stathis spithas 1 Σεπτεμβρίου 2016 #51 Share 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καλο μήνα σε όλους Μόλις τελείωσα και με την αλλαγή νερού και μπορώ να πω πος είναι κρύσταλλο Φανταζομαι βοηθησε και ο ανθρακας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 1 Σεπτεμβρίου 2016 Author #52 Share 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μα και βεβαια και το πρωι θα προσθεσω καινουργιο ανθρακα στο εσωτερικο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 8 Σεπτεμβρίου 2016 Author #53 Share 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Εχω παρατηρήσει απο την πέρα που έβαλα την ταΐστρα σε 6 ταΐσματα την μέρα όπου καταναλώνετε η τροφή σε κλάσματα δευτερολέπτου, τους δείνω και 1 δόση μερα παρα μέρα εμποτισμένη τροφή με βιταμίνη sera fishtamin , πραγματικά την ωρα που κάνει η ταΐστρα οτι ρίχνει τροφή τις συγκεκριμένες ώρες γίνονται πολυ βίαια, αλλαγές νερού πλέον κανω 2 κάθε εβδομάδα, μια 30% και αλη μια 50%. Αλες αλλαγές που βλέπω ειναι ενα απο τα θηλυκά έχει γίνει τούμπανο και καλόν απο τα αυγά γιατί το έπιασα προχθές και η κοιλίτσα του ειναι σφιχτή και τα αρσενικά που είχαν εμφανίσει στίγματα ζευγαρώματος τελικά εξαφανίστηκαν! + οτι το θηλυκό που είχε το fungus το έχει ακόμα... Θα μπει σημερα σε καραντίνα με λίγο epsom salt και θεραπεία mycopur.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 9 Σεπτεμβρίου 2016 Author #54 Share 9 Σεπτεμβρίου 2016 Τα τελευταία 3 βράδια παρατήσω κιόλας πος ενα απο τα αρσενικά κοιμάται όρθιο με το κεφάλι προς τα πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 9 Σεπτεμβρίου 2016 Author #55 Share 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πείρα τα πρώτα μου αυγά Δεν πρόλαβα να τραβήξω βίντεο γίνανε όλα πολύ γρήγορα και τα αλλα άρχισαν να τα τρώνε αλλα έχω έτοιμο ενα δοχείο 30 λίτρα με αεραντλία μεσα και ειναι στους 24 βαθμούς το νερό.. Άρπαξα με την απόχη όπου έβλεπα στο βυθό τα αυγά και τα μετέφερα εκεί με λίγο στρατουμ, πιρα και ένα αρσενικό το πίεσα ελαφρά να βγάλει σπέρμα και τωρα περιμένω για 2-3 μέρες να δω τη παίζει. Το θηλυκό σχεδόν λιποθύμησε. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 9 Σεπτεμβρίου 2016 #56 Share 9 Σεπτεμβρίου 2016 Τα τελευταία 3 βράδια παρατήσω κιόλας πος ενα απο τα αρσενικά κοιμάται όρθιο με το κεφάλι προς τα πάνω Ειναι και την υπολοιπη μερα ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 10 Σεπτεμβρίου 2016 Author #57 Share 10 Σεπτεμβρίου 2016 οχι ειναι μονο οταν κοιμουνται και τελικα ειναι το μεγαλο θηλυκο οχι αρσενικο που ελεγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 10 Σεπτεμβρίου 2016 #58 Share 10 Σεπτεμβρίου 2016 οχι ειναι μονο οταν κοιμουνται και τελικα ειναι το μεγαλο θηλυκο οχι αρσενικο που ελεγα Αν αρχισει να το κανει και την υπολοιπη μερα ενημερωσε μας...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 10 Σεπτεμβρίου 2016 Author #59 Share 10 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ θα την έχω σε επίβλεψη συνέχεια αν και το βιβλίο που έχω για τα χρυσόψαρα λέει μεσα πος όταν ζευγαρώνουν στα θηλυκά συμβαίνει αυτο που και που Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 10 Σεπτεμβρίου 2016 Author #60 Share 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το καλο είναι πος το βλέπω ζωηρό και φαγανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 11 Σεπτεμβρίου 2016 Author #61 Share 11 Σεπτεμβρίου 2016 Πλέον πέρασαν 48 ώρες απο την ωρα που πείρα τα πρώτα αυγά και σήμερα ούτε που τα βλέπω μεσα στην καραντίνα! Ανησυχητικό αυτό! Θα περιμένω αλο ενα 24ωρο και ενημερώνω.. Το θηλυκό έχει αρχίσει να πιγενει στις γωνίες του ενυδρείου και κάθετε - κρίνετε και κατεβάζει και το πτερύγιο της. Να ανησυχώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 12 Σεπτεμβρίου 2016 Author #62 Share 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ανάψανε τα φώτα εδω και 10 λεπτά και άρχισαν το κυνηγητό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 14 Σεπτεμβρίου 2016 Author #63 Share 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά δεν θα καταφέρω να δω μικρά γιατί μου άνοιξε η πλάτη του ενυδρείου και το άδειασα, το πρωί θα το πλύνω και θα ξύσω την σιλικόνη και θα βάλω περιμετρικά σε όλο το ενυδρείο εσωτερικά απο την αρχή και αφού στεγνώσει θα βάλω κατω κόντρες γιατί η πλάτη μου ξεκόλλησε απο τον πάτο του ενυδρείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 15 Σεπτεμβρίου 2016 Author #64 Share 15 Σεπτεμβρίου 2016 Με απώλειες ξεκίνησε η εβδομάδα μου,τα πεντε μου οραντα χθες βραδυ με άφησαν 2 μερες τωρα ειχα τρεχαματα http://www.aquazone.gr/forums/topic/104538-αυτο-μου-ελειπε-βραδιατικα/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 15 Σεπτεμβρίου 2016 Author #65 Share 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν τα παραταω ομος το φτιαχνο προσωρινα και θα το μεταφερω στο υπογειο του σπιτιου μου θα λειτουργει εκει πλεον, για να μην εχω προβλημα διαρροης παλη αλλα και για τον λογο που οι γονεις μου απαγορευσαν να παραμεινη μεσα στο σπιτι. θα προχωρήσω στην αγορα νεον Orenda red cap και την περιοδο των χριστουγεννων θα πραγματοποιήσω αγορα μεγαλυτερου ενυδρειου μαζι με το επιπλο του και παει το μυαλο μου καπου στα 400-450 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 15 Σεπτεμβρίου 2016 #66 Share 15 Σεπτεμβρίου 2016 Με απώλειες ξεκίνησε η εβδομάδα μου,τα πεντε μου οραντα χθες βραδυ με άφησαν 2 μερες τωρα ειχα τρεχαματα http://www.aquazone.gr/forums/topic/104538-αυτο-μου-ελειπε-βραδιατικα/ Κριμα ρε Γιαννη...Και ειχες ριξει και χρονο και χρημα και αγαπη σε αυτα τα ψαρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 15 Σεπτεμβρίου 2016 Author #67 Share 15 Σεπτεμβρίου 2016 (edited) Δεν το βαζω ετσι ευκολα κατω ειχα δωσει Orenda red cap παλια σε ενα φιλαρακι με λιμνη και κατα πολυ μεγαλη τυχη τον πέτυχα μπροστα μου σημερα που ψαχνω υλικα για να αναστιλοσο το ενυδρειο μου και μου πε πως εχουν γεννηση και πως θα μου δοσει 5-6 οταν στήσω το μεγαλυτερο θα παρω και απο την κοπελια μου τα 2 που της εδοσα περισυ και σε εκεινη να κανω την νεα μου αρχή εκεινη μου το προτεινε δηλαδη Αντε παμε δυναμικα για προετοιμασια για το νεο και μεγαλυτερο σπιτι των μελλοντικων Orenda red cap που θα μεγαλωσω Έγινε επεξεργασία 15 Σεπτεμβρίου 2016 - Giannis_X 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 16 Σεπτεμβρίου 2016 Author #68 Share 16 Σεπτεμβρίου 2016 Παράγγειλα και το νέο μου ενυδρείο 300 λίτρα με διαστάσεις 121x51x62cm μαζί με βάσι, το πολυ σε 1 μήνα θα το έχω στον χορό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 16 Σεπτεμβρίου 2016 #69 Share 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν το βαζω ετσι ευκολα κατω ειχα δωσει Orenda red cap παλια σε ενα φιλαρακι με λιμνη και κατα πολυ μεγαλη τυχη τον πέτυχα μπροστα μου σημερα που ψαχνω υλικα για να αναστιλοσο το ενυδρειο μου και μου πε πως εχουν γεννηση και πως θα μου δοσει 5-6 οταν στήσω το μεγαλυτερο θα παρω και απο την κοπελια μου τα 2 που της εδοσα περισυ και σε εκεινη να κανω την νεα μου αρχή εκεινη μου το προτεινε δηλαδη Αντε παμε δυναμικα για προετοιμασια για το νεο και μεγαλυτερο σπιτι των μελλοντικων Orenda red cap που θα μεγαλωσω Ετσι!!!!Μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 19 Σεπτεμβρίου 2016 Author #70 Share 19 Σεπτεμβρίου 2016 Πηγα σημερα να παρω το χαλικι που θα εχω στο νεο ενυδρειο και ρωτησα ποτε θα φερουν οραντα αλλα δεν γνωριζαν, θα αργησω να βρω παλι ετσι πολα μαζι μπας και πετύχω να βρω ζευγαρι. Τους ειπα και την ολοι ιστορια που επαθα με ενυδρειο και ψαρια και μου ειπε ο πολιτης πως οταν με το καλο ξανα βαλω τα οραντα για να τον διεγείρω να ζευγαρώσουν πιο ευκολα να παρω και να βαζω μετα απο καθε αλλαγη eSHa Optima. Εψαξα να δω τη ειναι και ειδα αυτο τι γνωμη εχετε? http://www.aquaristikshop.com/aquaristic/eSHa-Optima/227024/ eSHa Optima is a unique combination of trace elements, minerals and vitamins that are missing from your tap water. These ingredients help recreate the natural tropical environment your fish deserve. Your fish will flourish and you will see the results.- Boosts fish health.- Increases resistance against disease and parasites.- Speeds up recovery of sick and injured fish.- Helps induce spawning. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 19 Σεπτεμβρίου 2016 #71 Share 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι ιχνοστοιχεια.. Σιγουρα δεν κανουν κακο παντως αν γινεται η ενδεδειγμενη χρηση... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 4 Νοεμβρίου 2016 Author #72 Share 4 Νοεμβρίου 2016 (edited) Επεστρεψα με νεο και μεγαλυτερο ενυδρειο, ξεκιναω απο την αρχει μεγαλωνοντας 4 νεα ψαρακια τα οποια στα μεσα του μηνα θα φτασουν σε μια ομαδουλα 7 ατομων ισος και 8. Έγινε επεξεργασία 21 Νοεμβρίου 2016 - Giannis_X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος