Jump to content

pangasius shark

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω με τι ψαρια μπορω να συνδιασω το pangasius σε 280litra.. κυριως ομορφα ψαρια ηθελα να συνδιασω...θεμα εξοπλισμου ειναι ενταξει υπαρχουν ολα0

Φιλε μου δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα το παγκασιους οχι μονο δεν κανει στα 280 λιτρα αλλα ουτε καν για ενυδρεια

Dog-eating-Catfish-_Pangasius-sanitwongs

Βασίλη, μην είσαι κακούλης! Το παιδί δεν μας είπε ποιό Pangasius έχει. Μπορεί να έχει το Pangasius pangasius, που φτάνει τα 300cm, μπορεί να έχει το Pangasianodon hypophthalmus, που φτάνει τα 130cm., μπορεί να έχει και το Pangasius kinabatanganensis, που φτάνει τα 25cm.....  ;) 

φιλε μου παρολο που δεν εχω ιδεα απο γλυκο νερο πριν απο καμια 10αρια χρονια εχοντας ενα 250λιτρα πηρα ενα μικρο πανγασιους νομιζωντας οτι ειναι γκαλαχερ!

Στην ασχετοσύνη μου πάνω το εβαλα και αυτο μεσα στο ενυδρειο!

Για 6 μηνες ηταν ενα πολυ ησυχο ψαρακι 10 εκ!

Μετα απο το 6μηνο το ειδα να δυσφορεί και να παίρνει φορα και να σκαει απέναντι στο τζαμι σε ενα ενυδρειο μήκους 1,5μετρου!

Φυσικα μετα απο αυτο καθησα και διαβασα και επεσα στην φωτογραφία του Vasili 4X4 και καταλαβα...

Παντα φιλική συμβουλή και καλοπροεραιτη! 

Ότι και να βάλεις με το Pagasius μόλις μεγαλώσει θα γίνει τροφή, και θα έχεις πρόβλημα με τα λίτρα σου, είναι ένα είδος ψαριού που γίνεται τεράστιο, προσπάθησε να το δώσεις πίσω και να πάρεις κάτι άλλο.

Ευχαριστω θα παω να το επιστρεψω να παρω κατι αλλο...

Πραγματικά είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις. :thumbup:

Τι άλλα ψάρια έχεις αυτή τη στιγμή εκτός από το pangasius?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...