MarinaStar 5 Αυγούστου 2016 Author #26 Share 5 Αυγούστου 2016 (edited) Σήμερα ανανεωθήκαμε!Πήραμε καινούργια χελωνιέρα με πλάτος 30 εκ. και ύψος νερού 8 εκ. ,γιατί εάν έβαζα 10 εκ,θα καλυπτόταν η στεριά.. Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2016 - MarinaStar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinaStar 5 Αυγούστου 2016 Author #27 Share 5 Αυγούστου 2016 κι άλλες φωτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinaStar 6 Αυγούστου 2016 Author #28 Share 6 Αυγούστου 2016 Σήμερα ανέβηκε στο χέρι μου κι δοκίμ αχ σε και λίγο μηλαράκι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinaStar 7 Αυγούστου 2016 Author #29 Share 7 Αυγούστου 2016 (edited) έχω μία σημαντική αποριά.. Ο μπαμπάς μου είναι πολιτικός-μηχανικός και του ζήτησα να μου φέρει μία λάμπα uvb..Σήμερα που επικοινωνήσαμε μου είπε ότι η λάμπα uvb δεν κάνει γιατί είναι τόσο ζεστή και μπορεί να καταστραφεί το καβούκι του και καταστρέφει τα μικρόβια(εντάξει αυτό είναι καλό).. Ισχύει ότι μπορεί να καταστραφεί το καβούκι του?Κι επίσης όταν πάρω τις λάμπες (για την uvb δεν είμαι σίγουρη) που θα βρω να τις στηρίξω?Ευχαριστώ! Έγινε επεξεργασία 7 Αυγούστου 2016 - MarinaStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 7 Αυγούστου 2016 #30 Share 7 Αυγούστου 2016 Η λάμπα uvb δεν ζεσταίνεται, δεν βγάζει θερμότητα σχεδόν καθόλου. Τις λάμπες μπορείς να τις στηρίξεις με ντουί μανταλακι Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinaStar 7 Αυγούστου 2016 Author #31 Share 7 Αυγούστου 2016 Η λάμπα uvb δεν ζεσταίνεται, δεν βγάζει θερμότητα σχεδόν καθόλου. Τις λάμπες μπορείς να τις στηρίξεις με ντουί μανταλακι Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ..Η λάμπα uv είναι άλλη?Επίσης πόσα watt πρέπει να πάρω σε αυτήν την χελωνιέρα? Πχ στον θερμοστάτη 5 watt,στην uvb 15,στην θερμαντική 10.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 13 Αυγούστου 2016 #32 Share 13 Αυγούστου 2016 ευχαριστώ..για ποιον ακριβως λόγο χρειάζεται η ακτινοβολία?νομίζω θα προτιμήσω χελωνιέρα..δυστυχώς μένω Αλεξανδρούπολη και δεν έχει και τόσα.Ελ[πίζω να βρώ.(το ταίζω 2-3 φορές την ημέρα κάτι γαριδάκια Ευχαριστω Η λάμπα uvb αντικαθιστά την ακτινοβολία του ήλιου Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έστω και καθυστεριμενα, να σου πω πως όπως πολύ σωστά λέει η gyristroula, η υπεριώδεις ακτινοβολία αντικαθιστά την ηλιακή ακτινοβολία, η οποία είναι απαραίτητη για την σύνθεση της βιταμίνης D3 στον οργανισμό, η οποία με την σειρά της χρησιμεύει στην δέσμευση του ασβεστίου απ τον εξωσκελετό και τα οστά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 5 Σεπτεμβρίου 2016 #33 Share 5 Σεπτεμβρίου 2016 τι φωτοπεριοδος χρειαζεται για καθε λαμπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 5 Σεπτεμβρίου 2016 #34 Share 5 Σεπτεμβρίου 2016 Οι λάμπες σου δίνουν την φωτοπερίοδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος