nasos7 6 Αυγούστου 2016 #1 Share 6 Αυγούστου 2016 καλησπερα σας εχω αγορασει ενα ενυδρειο Aquatlantis bemudes led 80 ασπρο 90 λιτρων!εχω βαλει μεσα δυο χελωνακια !ενω δουλευε κανονικα η αντλια (ενωω οτι εβγαζε κανονικα το νερο )οταν το καθαρισα και μετα ενω δουλευει η αντλια κανονικα δεν βγαζει το νερο (δεν το ανεβαζει απανω) !τι λαθος εχω κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 6 Αυγούστου 2016 #2 Share 6 Αυγούστου 2016 καλησπερα σας εχω αγορασει ενα ενυδρειο Aquatlantis bemudes led 80 ασπρο 90 λιτρων!εχω βαλει μεσα δυο χελωνακια !ενω δουλευε κανονικα η αντλια (ενωω οτι εβγαζε κανονικα το νερο )οταν το καθαρισα και μετα ενω δουλευει η αντλια κανονικα δεν βγαζει το νερο (δεν το ανεβαζει απανω) !τι λαθος εχω κανει?Τί φίλτρο είναι; αν μπορείς βάλε και καμιά φωτό να μπορέσουν τα παιδιά να σε βοηθήσουν Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos7 6 Αυγούστου 2016 Author #3 Share 6 Αυγούστου 2016 Φίλτρο Aquatlantis Αντλία: EasyFlux 600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos7 6 Αυγούστου 2016 Author #4 Share 6 Αυγούστου 2016 καλησπερα σας εχω αγορασει ενα ενυδρειο Aquatlantis bemudes led 80 ασπρο 90 λιτρων!εχω βαλει μεσα δυο χελωνακια !ενω δουλευε κανονικα η αντλια (ενωω οτι εβγαζε κανονικα το νερο )οταν το καθαρισα και μετα ενω δουλευει η αντλια κανονικα δεν βγαζει το νερο (δεν το ανεβαζει απανω) !τι λαθος εχω κανει? Φίλτρο Aquatlantis Αντλία: EasyFlux 600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrGeorgios 25 Ιανουαρίου 2017 #5 Share 25 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους Υποθέτω οτι το πρόβλημα που είχε ο φίλος απο πάνω είναι επειδή κάπου έχει μπει αέρας στο φίλτρο του (και μάλλον στη σωλήνα που το νερό πάει απο το ενυδρείο προς το φίλτρο). Υπάρχει κάποιος τρόπος όταν καθαρίζουμε το φίλτρο, να το τοποθετούμε εύκολα πάλι σε λειτουργεία; Αυτό κάθε φορά με δυσκολεύει Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 25 Ιανουαρίου 2017 #6 Share 25 Ιανουαρίου 2017 Εγώ συνήθως μετά από καθάρισμα-συντήρηση γεμίζω το φίλτρο με νερό από το ενυδρείο,το βάζω στην πρίζα και αν χρειαστεί,που συνήθως χρειάζεται, το ταρακουνάω λίγο δεξιά αριστερά πάνω κάτω μέχρι να φύγει όλος ο αέρας.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος