niknik 23 Σεπτεμβρίου 2016 #76 Share 23 Σεπτεμβρίου 2016 (edited) Μπορεις να βαλεις και τις κρεμαστρες τις χονδρες που εχουμε τα παλτα τις κοβεις τις περνας και ολα οκ επισεις προσθετεις κολλα και κανα ταιραπ διακριτικα τοποθετημενο. Έγινε επεξεργασία 23 Σεπτεμβρίου 2016 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 23 Σεπτεμβρίου 2016 #77 Share 23 Σεπτεμβρίου 2016 Οπως σου είπε και ο Νίκος τις πλαστικές κρεμάστρες. Μια γρήγορη εποξική η τζελ κυανοακρυλική στις τρύπες και είσαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 1 Νοεμβρίου 2016 #78 Share 1 Νοεμβρίου 2016 Ευγενιε καλησπερα! Εκανες τελικα κατι με το aquascape? Θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις το Stone Fix της Aquaforest που ειναι τρομερο υλικο κολησεις βραχων. Ειναι ενα τσιμεντο ταχειας πηξεως που μπορεις να κανεις πολυ ωραια πραγματα. Επισης θα προτεινα να επελεξεις μικρα κομματια βραχων ή κοματια απο νεκρα κοραλια που ειναι πολυ πορωδες και ελαφρια ωστε να μπορεις να τα διαχειρηστεις ευκολοτερα και να τα κολησεις μεταξυ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Νοεμβρίου 2016 #79 Share 1 Νοεμβρίου 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος Digital Reason έγραψε: Ευγενιε καλησπερα! Εκανες τελικα κατι με το aquascape? Θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις το Stone Fix της Aquaforest που ειναι τρομερο υλικο κολησεις βραχων. Ειναι ενα τσιμεντο ταχειας πηξεως που μπορεις να κανεις πολυ ωραια πραγματα. Επισης θα προτεινα να επελεξεις μικρα κομματια βραχων ή κοματια απο νεκρα κοραλια που ειναι πολυ πορωδες και ελαφρια ωστε να μπορεις να τα διαχειρηστεις ευκολοτερα και να τα κολησεις μεταξυ τους. Γιωργο σε νεκρο η και ζωντανο μπαινει? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 1 Νοεμβρίου 2016 #80 Share 1 Νοεμβρίου 2016 I το έχω πάρει αλλά δεν το έχω βαλει Οι απόψεις διίστανται !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 1 Νοεμβρίου 2016 #81 Share 1 Νοεμβρίου 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος niknik έγραψε: Γιωργο σε νεκρο η και ζωντανο μπαινει? Εγώ Νικο το δοκίμασα σε νεκρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 2 Νοεμβρίου 2016 #82 Share 2 Νοεμβρίου 2016 Το συγκεκριμένο τσιμέντο το έχω δουλέψει στα βράχια που έχω ετοιμάσει για το καινούριο ενυδρείο μου και είναι φοβερό προϊόν. Όπως και άλλα παιδιά εδώ στο Ηράκλειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 2 Νοεμβρίου 2016 #83 Share 2 Νοεμβρίου 2016 Στον νεκρό δεν εχεις πρόβλημα ! εχει το χρόνο να στεγνώσει όπως και πολλα αλλα υλικά ! Στο ζωντανό ειναι το θέμα ! Εχω ακούσει επίσης πως τρίβετε έντονα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 2 Νοεμβρίου 2016 #84 Share 2 Νοεμβρίου 2016 (edited) πριν 3 λεπτά, το μέλος fishbone! έγραψε: Στον νεκρό δεν εχεις πρόβλημα ! εχει το χρόνο να στεγνώσει όπως και πολλα αλλα υλικά ! Στο ζωντανό ειναι το θέμα ! Εχω ακούσει επίσης πως τρίβετε έντονα ! Διονύση το έχουμε βάλει σε φίλο όταν κάναμε μεταφορά ενυδρείου σε μεγαλύτερο σε ζωντανό βράχο και κατευθείαν στο νερό χωρίς κανένα πρόβλημα. 4 μήνες τώρα. Έγινε επεξεργασία 2 Νοεμβρίου 2016 - baggos777777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 2 Νοεμβρίου 2016 #85 Share 2 Νοεμβρίου 2016 πριν 53 λεπτά, το μέλος baggos777777 έγραψε: Διονύση το έχουμε βάλει σε φίλο όταν κάναμε μεταφορά ενυδρείου σε μεγαλύτερο σε ζωντανό βράχο και κατευθείαν στο νερό χωρίς κανένα πρόβλημα. 4 μήνες τώρα. Θετικό αυτό που λες Βαγγέλη γιατί δεν υπαρχει μεγάλη εμπειρία απο το προϊόν ! φαντασου και στο μαγαζί που το πήρα δεν το είχαν δοκιμάσει ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Νοεμβρίου 2016 #86 Share 2 Νοεμβρίου 2016 πριν 12 ώρες, το μέλος baggos777777 έγραψε: Διονύση το έχουμε βάλει σε φίλο όταν κάναμε μεταφορά ενυδρείου σε μεγαλύτερο σε ζωντανό βράχο και κατευθείαν στο νερό χωρίς κανένα πρόβλημα. 4 μήνες τώρα. Ευχομαι να πανε ολα οπως τωρα πολυ καλα...αν και φοβαμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 2 Νοεμβρίου 2016 #87 Share 2 Νοεμβρίου 2016 πριν 56 λεπτά, το μέλος niknik έγραψε: Ευχομαι να πανε ολα οπως τωρα πολυ καλα...αν και φοβαμαι. Γιατί Νίκο το λες? Έχεις ακούσει τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Νοεμβρίου 2016 #88 Share 2 Νοεμβρίου 2016 (edited) πριν 48 λεπτά, το μέλος baggos777777 έγραψε: Γιατί Νίκο το λες? Έχεις ακούσει τίποτα? Επειδη εχω δουλεψει Βαγγελη σε ζωντανο (οχι το ιδιο)και ειχε 100%αποτυχια. Έγινε επεξεργασία 2 Νοεμβρίου 2016 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 2 Νοεμβρίου 2016 #89 Share 2 Νοεμβρίου 2016 Τι να σου πω. Πάντως τα δικά μου είναι όλος νεκρός βράχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Νοεμβρίου 2016 #90 Share 2 Νοεμβρίου 2016 πριν 13 λεπτά, το μέλος baggos777777 έγραψε: Τι να σου πω. Πάντως τα δικά μου είναι όλος νεκρός βράχος. Δεν θελω να μου πεις τιποτα και ουτε να σου κατσει προφανως.keep reefing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Νοεμβρίου 2016 #91 Share 26 Νοεμβρίου 2016 Ευγενιε πως παει το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 28 Νοεμβρίου 2016 Author #92 Share 28 Νοεμβρίου 2016 Ενα φώτο update. Αυτο το καφεπράσινο που βγαίνει πάνω στα βράχια άλγη είναι ε? Είμαι με σχεδόν 0 ΝΟ3 και 0,05 ΡΟ4. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Νοεμβρίου 2016 #93 Share 28 Νοεμβρίου 2016 Τα φωσφωρικα φιλαρακι κατεβασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 28 Νοεμβρίου 2016 Author #94 Share 28 Νοεμβρίου 2016 Εβαλα αντιφώσφορο ROWA πριν 4-5 μέρες. Ελπίζω να πέσουν. Και χρησιμοποιώ και Βοτκα ρε γμτ. Ενω τα ΝΟ3 τα έχω παιχνιδάκι με την Βοτκα και μπορώ να τα έχω ότι τιμη μου αρέσει, στα δέ φωσφορικά τα βρήσκω λίγο μπαστούνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 28 Νοεμβρίου 2016 #95 Share 28 Νοεμβρίου 2016 Ευγένιε στην ανάγκη κι αν σε ζορίζουν βάλε λίγες μέρες αντιφώσφορο αλουμινίου και μόλις πέσουν συνεχίζεις με σιδήρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 28 Νοεμβρίου 2016 Author #96 Share 28 Νοεμβρίου 2016 Θα το παρακολουθήσω γιατι δεν πάνε πολλές μέρες απο τότε που τον έβαλα και ίσως κάνω την λύση του Λευτέρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Νοεμβρίου 2016 #97 Share 28 Νοεμβρίου 2016 πριν 31 λεπτά, το μέλος submarine1981 έγραψε: Εβαλα αντιφώσφορο ROWA πριν 4-5 μέρες. Ελπίζω να πέσουν. Και χρησιμοποιώ και Βοτκα ρε γμτ. Ενω τα ΝΟ3 τα έχω παιχνιδάκι με την Βοτκα και μπορώ να τα έχω ότι τιμη μου αρέσει, στα δέ φωσφορικά τα βρήσκω λίγο μπαστούνια. Αφου τον εβαλες σε 7 μερες θα εχουν κατεβει ελπιζω σε ριακτορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 28 Νοεμβρίου 2016 Author #98 Share 28 Νοεμβρίου 2016 Βασικά το έχω σε κάλτσα, αλλά μέσα σε ροη. Κλέβω λίγο νερό απο την αντλια επιστροφής (με ενα Ταφ και με βανάκι ) και ρίχνω το νερό μέσα στην κάλτσα που έχει τον ROWA, ριάκτορα δεν εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Νοεμβρίου 2016 #99 Share 28 Νοεμβρίου 2016 Βαλε ενα της τις two little fishes και θα σωθεις.Φτηνος ειναι φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 28 Νοεμβρίου 2016 Author #100 Share 28 Νοεμβρίου 2016 Όντως κάνει δουλειά ρε Νίκο? Και πόσο να είναι η διαφορά απόδωσης σε σχέση με αυτό που είμαι τώρα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος