Johnpap 2 Αυγούστου 2016 #1 Share 2 Αυγούστου 2016 (edited) Καλησπέρα σας νέος στο forum θα ήθελα να μάθω για το παρακάτω ενυδρείο!!http://www.interpet.gr/product.asp?catid=4605Για την τιμή μου φαίνεται καλό έχει φως και φίλτρο αλλά δεν ξέρω την ποιότητα της boyu για αυτό και χρειάζομαι την βοήθεια σαςΕυχαριστώ Έγινε επεξεργασία 2 Αυγούστου 2016 - rastaman caps removed from topic title Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Αυγούστου 2016 #2 Share 2 Αυγούστου 2016 Δεν μπορω να δω το λινκ φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 2 Αυγούστου 2016 #3 Share 2 Αυγούστου 2016 Δεν έχω ακούσει τίποτα αρνητικό για την εταιρεία... Δεν έχω εμπειρία βέβαια, αλλά είναι χρόνια στο χώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnpap 3 Αυγούστου 2016 Author #4 Share 3 Αυγούστου 2016 Ένα καλύτερο λινκ http://www.boyuaquarium.com/en_ArticleShow.asp?ArticleID=2030 Απλά το μόνο που με ανησυχεί είναι το πλάτος οι διαστάσεις είναι 1.00x30x54 Τώρα για το φίλτρο και τον φωτισμό δεν ξέρω παντος στο interpet το έχουν 160 ευρώ πιστεύω είναι καλή τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Αυγούστου 2016 #5 Share 3 Αυγούστου 2016 Δεν εχω εμπειρια απο τα συγκεκριμενα ενυδρεια αλλα δεν εχω ακουσει και κατι αρνητικο. Παντως το φως ειναι λιγο και αν θελεις να κανεις το ενυδρειο πχ φυτεμενο θα χρειαστεις περισσοτερο φως,συν οτι εχει και μεγαλο υψος που μειωνει ακομα πιο πολυ το φως. Για το φιλτρο δεν μπορω να πω κατι γιατι δεν ξερω τι φιλτρο εχει και αν θα σε καλυψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnpap 3 Αυγούστου 2016 Author #6 Share 3 Αυγούστου 2016 Ωραία ευχαριστώ σας ευχαριστώ θα ρωτήσω κιόλας στο σιτε μηπως μάθω πιο πολλά για το φίλτρο και το φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος