kosmas 22 Ιουλίου 2016 #1 Share 22 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σας! Εχω βρει ενα βιβλιο για κιχλιδες malawi και ειναι σε μορφη pdf και μεγεθος 95731kb.Πως μπορω να το ανεβασω στο forum? Ειναι αγγλικο μεν αλλα πολυ ωραιο.Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 22 Ιουλίου 2016 #2 Share 22 Ιουλίου 2016 direct link ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 22 Ιουλίου 2016 Author #3 Share 22 Ιουλίου 2016 direct link ?? Δεν υπαρχει καποιο link Στο σκληρο δισκο μου το εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 22 Ιουλίου 2016 #4 Share 22 Ιουλίου 2016 Πηγή δεν έχουμε ?? Χωρίς αυτήν θα είναι δύσκολο να το φιλοξενήσουμε στην σελίδα μας ολόκληρο ή ακόμα και αποσπάσματα από αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 22 Ιουλίου 2016 Author #5 Share 22 Ιουλίου 2016 Πηγη δεν εχω! Με βλεπω να μοιραζω στικακια στην επομενη συναντηση γιατι αξιζει τον κοπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 22 Ιουλίου 2016 #6 Share 22 Ιουλίου 2016 Στείλε μου με pm τον τίτλο ή κάτι άλλο χαρακτηριστικό να το κοιτάξω μόλις επιστρέψω σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 22 Ιουλίου 2016 Author #7 Share 22 Ιουλίου 2016 Lake Malawi Cichlids απο Mark Smith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 23 Ιουλίου 2016 #8 Share 23 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σας! Εχω βρει ενα βιβλιο για κιχλιδες malawi και ειναι σε μορφη pdf και μεγεθος 95731kb.Πως μπορω να το ανεβασω στο forum? Ειναι αγγλικο μεν αλλα πολυ ωραιο.Ευχαριστω! μπορεις να το ανεβασεις στο mediafire ή στο mega sync η σε καποιο cloud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος