Popular Post TAN 27 Αυγούστου 2016 Popular Post #1 Share 27 Αυγούστου 2016 Στις καλοκαιρινές μου διακοπές είχα την μεγάλη τύχη και χαρά να βρεθώ για λίγες στιγμές με ένα απο τα ποιο υπέροχα και μοναδικά ζωντανά... Τρομερή έκπληξη οτι το συγκεκριμένο Ιπποκαμπακι βόλταρε σε πολυσύχναστη παράλια με αρκετό κόσμο και η ανάγκη μετακίνησης του λίγο μακρύτερα σε ποιο ασφαλές σημείο για να μην κατέληγε μπρελόκ ήταν τουλάχιστον δεδομένη... Κρατήθηκε για ολιγόλεπτη φωτογράφηση και απελευθερώθηκε.... Εδω το βίντεο Και μερικές photo 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 27 Αυγούστου 2016 #2 Share 27 Αυγούστου 2016 θανο να εκμεταλευτο το πολυ ομορφο θεμα!! και να ρωτησω εψει κανεις ενυδρειο με ιπποκαμπους; ;τι χρειαζοντε; !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 27 Αυγούστου 2016 #3 Share 27 Αυγούστου 2016 Πανέμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 27 Αυγούστου 2016 #4 Share 27 Αυγούστου 2016 Υπέροχο ζωντανό και πολυ σπάνιο!!! Δεν πρέπει να έχω δει ποτέ απο κοντά στη φύση απο όσο θυμάμαι. Είσαι πολυ τυχερός που είδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Αυγούστου 2016 #5 Share 27 Αυγούστου 2016 Λατρεμενο ζωο ,πανεμορφο,εισαι πολυ τυχερος που το χαρηκες στη φυση του,μπραβο Θαναση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 27 Αυγούστου 2016 #6 Share 27 Αυγούστου 2016 Μπράβο θανάση καλά έκανες και το πήγες σε σημείο μακριά από κόσμο. Υπέροχη εμπειρία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 27 Αυγούστου 2016 #7 Share 27 Αυγούστου 2016 (edited) θανο να εκμεταλευτο το πολυ ομορφο θεμα!! και να ρωτησω εψει κανεις ενυδρειο με ιπποκαμπους; ;τι χρειαζοντε; !! πολλα Πετραν... χαμηλες ροες, καλο ταισμα με ζωντανες τροφες που ειναι δυσκολο καθως ειναι δυσκολα στην διατροφη τους, σχεδον κανενα ψαρι, λιτο ενυδρειο σε διακοσμησει με πολλα ,εροι να πιανονται... γενικοτερα ενα ενυδρειο μοναδικου ειδους που ειναι ισως προκλησει για τους περισσοτερους... για εμενα προσωπικα ειναι απ πιο ομορφα πλασματα που πρεπει να μενουν στο φυσικο τους περιβαλον... δυστηχως δεν εχω καποιο λινκ να σε πληροφορισει περισσοτερο για αυτα τα πραγματικα μοναδικα πλασματα.... Μπραβο ρε Ταν, κριμα ειναι, ειχα παρει καποτε, παιδι 9 χρονων, εναν οπως λες και μολις επιξε λιγο το νιονιο μμ το μετανιωνω απο τοτε, μελανα σημεια της ανθρωποτιτας μπορω να πω.... Έγινε επεξεργασία 27 Αυγούστου 2016 - Akridas66 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 28 Αυγούστου 2016 #8 Share 28 Αυγούστου 2016 Ωραια εμπειρια... Θυμαμαι πριν καμμια 15αρια+ χρονια που ηταν καποιες παραλιες στο καλαμακι-αλιμο γεματες απο τετοια μωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 28 Αυγούστου 2016 #9 Share 28 Αυγούστου 2016 Εχω δει κι εγω παλαιοτερα, εισαι τυχερος Θαναση! υπεροχο θεαμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 29 Αυγούστου 2016 #10 Share 29 Αυγούστου 2016 Είναι πολυ όμορφος ο αλογακος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 29 Αυγούστου 2016 #11 Share 29 Αυγούστου 2016 Φανταστικό ζωντανό! Δεν ήξερα ότι μπορεί να βρεθεί σε πολυσύχναστο σημείο. Βασικά δεν ήξερα ότι υπάρχει στην Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 5 Σεπτεμβρίου 2016 #12 Share 5 Σεπτεμβρίου 2016 πανέμορφο ζωντανό! πολύ θα θελα να στήσω κάποια στιγμή ένα ιπποκαμπάδικο δυστυχώς δεν έχω δεί ποτε απο κοντά στη θάλασσα, αλήθεια.. σε ποιες περιοχές εδω στην ελλάδα τον βρίσκουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος