Savou 21 Ιουλίου 2016 #1 Share 21 Ιουλίου 2016 (edited) Καλησπερα σας μετα απο πολυ καιρο! Εχω ενα προβλημα και θελω την βοηθεια σας. Ο μονομαχος μου την τελευταια βδομαδα εχει αρχισει να χανει το χρωμα του τον βλεπω πολυ νωχελικο εχει αρχισει και γερνει και καθεται στον πατο και ανεβαινει μονο αν καταλαβει οτι παω να τον ταισω αλλα δεν καθεται για πολυ επανω! Σας βαζω την φορμα : ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ- Λίτρα:20- Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά):Hailea RP-200 υαλοβαμβακας και βιολογικο υλικο.- Ιστορικό - Ψάρια (είδη και αριθμός):1 vailtail betta- Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ):καθε μερα ταισμα,αλλαγη νερου καθε 1-2 βδομαδες 30% με νερο βρυσηςΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ- PH:7,6- KH:10-11- GH:15- ΝΗ3/NH4 (αμμωνία):0- ΝΟ2 (νιτρώδη):0- ΝΟ3 (νιτρικά):5-10- Θερμοκρασία:26ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ:-Υγρά Τεστ: Api-Strips:-Ηλεκτρονικά:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ- Είδος Ψαριού:vailtail betta- Ιστορικό Ψαριού:Το ψαρι το εχω περιπου 1,5-2 χρονια, το ειχα παρει γιατι ηταν ετοιμο να πεθανει σε ενα ποτυρι ενος pet city.- Συμπτώματα που παρουσιάζει (Περιττώματα, χρωματισμός ψαριού, όρεξη, αναπνοή, κινητικότητα κλπ): Εχει ορεξη για φαγητο Αποχρωματισμος Νωχελικοτητα(καθεται στον βυθο και αναιβαινει πολυ γρηρορα μονο αν καταλαβει οτι παω να τον ταισω, μερικες φορες γερνει.- Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου:ΘΕΡΑΠΕΙΑ ( Πιθανή θεραπεία που έχει ακολουθηθεί έως τώρα)-Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε:Melafix-Δοσολογία:2 ml στα 20 λιτρα καθε μερα-Χρόνος Χρήσης:5 μερες-Αναλυτική περιγραφή:ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:(Το σημαντικότερο-απαραίτητο στοιχείο σε μια διάγνωση είναι οι φωτογραφίες) Έγινε επεξεργασία 21 Ιουλίου 2016 - Savou Link to comment Share on other sites More sharing options...
δημητρης γκ. 21 Ιουλίου 2016 #2 Share 21 Ιουλίου 2016 ποσες μερες ειναι σε αυτο το χαλι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 21 Ιουλίου 2016 Author #3 Share 21 Ιουλίου 2016 ποσες μερες ειναι σε αυτο το χαλι?? 1 εβδομαδα! Τις 5 μερες εχω αρχισει αγωγη με melafix αλλα απο οτι φαινεται δεν του κανει τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
δημητρης γκ. 21 Ιουλίου 2016 #4 Share 21 Ιουλίου 2016 αν μπορουσες να στειλεις μια φωτο για να δουμε πως ηταν πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 21 Ιουλίου 2016 Author #5 Share 21 Ιουλίου 2016 (edited) Έγινε επεξεργασία 21 Ιουλίου 2016 - Savou Link to comment Share on other sites More sharing options...
δημητρης γκ. 21 Ιουλίου 2016 #6 Share 21 Ιουλίου 2016 το κεφαλι του εχει ασπρισει η εστι το δειχνει η φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 21 Ιουλίου 2016 Author #7 Share 21 Ιουλίου 2016 το κεφαλι του εχει ασπρισει η εστι το δειχνει η φοτο Γενικα ο μονομαχος εχει χασει τα εντονα χρωτατα που ειχε! Αλλα εχει αρχισει απο το κεφαλι του ο πληρης αποχρωματισμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
δημητρης γκ. 21 Ιουλίου 2016 #8 Share 21 Ιουλίου 2016 απο δική μου περίπτωση, ξέρω πως συνήθως δεν ζούνε όταν έχουν τέτοια συμπτώματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 21 Ιουλίου 2016 #9 Share 21 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σας μετα απο πολυ καιρο! Εχω ενα προβλημα και θελω την βοηθεια σας. Ο μονομαχος μου την τελευταια βδομαδα εχει αρχισει να χανει το χρωμα του τον βλεπω πολυ νωχελικο εχει αρχισει και γερνει και καθεται στον πατο και ανεβαινει μονο αν καταλαβει οτι παω να τον ταισω αλλα δεν καθεται για πολυ επανω! Σας βαζω την φορμα : ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα:20 - Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά):Hailea RP-200 υαλοβαμβακας και βιολογικο υλικο. - Ιστορικό - Ψάρια (είδη και αριθμός):1 vailtail betta - Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ):καθε μερα ταισμα,αλλαγη νερου καθε 1-2 βδομαδες 30% με νερο βρυσης ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - PH:7,6 - KH:10-11 - GH:15 - ΝΗ3/NH4 (αμμωνία):0 - ΝΟ2 (νιτρώδη):0 - ΝΟ3 (νιτρικά):5-10 - Θερμοκρασία:26 ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ: Api -Strips: -Ηλεκτρονικά: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού:vailtail betta - Ιστορικό Ψαριού:Το ψαρι το εχω περιπου 1,5-2 χρονια, το ειχα παρει γιατι ηταν ετοιμο να πεθανει σε ενα ποτυρι ενος pet city. - Συμπτώματα που παρουσιάζει (Περιττώματα, χρωματισμός ψαριού, όρεξη, αναπνοή, κινητικότητα κλπ): Εχει ορεξη για φαγητο Αποχρωματισμος Νωχελικοτητα(καθεται στον βυθο και αναιβαινει πολυ γρηρορα μονο αν καταλαβει οτι παω να τον ταισω, μερικες φορες γερνει. - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ( Πιθανή θεραπεία που έχει ακολουθηθεί έως τώρα) -Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε:Melafix -Δοσολογία:2 ml στα 20 λιτρα καθε μερα -Χρόνος Χρήσης:5 μερες -Αναλυτική περιγραφή: ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: (Το σημαντικότερο-απαραίτητο στοιχείο σε μια διάγνωση είναι οι φωτογραφίες) αποτι διαβασα ειναι σιμαδια γηρανσης εδω γραφει οτι ζουν απο 2-4 χρονια οποτε μπορει να ειναι στα τελευτεα του 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 21 Ιουλίου 2016 Author #10 Share 21 Ιουλίου 2016 αποτι διαβασα ειναι σιμαδια γηρανσης εδω γραφει οτι ζουν απο 2-4 χρονια οποτε μπορει να ειναι στα τελευτεα του Κι εγω αυτο πιστευω! Αλλα για να ειμαι σιγουρος ειπα να το ανεβασω! Ας το δουν και οι εμπειροι του ειδους! Σιγουρα το ψαρι θα εχει χασει αρκετο χρονο ζωης γιατι οταν το πηρα ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 21 Ιουλίου 2016 #11 Share 21 Ιουλίου 2016 Κι εγω αυτο πιστευω! Αλλα για να ειμαι σιγουρος ειπα να το ανεβασω! Ας το δουν και οι εμπειροι του ειδους! Σιγουρα το ψαρι θα εχει χασει αρκετο χρονο ζωης γιατι οταν το πηρα ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση! παντος λιπαμε ελπιζω να κανω λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 22 Ιουλίου 2016 Author #12 Share 22 Ιουλίου 2016 Μερικες φωτο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 22 Ιουλίου 2016 #13 Share 22 Ιουλίου 2016 Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα το ψαρι δεν πρεπει να εχει πολυ ζωη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 22 Ιουλίου 2016 #14 Share 22 Ιουλίου 2016 αποτι διαβασα ειναι σιμαδια γηρανσης εδω γραφει οτι ζουν απο 2-4 χρονια οποτε μπορει να ειναι στα τελευτεα του Και εμενα μου μοιαζει για γερακος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 22 Ιουλίου 2016 #15 Share 22 Ιουλίου 2016 Στην τρίτη φωτογραφία μου φαίνεται ότι το ψαράκι σου έχει ανασηκωμένα λέπια? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 23 Ιουλίου 2016 #16 Share 23 Ιουλίου 2016 Για βάλε Omnipur . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος