ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 20 Μαίου 2018 #126 Share 20 Μαίου 2018 Ρε αδερφέ είναι παρα πολύ όμορφη και προσεγμένη η γυαλα σου. Με εντυπωσιάζει όπως το εχεις φιλοσοφισει το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 20 Μαίου 2018 #127 Share 20 Μαίου 2018 Κωστα το 2μετρο τι το εκανες εν τέλει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas G. 29 Ιουνίου 2018 Author #128 Share 29 Ιουνίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ Παρασκευά Ηρακλή, το 2μ το μετέφερα στο σπίτι μας αλλά δεν το λειτουργώ προς το παρόν Ένα βιντεάκι από το 3μ σήμερα 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 30 Ιουνίου 2018 #129 Share 30 Ιουνίου 2018 Απίστευτο βίντεο, λες και βλέπεις ντοκιμαντέρ, μου αρέσει πολύ το στήσιμο που έχεις κάνει, πολύ φυσικό, δεν έχω λόγια...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 30 Ιουνίου 2018 #130 Share 30 Ιουνίου 2018 Δεν υπαρχουν λογια για την δεξαμενη. Δεν υπαρχουν λογια για τα ψαρια. Δεν υπαρχουν λογια για το hardscape. Δεν υπαρχουν λογια για το aquascape. Υπαρχουν λογια για τον ιδιοκτητη μονο. Μ_Π_Ρ_Α_Β_Ο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas G. 10 Απριλίου 2019 Author #131 Share 10 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ πολύ Μερικές καινούργιες φωτογραφίεςAndrinoacara rivulataGreen Terror & Cryptoheros nanoluteus Panaque L191 Megalechis thoracata Herotilapia multispinosa Trachelyopterus insignis Cryptoheros nanoluteus Baryancistrus L81Leporacanthicus L240 trapping, αρσενικό και θηλυκό μαζί στην σπηλιάBaryancistrus begginii 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Απριλίου 2019 #132 Share 11 Απριλίου 2019 Κώστα τι λέει το nanoluteus από συμπεριφορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas G. 12 Απριλίου 2019 Author #133 Share 12 Απριλίου 2019 Τα nanoluteus είναι έξυπνα ψαράκια, το αρσενικό που έχω από παλιά τρώει από το χέρι μας και μας παρακολουθεί. Είναι επιθετικότατα ψαράκια για το μέγεθός τους και θέλουν μεγάλο ενυδρείο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος