argy1 13 Αυγούστου 2016 #1 Share 13 Αυγούστου 2016 Δεν ειδα να ανοιγει καποιος θεμα και υπεθεσα οτι ολοι θα λειπετε λογο Αυγουστου. Παρ'ολα αυτα εγω θα περασω για ενα καφεδακι οποτε οποιος ειναι εδω και εχει ορεξη ας ερθει. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 14 Αυγούστου 2016 #2 Share 14 Αυγούστου 2016 Δεν ειδα να ανοιγει καποιος θεμα και υπεθεσα οτι ολοι θα λειπετε λογο Αυγουστου. Παρ'ολα αυτα εγω θα περασω για ενα καφεδακι οποτε οποιος ειναι εδω και εχει ορεξη ας ερθει. Καλημερα! Για χθες αναφερεσε η οτι μπορει να γινει και σημερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 14 Αυγούστου 2016 Author #3 Share 14 Αυγούστου 2016 Καλημερα,για χθες βρε,αφου χθες ηταν η συναντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 14 Αυγούστου 2016 #4 Share 14 Αυγούστου 2016 (edited) Δεν ειδα να ανοιγει καποιος θεμα και υπεθεσα οτι ολοι θα λειπετε λογο Αυγουστου. Παρ'ολα αυτα εγω θα περασω για ενα καφεδακι οποτε οποιος ειναι εδω και εχει ορεξη ας ερθει. Δεν θα το έλεγα και καφέ... Περάσαμε υπέροχα!!! Κρίμα που δεν άνοιξες νωρίτερα το θέμα... θα είχαν έρθει κι' άλλοι. Έγινε επεξεργασία 14 Αυγούστου 2016 - avraamp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 14 Αυγούστου 2016 Author #5 Share 14 Αυγούστου 2016 (edited) Περιμενα εσας ρε παιδια,καθε φορα δεν κρατιεστε για καφε και ανοιγετε θεμα δυο εβδομαδες πριν. Αυτη τη φορα λεω αφου δεν το συζητανε θα λειπουν ολοι.. Οι ημερομηνιες ειναι στανταρ καθε μηνα και δεν αλλαζουν,το ξερετε ολοι.Απο εκει και περα αφου δεν ειδα ενδιαφερον,φανταστηκα οτι ειμαι μονο εγω στην Αθηνα. Με πηρες τηλεφωνο Μακη για καφε και λεω ας παμε,το εγραψα και εδω οποιος ηθελε ακομη να ερθει. Δυστυχως ομως εγινε τελευταια στιγμη.. Έγινε επεξεργασία 14 Αυγούστου 2016 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 14 Αυγούστου 2016 #6 Share 14 Αυγούστου 2016 Περιμενα εσας ρε παιδια,καθε φορα δεν κρατιεστε για καφε και ανοιγετε θεμα δυο εβδομαδες πριν. Αυτη τη φορα λεω αφου δεν το συζητανε θα λειπουν ολοι.. Οι ημερομηνιες ειναι στανταρ καθε μηνα και δεν αλλαζουν,το ξερετε ολοι.Απο εκει και περα αφου δεν ειδα ενδιαφερον,φανταστηκα οτι ειμαι μονο εγω στην Αθηνα. Με πηρες τηλεφωνο Μακη για καφε και λεω ας παμε,το εγραψα και εδω οποιος ηθελε ακομη να ερθει. Δυστυχως ομως εγινε τελευταια στιγμη.. Ακριβως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 14 Αυγούστου 2016 #7 Share 14 Αυγούστου 2016 Έλα μην ξενερωνετε, παμε δυναμικά τον Σεπτεμβρη ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 14 Αυγούστου 2016 #8 Share 14 Αυγούστου 2016 Έλα μην ξενερωνετε, παμε δυναμικά τον Σεπτεμβρη ! Δεν ειπε κανενας οτι ξενερωσαμε, απλα το θεμα ειναι το καφεδακι και η παρεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 15 Αυγούστου 2016 #9 Share 15 Αυγούστου 2016 Ευτυχώς γλύτωσα '"ΚΑΥΤΗ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ " !!!!! Τελικά ρε argy είχες δεν είχες την έκανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 15 Αυγούστου 2016 Author #10 Share 15 Αυγούστου 2016 Τι να κανω ρε φιλαρακι. Τυχαινει τον Αυγουστο να ειμαι εδω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 16 Αυγούστου 2016 #11 Share 16 Αυγούστου 2016 Έπρεπε να το γράψεις 2 μέρες μετά... θα μαζεύονταν περισσότεροι.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος