγχος να στήσεις το ενυδρείο σου από την αρχή, και να το ψάξεις καλύτερα. Σαν μέθοδο στρωσίματος θα σου πρότεινα τη μέθοδο αυτή. http://www.aquazone.gr/forums/topic/79779-%CF%83%CF%84%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%CF%82/#entry714942 Για να μην σου γράφω ολόκληρο κατεβατό, διάβασε το άρθρο που σου δίνω, και μπορούμε να συζητήσουμε τις απορίες σου. Πραγματικά απόλαυσε το στήσιμο του ενυδρείου σου χωρίς βιασύνες να προσθέσεις ψάρια, και θα ανταμοιφθείς για αυτή την υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThanosAv 14 Σεπτεμβρίου 2016 Author #38 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραια πηρα ενα πολυ ωραιο ( και ακριβουτσικο) εξωτερικο φιλτρο και εχω σκοπο να το ευχαριστηθω..τωρα .. φυτα να βαλω απο τωρα η να στρωσει πρωτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 14 Σεπτεμβρίου 2016 #39 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείς να τα βάλεις και τώρα. Η χρήση των φυτών κάνει το ενυδρείο να ωριμάσει πιο γρήγορα. Τι φωτισμός όμως υπάρχει στο ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThanosAv 14 Σεπτεμβρίου 2016 Author #40 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Το ενυδρειο υπηρχε δεν το πηρα τωρα αν σας γραψω τι γραφει η λαμπα θα καταλαβετε??Δεν θελω περιπλοκα πραγματα απλα.. λεω να το κανω φυσικο...τιποτα ψευτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 14 Σεπτεμβρίου 2016 #41 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Και τα πιο <<εύκολα>> φυτά χρειάζονται κάποιο σχετικό φωτισμό, για να επιβιώσουν. Βάλε καμιά φωτογραφία από το ενυδρείο, και από τη λάμπα, μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThanosAv 14 Σεπτεμβρίου 2016 Author #42 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 AQUAEL, mondel:Econoline 11W, 230V- 50/60Hz, 1x11W, PATENT PENDING Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 14 Σεπτεμβρίου 2016 #43 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα 11w για 50 καθαρά λίτρα περίπου. Ισως χρειαστείς μια λάμπα ακόμα. Με το φωτισμό που ήδη έχεις, ελάχιστα φυτά θα ζήσουν αξιοπρεπώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThanosAv 14 Σεπτεμβρίου 2016 Author #44 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μαλιστα ωραια αρα να παρω λαμπα .. εχετε κατι οικονομικο να προτεινετε..επιδη εχω ξεφυγει ηδη απο το budget..αλλα χαλαλι του να ρωτησω κατι ασχετο..επιδη εγω απο τωρα κανω ονειρα τι ψαρια θα βαλω..τα danio πανε με γκαπυ και μολυ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 14 Σεπτεμβρίου 2016 #45 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Στα λίτρα σου, αλλα και γενικότερα, η απαντηση ειναι οχι. Τα Molly και τα Guppy ειναι συμβατά μεταξύ τους αλλα το ενυδρείου σου ειναι αρκετά μεγάλο μονο για guppy. Απο Danio (εφόσον δεν βάλεις guppies) υπάρχουν αρκετές επιλογές για τα λίτρα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThanosAv 14 Σεπτεμβρίου 2016 Author #46 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι αν δεν βαλω γκαπυ??Για λογο χωρου φανταζομαι..γιατι αν ειναι για το νερο δεν εχω σκοπο να κανω Α.Ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος