johnjohn2003 26 Ιουλίου 2016 #1 Share 26 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα καταρχάς...δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστο θέμα αλλά το ελπίζω....αφού εστρωσα το ενυδρείο εδώ και 1 μηνα και κάτι έχω 7 neon tetra 1 corydoras και 1 πλεκοστομο σε 200 λίτρα νερό...ξαφνικα τώρα είδα οτι ειναι φαγωμενη η ουρά του κορυ ...τι φταίει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 26 Ιουλίου 2016 #2 Share 26 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα.Πολλά μπορεί να φταίνε.Βάλε το συντομότερο μιά φωτό για να δούμε το ψάρι και συμπλήρωσε την φόρμα ασθενιών για καλύτερη απάντηση! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn2003 26 Ιουλίου 2016 Author #3 Share 26 Ιουλίου 2016 Φωτο λίγο δύσκολο επειδή έχω βάλει ρίζες και παει απο πίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 26 Ιουλίου 2016 #4 Share 26 Ιουλίου 2016 Φωτο λίγο δύσκολο επειδή έχω βάλει ρίζες και παει απο πίσω Χωρίς φωτό το μόνο που μπορεί να προτείνω είναι Pimafix/Melafix Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn2003 26 Ιουλίου 2016 Author #5 Share 26 Ιουλίου 2016 Θα προσπαθήσω αλλιως θα το δοκιμασω και οτι γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Ιουλίου 2016 #6 Share 26 Ιουλίου 2016 Οταν λες ειναι δαγωμενη, εννοεις λειπει ολη η ουρα η ειναι λιγο μαδημενη; Send from the Heart of Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn2003 27 Ιουλίου 2016 Author #7 Share 27 Ιουλίου 2016 Ελλειπε όλη εκτός απο ενα παρα πολύ μικρο κομμάτι....δεν χρειαζεται να ασχοληθούμε άλλο αφού τώρα που είδα το ενυδρείο το είδα ανάποδα στην επιφάνεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Ιουλίου 2016 #8 Share 27 Ιουλίου 2016 Κρίμα, απλά πρόσεξε και τα υπόλοιπα γιατί μάλλον έχεις κάτι βακτηριακό... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn2003 27 Ιουλίου 2016 Author #9 Share 27 Ιουλίου 2016 Τι προτείνεις να κάνω?? Να κάνω μια αλλαγή νερου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Ιουλίου 2016 #10 Share 27 Ιουλίου 2016 Τι προτείνεις να κάνω?? Να κάνω μια αλλαγή νερου?? Φυσικά μιά αλλαγή λειτουργεί σχεδόν πάντοτε θετικά....από μετρήσεις πώς είσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalzero 27 Ιουλίου 2016 #11 Share 27 Ιουλίου 2016 1 corydoras γιατί είχες? είναι κοπαδόψαρα και χρειάζεται τουλάχιστον 6-7. Μπορεί και από το στρες να έπαθε κάποια βακτηριακή μόλυνση. εγώ θα πρότεινα στο ενυδρείο μία θεραπεία με esha 2000 ή bactopur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Ιουλίου 2016 #12 Share 27 Ιουλίου 2016 1 corydoras γιατί είχες? είναι κοπαδόψαρα και χρειάζεται τουλάχιστον 6-7. Αυτό δέν είναι πάντα αληθές....Στην φύση τα περισσότερα είδη Corydoras/Aspidoras/Scleromystax μόλις ενηλικιωθούν σχηματίζουν μικρές ομάδες 3-5 ατόμων αποτελούμενα από 1 θυληκό και τα υπόλοιπα αρσενικά...είναι κάτι που έχει γίνει γνωστό μετά απο μελέτες και παρατήρηση άγριων πλυθησμών στην φύση....μεγάλα κοπάδια σχηματίζουν όταν είναι μικρά για λόγους ασφαλείας περισσότερο... Όπως επίσης και πολλά είδη απο κορυντόρας θάβουν τα αβγά τους κάτω από πέτρες ή στον πυθμένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 27 Ιουλίου 2016 #13 Share 27 Ιουλίου 2016 Οπως ειναι και δυσκολο (οχι αδυνατον) το στρες απο ελλειψη ζευγαριου να δημιουργησει βακτηριακη λοιμωξη... Συνηθως η ποιοτητα του νερου οι ανοικτες πληγες οι γεννετικες αιτιες οι τροφες και εξωπαρασιτα ειναι ο ενοχος.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος