Jump to content

Ενυδρείο φτιαχτο από pet experts

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα! Όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι για ένα φτιαχτο ενυδρείο από το pet experts αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστα και θα ήθελα λίγο τα φώτα σας για το θέμα

Καλησπέρα Γιάννη.

Ποιό 'petsmart' εννοείς?

Καλησπέρα Γιάννη.

Ποιό 'petsmart' εννοείς?

Καλημέρα, συγνώμη Pet Experts ήθελα να γράψω.Ανάθεμα την πρόβλεψη λέξεων στο κινητό! Ο λόγος που ρωτάω είναι το ότι το ενυδρείο θα είναι 400 λίτρα +! ακόμη και άδειο θα είναι δύσκολο να μετακινηθεί.

Πως κάνω EDIT για να διορθώσω το αρχικό ποστ;

Το Pet Experts είναι κάποιο ελληνικό κατάστημα?Με πιάνεις αδιάβατο....

Αν υπάρχει βάλε κάποιο link του καταστήματος.

Οριστε το λινκ

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjuzIna5cjOAhXFVhoKHeJgAmcQFggcMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.petexperts.gr%2F&usg=AFQjCNFP2XM53a8SMNDPHGrfIg4lsnRRCQ&sig2=NRXMK2XzxCka-1bBnQDXAw η αλλιώς μαρκάρισμα με το ποντίκι και και αναζήτηση google θέλω να φτιάξω ένα ενυδρείο με διαστάσεις 125 χ 55 χ 65 χονδρικά η τιμή του θα είναι 480,490 ευρώ με φίλτρο, θερμοστάτη, βάση και αποστολή τι λέτε:

και η αποστολή μέσα στη τιμη?

Ναι είναι και η αποστολή μέσα στην τιμή συγκεκριμένα μου είπε 30-40€

• 3 weeks later...

Τελικα το παρηγγειλες φιλε μου?

Τι φιλτρο δινει στην τιμη αυτη?

Τελικα το παρηγγειλες φιλε μου?

Τι φιλτρο δινει στην τιμη αυτη?

Τελικά όχι, από λάθος δικό στη μου συνεννόηση το κόστος ήταν μεγαλύτερο για  διαστάσεις 125 χ 55 χ 65 και έβγαινε στα 610 ευρό ( δεν μιλήσαμε καν για αποστολή ) αλλά και πάλι το petexperts ήταν υπόδειγμα επαγγελματισμού και φιλικής εξυπηρέτησης και τους είχα ζαλίσει και λίγο! Από φίλτρο έδιναν ένα εσωτερικό  ο υπεύθυνος μου είπε σε αυτά τα λίτρα  πρέπει να κοιτάξω για εξωτερικό και ο θερμοστάτης που είχε το πακέτο θα ήταν ανεπαρκής οπότε θα χτυπήσω το https://www.skroutz.gr/products/show/20432639 εσύ πιο εξωτερικό φίλτρο  θα μου πρότεινες; αυτό  εδώ http://petshop-gr.eu/gr/category/20674/19041 πως σου φαίνεται;

Το ενυδρειο ειναι σουπερ!

Τα φιλτρα τα συγκεκριμενα δεν τα ξερω...και επειδη μου τα βγαζει στα Ρωσικα για καποιον λογο,δεν μπορω να καταλαβω αν σε καλυπτει....

Αυτο βεβαια εξαρταται και απο την ιχθυοφορτωση.

Εγω για παραδειγμα στις ιδιες διαστασεις εχω ενα fluval 406 αλλα θα βαλω κι αλλο ενα σε λιγο καιρο.

Το φίλτρο το δείχνει στα Ρωσικά σε όλους δεν είναι όλη η ιστοσελίδα στα Ελληνικά.. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά με καλύπτουν έχει 1600/λίτρα  την ώρα,35 watt κατανάλωση και 11 watt UVC λάμπα ενσωματωμένη. Βρήκα και   review  στο ίντερνετ ένας λέει ότι κάνει θόρυβο, άλλος ότι είναι ήσυχο.Το δικό σου από θέμα θορύβου πως είναι; είχε υλικά φιλτραρίσματος η συσκευασία;

Υ.Γ. μου αρέσουν οι μουσικές επιλογές των ψαριών σου!

Το φίλτρο το δείχνει στα Ρωσικά σε όλους δεν είναι όλη η ιστοσελίδα στα Ελληνικά.. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά με καλύπτουν έχει 1600/λίτρα  την ώρα,35 watt κατανάλωση και 11 watt UVC λάμπα ενσωματωμένη. Βρήκα και   review  στο ίντερνετ ένας λέει ότι κάνει θόρυβο, άλλος ότι είναι ήσυχο.Το δικό σου από θέμα θορύβου πως είναι; είχε υλικά φιλτραρίσματος η συσκευασία;

Υ.Γ. μου αρέσουν οι μουσικές επιλογές των ψαριών σου!

Το fluval ειναι αθορυβο.Εχει υλικα αλλα θελει συμπληρωμα βιολογικου υλικου,οπως ολα τα φιλτρα δηλαδη....

Υ.Γ. χαχαχα!  :thumbsu:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...