worldiver 14 Φεβρουαρίου 2017 #76 Share 14 Φεβρουαρίου 2017 Μπράβο, υπέροχη δουλειά, αποτέλεσμα σωστής συνεργασίας και φαντασίας Θα'ρθω να βουτήξω να ψαρέψω στο "ποτάμι" σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishermen1234 14 Φεβρουαρίου 2017 #77 Share 14 Φεβρουαρίου 2017 Ακομα να ανακοινωσεις τιμες για εισιτηρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 20 Φεβρουαρίου 2017 #78 Share 20 Φεβρουαρίου 2017 Κωστα ειναι ενα όνειρο!!! Το εχεις εκει που ηταν και το παλιο??? Μας κολαζεις!!! Μπραβο για την προσπάθεια!!! Εγω θα εκανα scuba diving καθε μερα αν ειχα ενα τετοιο ενυδρείο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas G. 8 Μαρτίου 2017 Author #79 Share 8 Μαρτίου 2017 (edited) Ευχαριστούμε Οι βουτιές είναι αναπόφευκτο κομμάτι της συντήρησης του ενυδρείου, με 1μ βάθος και 1μ πλάτος δεν υπάρχει άλλη πρόσβαση στον πυθμένα. Το ενυδρείο είναι σε άλλο σπίτι Ηρακλή, το 2μ παραμένει στη θέση του και φιλοξενεί τα ψάρια που είχε μέχρι να μεταφερθούν στο 3μ στο σπίτι μας Πριν 2 βδομάδες έφερα τον πρώτο pleco στο 3μ, ένα από τα Baryancistrus L81 μας Από τότε που μπήκε έχει χορτάσει φαγητό Το περασμένο Σάββατο πήγαμε και διαλέξαμε με την αγαπημένη μου μωρό Green Terror Το ενυδρείο τώρα Έγινε επεξεργασία 8 Μαρτίου 2017 - Kostas G. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Μαρτίου 2017 #80 Share 8 Μαρτίου 2017 Χαρμα οφθαλμων , καθε φορα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 9 Μαρτίου 2017 #81 Share 9 Μαρτίου 2017 Μπραβο Κωστα!!! Καλα απο εσενα περιμένω να δω πολλα παραπάνω με το παθος που έχεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 9 Μαρτίου 2017 #82 Share 9 Μαρτίου 2017 (edited) Αυτά είναι λίτρα! Να το χαίρεσαι φίλε! Πισίνα! Υ.γ. Σε αυτά τα λίτρα πάντως τα γούστα μου θα έλεγαν hydrolycus και knifefish. Και κανένα σαλαχι! Έγινε επεξεργασία 9 Μαρτίου 2017 - antonis t83 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 29 Ιουνίου 2017 #83 Share 29 Ιουνίου 2017 Εγω σε αυτα τα λίτρα με τοση ζέστη σημερα θα έκανα συντήρηση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas G. 4 Νοεμβρίου 2017 Author #84 Share 4 Νοεμβρίου 2017 Το ενυδρείο σήμερα 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 4 Νοεμβρίου 2017 #85 Share 4 Νοεμβρίου 2017 πριν 17 λεπτά, το μέλος Kostas G. έγραψε: Το ενυδρείο σήμερα Είναι ακόμη καλύτερο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 4 Νοεμβρίου 2017 #86 Share 4 Νοεμβρίου 2017 Κωστα το εχεις μαγέψει φιλε μου!!! εισαι πολυ μπροστά!!! Μπράβο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Νοεμβρίου 2017 #87 Share 4 Νοεμβρίου 2017 Απίστευτο ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 5 Νοεμβρίου 2017 #88 Share 5 Νοεμβρίου 2017 Αυτά είναι λίτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Νοεμβρίου 2017 #89 Share 5 Νοεμβρίου 2017 Φοβερο και φυσικο αποτελεσμα. Τα ψαρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas G. 5 Νοεμβρίου 2017 Author #90 Share 5 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ, θέλει ακόμα δουλίτσα για να γίνει αυτό που θέλουμε Ψάρια; Ποιά ψάρια; 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 6 Νοεμβρίου 2017 #91 Share 6 Νοεμβρίου 2017 Μπράβο Κώστα! Καταπληκτική εικόνα τόσο στο σύνολο όσο και ειδικά. (Ο panaque προσωπικά μου φτάνει!) Το ψάρι στη δεύτερη φωτογραφία είναι ονδούρας red point; Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 6 Νοεμβρίου 2017 #92 Share 6 Νοεμβρίου 2017 Πω πω ομορφιές!!! Μπράβο Κώστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 6 Νοεμβρίου 2017 #93 Share 6 Νοεμβρίου 2017 Πολύ όμορφο φίλε. Και τα ψαρια σου υπέροχα. Το φυτάκι που έχεις πάνω στό ξύλο (έξω από το νερό) στο κέντρο είναι κάποιο είδος βρωμέλιας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas G. 9 Νοεμβρίου 2017 Author #94 Share 9 Νοεμβρίου 2017 Χαίρομαι που σας αρέσει [emoji4] Χρήστο, οι Panaque είναι 3 [emoji6] Έχουμε ζευγάρι Panaque L27 ‘Araguaia’ στο ενυδρείο και έναν L191 μικρό, μάλλον αρσενικό, που ίσως του βρούμε επίσης ταίρι. Το άλλο ψάρι είναι Cryptoheros nanoluteus Σωτήρη, Το μεγάλο φυτό πάνω στο ξύλο είναι Guzmania ligulata, δώρο της αγάπης μου [emoji4] Δυο φωτογραφίες από τον αρσενικό Panaque Το ενυδρείο χθες 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 9 Νοεμβρίου 2017 #95 Share 9 Νοεμβρίου 2017 Μπράβο ρε Κωστή!!! Παρόλο που δεν ξέρω από γλυκό... Αυτό είναι τόσο εντυπωσιακό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 9 Νοεμβρίου 2017 #96 Share 9 Νοεμβρίου 2017 Είναι πολύ ωραίο φίλε μου να το χαίρεσαι. Από ψάρια εκτός από πλεκο σκέφτεσαι να βάλεις τίποτα άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 10 Νοεμβρίου 2017 #97 Share 10 Νοεμβρίου 2017 Ε μη το φορτώσει κιόλας 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 11 Νοεμβρίου 2017 #98 Share 11 Νοεμβρίου 2017 Η άβολη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι το ενυδρείο σου ούτε για σαμπ δε κανει... Παρά πολύ ομορφο στήσιμο. Και ό φωτισμός είναι όλα τα λεφτά. Το κάνει πολύ ατμοσφαιρικό. Είναι σαν να περνάμε λίγες ακτίνες ηλιου μέσα από τη βλάστηση πανω απο το ποτάμι. Να το χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas G. 4 Ιανουαρίου 2018 Author #99 Share 4 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστούμε πολύ Μάνο, εκτός από pleco έχει και άλλα γατόψαρα και κιχλίδες, αλλά οι Panaque είναι ο λόγος που στήθηκε αυτό το ενυδρείο Ένα βίντεο του ενυδρείου τραβηγμένο πριν λίγο καιρό Και μερικές φωτογραφίες από χθεςCryptoheros nanoluteus pairPanaque L191Herrichthys carpintis Hypsophrys nicaraguensis, ο Νικαράγουά μας 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 4 Ιανουαρίου 2018 #100 Share 4 Ιανουαρίου 2018 Πολύ όμορφο και φυσικό στήσιμο. Και ο αριθμός των ψαριών τόσος, που η προοπτική του ενυδρείου να δένει και να ξεκουράζει το μάτι. Ο νικαραγουενσις είναι μόνος του ή έχει και θηλυκό; Όσο όμορφο είναι, άλλο τόσο διαβολικό ενδεχομένως θα γίνει σε ζευγάρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος