Michalis Stavria 19 Αυγούστου 2016 #1 Share 19 Αυγούστου 2016 Καλησπερα! Αγοραζοντας emmersed φυτα θα μπορουσα αντι να τα εβαζα στο ενυδρειο μου, να τα φυτεβα σε χωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sriz 20 Αυγούστου 2016 #2 Share 20 Αυγούστου 2016 Ναι μπορείς.σε φυτοχωμα.χρειαζονται όμως και οι κατάλληλες συνθήκες.το YouTube εχει πολλές πληροφορίες.υπαρχουν και ελληνικά βιντεάκια.καλη επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Stavria 20 Αυγούστου 2016 Author #3 Share 20 Αυγούστου 2016 Αν μπορεις στειλε μου ενα λινκ με βιντεο στα ελληνικα! Θα με βοηθισει πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sriz 20 Αυγούστου 2016 #4 Share 20 Αυγούστου 2016 Με την πρώτη ευκαιρία φίλε μου θα βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Αυγούστου 2016 #5 Share 21 Αυγούστου 2016 (edited) Δεν χρειαζεται τιποτα σχεδον,ουτε καταλληλες συνθικες.Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Βαζεις φυτοχωμα σε ενα δοχειο,φυτευεις τα φυτα που θες κανονικα στο φυτοχωμα,σκεπαζεις απο πανω με μεμβρανη που εχεις κανει αρκετες μικρες τρυπες και ψεκαζεις καθημερινα 2-3 φορες. Το καλυτερο νερο γι αυτο ειναι το νερο αλλαγης απο ενυδρειο. Επισης προσεχεις να μην μαζευεται νερο και λιμναζει στο φυτοχωμα. Το δοχειο το βαζεις η κοντα σε παραθυρο για να το χτυπαει ο ηλιος,η βαζεις ενα φωτιστικο απο πανω να αναβει για 12 ωρες. Τσεκαρε και εδω τα παλια θεματα,θα σε βοηθησουν πολυ,δεν χρειαζεται να ψαχνεις στο youtube Έγινε επεξεργασία 21 Αυγούστου 2016 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sriz 21 Αυγούστου 2016 #6 Share 21 Αυγούστου 2016 Εχει δίκιο ο Rastafarian.μαλλον λάθος θα θυμώνουν και εγώ.Πραγματικά όμως δεν ειναι δύσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος