Mr.Angelos 27 Ιουλίου 2016 #1 Share 27 Ιουλίου 2016 Γεια σας θα παω διακοπες και θα λυπω 25 μερες ,σπιτι θα ειναι η μητερα μου αλλα δεν ξερει τιποτα για τα ενυδρεια (νομιζει οτι το φως το αναβουμε για ομορφια κτλ) και επιδη δεν θελω να με παρει τηλεφονο να μου πει οτι μαυρισε το νερο του ενυδρειου θα ηθελα να ακουσο γνωμες για λυσεις. εγω σκεφτικα να παρο ενα 7 λιτρο πλαστικο να βαλω τα φυτα,σαλιγκαρια και το φιλτρο για να τα παρω μαζι αλλα το ταξιδι ειναι 8 ωρες με αυτοκινητο και δεν ξερω αν επιζισει τιποτα!! επισης οσο υποστρομα δεν χορεσει πως πρεπει να το συντιρισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn2003 27 Ιουλίου 2016 #2 Share 27 Ιουλίου 2016 Εγω θα πρότεινα να βάλεις ενα χρονοδιακόπτη στις λάμπες και να πάρεις μια ταιστρα όμως το θέμα της αλλαγής νερου ειναι πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
κωνί/νος 27 Ιουλίου 2016 #3 Share 27 Ιουλίου 2016 Και εγώ κάτι παρόμοιο με εσάς θα κάνω θα πάρω ένα μικρό ενυδρείο για την μεταφορά μιας και εκεί που θα πάω θα έχει ενυδρείο και θα τα "ρίξω" όλα μεσα (φυτά, χρυσόψαρο, σαλιγκάρια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lfterr 27 Ιουλίου 2016 #4 Share 27 Ιουλίου 2016 Ένα κουβά νερό άφησέ της και πες της να συμπληρώνει απο λίγο κάθε 3 μέρες για να το κρατήσει κάπως μέχρι να γυρίσεις. Όσο για το φαγητό, νομίζω δεν είναι δύσκολο να της δείξεις πόσο να τα ταίζει. Δύσκολο να τη βγάλει το ψάρι 8 ώρες στη ζέστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 27 Ιουλίου 2016 Author #5 Share 27 Ιουλίου 2016 Ένα κουβά νερό άφησέ της και πες της να συμπληρώνει απο λίγο κάθε 3 μέρες για να το κρατήσει κάπως μέχρι να γυρίσεις. Όσο για το φαγητό, νομίζω δεν είναι δύσκολο να της δείξεις πόσο να τα ταίζει. Δύσκολο να τη βγάλει το ψάρι 8 ώρες στη ζέστη. δεν εχω ψαρια μονο φυτα και σαλιγκαρια το θεμα μου ειναι οτι τις το λεω οτι το φως χρειαζεται και το σβηνει!!! τορα για την αναπλιροση θα βαλει σιγουρα νερο βρισεις δεν μπορω να ισυχασω αν φοβαμε για το ενυδρειο!!!! το ταξιδι θα γινει νυχτα οποτε προβλιμα δεν υπαρχει μονο τα βακτυρια φοβαμε τι μπορω να κανω μην γινει πατατια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 27 Ιουλίου 2016 Author #6 Share 27 Ιουλίου 2016 Εγω θα πρότεινα να βάλεις ενα χρονοδιακόπτη στις λάμπες και να πάρεις μια ταιστρα όμως το θέμα της αλλαγής νερου ειναι πρόβλημα ο χρονοδιακοπτης πως δουλεβει και ποσο κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Ιουλίου 2016 #7 Share 27 Ιουλίου 2016 http://www.polimprizo.gr/blog/πως-λειτουργεί-χρονοδιακόπτης-πρίζα/ Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 27 Ιουλίου 2016 Author #8 Share 27 Ιουλίου 2016 http://www.polimprizo.gr/blog/πως-λειτουργεί-χρονοδιακόπτης-πρίζα/ Sent from my iPhone using Tapatalk αν παρω εναν θα αντεξει το ενυδρειο με μια μικρη αναπληροσι και το φιλτρο ακαθαριστο 25 μερες? επισης που θα βρω χρωνοδιακοπτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Ιουλίου 2016 #9 Share 27 Ιουλίου 2016 Αφου δεν εχεις ψαρια δεν υπαρχει λογος να μην αντεξει. Χρονοδιακοπτη παίρνεις απο μαγαζί με ηλεκτρολογικα ή απο πρακτικερ,ληροι,ικεα...κ.α. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 27 Ιουλίου 2016 Author #10 Share 27 Ιουλίου 2016 Αφου δεν εχεις ψαρια δεν υπαρχει λογος να μην αντεξει. Χρονοδιακοπτη παίρνεις απο μαγαζί με ηλεκτρολογικα ή απο πρακτικερ,ληροι,ικεα...κ.α. Sent from my iPhone using Tapatalk ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος