MarinaStar 2 Αυγούστου 2016 #1 Share 2 Αυγούστου 2016 (edited) Γεια σας!Το νεροχελωνάκι μου το πήρα χθες και σε λίγες μέρες θα πάρω τα απαραίτητα(uvb,θερμοστάστη,χελωνιέρα,κολίριο).Το έχω σε ένα ενυδρείο 2-3 λίτρα με λάμπα πυρακτώσεως..Όσο το παρατηρώ μερικές φορές που βγαίνει στη στεριά κλείνει τα ματάκια του..Βέβαια όταν κολυμπάει τα έχει ανοιχτά και τρώει κανονικά (2-3 γαριδούλες την ημέρα)Τι μπορεί να είναι?Τι πρέπει να κάνω?? Έγινε επεξεργασία 2 Αυγούστου 2016 - MarinaStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 2 Αυγούστου 2016 #2 Share 2 Αυγούστου 2016 Γεια σας!Το νεροχελωνάκι μου το πήρα χθες και σε λίγες μέρες θα πάρω τα απαραίτητα(uvb,θερμοστάστη,χελωνιέρα,κολίριο).Το έχω σε ένα ενυδρείο 2-3 λίτρα με λάμπα πυρακτώσεως..Όσο το παρατηρώ μερικές φορές που βγαίνει στη στεριά κλείνει τα ματάκια του..Βέβαια όταν κολυμπάει τα έχει ανοιχτά και τρώει κανονικά (2-3 γαριδούλες την ημέρα)Τι μπορεί να είναι?Τι πρέπει να κάνω?? Νομίζω πως το πιο πιθανό είναι να ξεκουράζεται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinaStar 2 Αυγούστου 2016 Author #3 Share 2 Αυγούστου 2016 Νομίζω πως το πιο πιθανό είναι να ξεκουράζεται Ουφ.. Νόμιζα οτι ήταν άρρωστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 4 Αυγούστου 2016 #4 Share 4 Αυγούστου 2016 Μιας και ειναι καλοκαίρι μπορείς να το βγάζεις στον ήλιο ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leriban 11 Αυγούστου 2016 #5 Share 11 Αυγούστου 2016 Μιας και ειναι καλοκαίρι μπορείς να το βγάζεις στον ήλιο ! Πολυ σωστα αλλα με προσωχη,να εισαι κοντα να βλεπεις μην παει καμια γατα η αλλο αρπακτικο.. Την λαμπα πυρακτοσεως μπορεις να την βγαλεις τωρα το καλοκαιρι. Καλοριζικος ο καινουργιος φιλος σου,εχουν απιστευτη πλακα αυτα τα ζωακια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος