Jump to content

Επιθετικό ψάρι

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, πριν από 3 μέρες αποφάσισα να αγοράσω μερικά ψάρια για το ενυδρείο μου, δεν ξέρω τι είδος ψαριών είναι. Όλα ήταν καλά μέχρι χθες το απόγευμα που παρατήρησα ένα από τα ψάρια μου να είναι επιθετικό προς τα άλλα 3 του ίδιου είδους. Να αναφέρω πως όταν με βλέπουν όλα κάνουν σαν να μην έχουν φάει ποτέ στην ζωή τους. Σήμερα το πρωί πήγα να τα ταΐσω και παράτησα μία μικρή επιθετικότητα και στα άλλα 4 ψάρια του άλλου είδους. Επίσης τα άλλα 3 ψάρια ήταν και αυτά λίγο επιθετικά μετάξι τους. Πιστεύω πως αυτή η επιθετικότητα οφείλεται στο φαγητό γιατί όταν πάνε προς τα πάνω αρχίζει και τα κυνηγάει. Περιμένω για συμβουλές, επίσης να πω ότι είμαι νέος.

Καλησπέρα! Πες μας μερικες λεπτομέριες για το ενυδρείο σου! Διαστάσεις,φίλτρο.

Βάλε μας φωτογραφίες για να δουμε τα ψάρια να κάνουμε αναγνώριση! Το ενυδρείο έχει στρωθεί?

Καλησπερα. Τα ψαρια αυτα ειναι ακρως ακαταλληλα για το ενυδρειο που τα εχεις. Το ιδιο συμβαινει και για το ντεκορ που εχεις. Τα ψαρια ειναι αφρικανακικα και τα κιτρινα αν κανω λαθος ειναι labidochromis και τα αλλα καποιο ειδος αφρικανικο επισης που δεν το θυμαμαι καλα.

Τα ψαρια θα συνεχιζουν να ειναι επιθετικα οσο δεν υπαρχει χωρος, κρυψωνες και αναλογιες.

Send from the Heart of Amazonas

Το μόνο που μπορείς να κανεις ει αι να τα δώσεις πίσω ! Το ενυδρείο έχει φίλτρο? Έχει στρωθεί?

http://www.aquazone.gr/forums/topic/79787-στρώσιμο-ενυδρείου/

Καλό διάβασμα! Πρέπει να δοθούν άμεσα τα ψάρια καθώς από ότι φαντάζομαι το ενυδρείο σου δεν ει αι στρωμένο!

Έγινε επεξεργασία - Savou

Διάβασε sτο παρακάτω link.- ;)

http://diszhal.info/english/cichlids/en_Nimbochromis_venustus.php

Τα μεγαλα που εχεις ειναι πιθανοτατα τα nimbochromis venustus ή αλλιως τα nimbochromis livingstonii κ ανηκουν στους μεγαλους θηρευτες της λιμνης malawi.Ειδικα αυτα πρεπει να επιστραφουν στο πετ οπωσδηποτε.Εκτος κ αν σκοπευεις να πας σε περισσοτερα λιτρα,υπολογισε καμια 500αρια.Τα αλλα,τα κιτρινα ισως ειναι τα labidochromis caurelaus albino.Mια καλυτερη φωτο θα μας βοηθεισει για να σου πουμε τι πρεπει να κανεις στο ενυδρειο ωστε να τους προσφερεις οσο το δυνατον καλυτερες συνθηκες διαβιωσης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...