harris samos 27 Ιουλίου 2016 #1 Share 27 Ιουλίου 2016 για χαρα σε ολους πριν απο 2 μηνες ενω ειχα αλλαξει ολο το ενυδρειο ειχα βαλει ριακτορα και το ενυδρειο πηγαινε καλα εβαλα μια εισαγωγη κοραλια ειχα πολυ καλες τιμες στο ενυδρειο kh 8.3 mg 1380 ca 420 απο την εισαγωγη ενα κοραλι ξεκινισε να νεκρονει απο μεσα και σε 3 μερες πεθανε ( στο μεταξι δεν ειχα κανει deep ) μετα απο 19 μερες ( τοσο κρατησε η χαρα ) καιγεται η αντλια του ριακτορα και το ξανα γυρναω σε δοσομετρικη που τρεχει μεχρι σημερα εντομεταξη πολλα κοραλια της τελευταιας εισαγωγης αρχησαν να νεκρωνουν απο τη βαση ενω πανω να ειναι υγιεστατα με τους πολυποδες εξω τον περασμενο μηνα μηναμε και 2 μερες απο ανεμηστηρες και το ενυδρειο εφτασε 28.5 μετα εβαλα ενα δαπεδου και εδω και ενα μηνα κραταω σταθερα 26.4 πριν 5 μερες χαλαει και η αντλια και μενει το ενυδρειο 4- ωρεσ χωρις ροη και χθες κανω αλλαγη νερου και περνω της εξης τιμες KH 7.7 MG 1440 CA 500 και η ερωτηση ειναι η εξης χανω σιγα σιγα ολα τα κοραλια της τελευταιας εισαγωγης νεκρονουν απο κατω προς τα πανω ενω απο πανω ειναι με ανοιχτους πολυποδες και πολυ καλο χρωμα ενω τα παλια δεν εχουν καταλαβει τιποτα εγω πηστευω οτι ειναι βακτηριο η κατι τετειο καπιοι αλλοι λενε οτι φταινε οι 2 μερες που εφτασε στο 28.5 και το ασβεστιο στο 500 και η ροη που εμεινε χωρις φουλ ροη για 4 ωρες ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ???????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 27 Ιουλίου 2016 #2 Share 27 Ιουλίου 2016 Η θερμοκρασία δεν νομίζω. To Ca ήταν 500? ή μηπως παραπάνω? γιατί το τεστ μετράει μέχρι 500 (salifert) Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 27 Ιουλίου 2016 Author #3 Share 27 Ιουλίου 2016 500 το θεμα ειναι οτι χαλανε μονο τα κοραλια της τελευταιας εισαγωγης δε θα χαλαγανε ολα αν ηταν γενικο το προβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 27 Ιουλίου 2016 #4 Share 27 Ιουλίου 2016 Μήπως όλα της νέας εισαγωγής δεν δέχτηκαν τις νέες συνθήκες του ενυδρείου σου? Κάποιο απο τα νέα κοράλλια υπάρχει που να ζεί χωρίς θέμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Ιουλίου 2016 #5 Share 27 Ιουλίου 2016 Χαρη βγαλε ενα που ασπριζει εξω βαλτο σε ενα κουβα και με ενα φακο και μεγενθυτικο ελενξετο,πολυ το φοβαμαι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 27 Ιουλίου 2016 #6 Share 27 Ιουλίου 2016 Γεια σου χαρη!!! :) Νιτρικα ποσα εχεις??θυμαμε επεζες μικροαλγες και νομιζω ειχαμε πει πως ησουν 0?? Το ca ναι ειναι σοβαρο θεμα.. Για τη κοραλλια μιλαμε χαρη??μοντιπορες ακρος?? Μηπως στην μεταφορα την ακουσαν εως ερθουν στο νησι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 27 Ιουλίου 2016 Author #7 Share 27 Ιουλίου 2016 ακροπορες μηλεπορες νιτρικα δεν εχει εχω μια χαετο τουμπανο μαζι με σκιμερ μετα απο 2 μηνες την ακουσαν ? εχουν φουλ χρωμα απο πανω με ανοιχτους πολυποδες και η βαση γινετε ασπρη και χαλαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 27 Ιουλίου 2016 #8 Share 27 Ιουλίου 2016 Χαρη νου ρο ασπροσμα που βλεπεις μπορεις να το τραβηξεις μια φωτο... Εσενα σαν τη σου φενετε μηπως ειναι κατι σαν δαγκωμα στυλλ flatworms?? Ανεβασε μια φωτο αγορινα μου να δουμε τη παίζει. .. Κριμα ειναι τα ζωα και τα λεφτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 28 Ιουλίου 2016 Author #9 Share 28 Ιουλίου 2016 εχω μελανουρο μεσα και πεταλουδα δεν εχω τετεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 28 Ιουλίου 2016 #10 Share 28 Ιουλίου 2016 Χαρηηηηηη που εισαιιι φιλαραααα!!! Τι εγινε μετα κοραλλια??? Φωτος???!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Ιουλίου 2016 #11 Share 28 Ιουλίου 2016 εχω μελανουρο μεσα και πεταλουδα δεν εχω τετεια Χαρη επειδη εχεις αυτα δεν σημαινει οτι δεν εχει,ελεξετω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 29 Ιουλίου 2016 Author #12 Share 29 Ιουλίου 2016 δεν εχω δε ξερω τη μπορει να συμβενει μηπως ολα αυτα μαζι φταινε ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 30 Ιουλίου 2016 #13 Share 30 Ιουλίου 2016 Φίλε σε Νοιώθω !!! Έχασα τουλάχιστον 10-12 άκρος 5-6 Μόντι και τα υπόλοιπα sps μέσα σε 10 ημέρες ! Με ολες τις μετρήσεις σωστές ! Και ακόμα δεν έχω βρει τι φταίει ! Μέχρι αλάτι άλλαξα και υλικό στο ριακτορα ! Καλή τύχη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος