petran halen 20 Αυγούστου 2016 #26 Share 20 Αυγούστου 2016 τότε παίξε 4 τ5 η και λεντ τα μαλακά θέλουν λίγο νιτρικά τσιμπιμενα να ξέρεις γουστάρουν! οσο για το δεν ασχολούμαι με. σκληρά... ασεεεε ρεεεε μας τα πάνε και άλλοι και πρώτος εγώ!!! λπς πάντα εγώ ναιιι ναιιι μετά το γύρισα στο καλάματιανο!!! οπότε μην ορκιζεσε αγόρι!! γιατί πολύ ευχαρίστως σε πάω στοίχημα!! ΚΈΡΔΙΣΑ!!! παίξε με χαλαρά πραγματάκια στην αρχή κάνε το κύκλο σου διάβασε εδώ παρέα με εμάς!!! και καπια στιγμή κατά λάθοςςς θα βρεθείς με κάνα φραγκ από εμάς! και θα πεις το σαν πας στη Καλαμάτα κ έρθεις με το καλό οοοοο χχαχχαχχχαχχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 21 Αυγούστου 2016 Author #27 Share 21 Αυγούστου 2016 (edited) τότε παίξε 4 τ5 η και λεντ τα μαλακά θέλουν λίγο νιτρικά τσιμπιμενα να ξέρεις γουστάρουν! οσο για το δεν ασχολούμαι με. σκληρά... ασεεεε ρεεεε μας τα πάνε και άλλοι και πρώτος εγώ!!! λπς πάντα εγώ ναιιι ναιιι μετά το γύρισα στο καλάματιανο!!! οπότε μην ορκιζεσε αγόρι!! γιατί πολύ ευχαρίστως σε πάω στοίχημα!! ΚΈΡΔΙΣΑ!!! παίξε με χαλαρά πραγματάκια στην αρχή κάνε το κύκλο σου διάβασε εδώ παρέα με εμάς!!! και καπια στιγμή κατά λάθοςςς θα βρεθείς με κάνα φραγκ από εμάς! και θα πεις το σαν πας στη Καλαμάτα κ έρθεις με το καλό οοοοο χχαχχαχχχαχχα χαχαχαχαχαχαχαχ πολυ δύσκολο να κανω στροφή στα σκληρά αλλα αμα θες ενα καλαματιανό το ρίχνουμε Έγινε επεξεργασία 21 Αυγούστου 2016 - giorginakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 21 Αυγούστου 2016 #28 Share 21 Αυγούστου 2016 παίξε με 4η τ5 να είσαι άνετος και όταν σηκώσεις στο χορό κάρφωνέις άλλες 2 να το κάνεις ότι πρέπει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 21 Αυγούστου 2016 Author #29 Share 21 Αυγούστου 2016 έλεγα να χτυπήσω αυτο ( http://m.ebay.co.uk/itm/165W-LED-Aquarium-Light-Dimmable-Spectrum-For-Coral-Reef-Marine-Tank-Fish-/262053764347?nav=SEARCH ) η να παω σε Τ5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 21 Αυγούστου 2016 #30 Share 21 Αυγούστου 2016 ότι κρίνεις εσύ εγώ σου είπα τι παίζω και από αποτέλεσμα μαρεσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος