Jump to content

Μεταφορά ενυδρείου για διακοπές

Recommended Posts

Καλησπέρα.έχω ένα ενυδρείο 120 λίτρα με δύο μεγάλα χρυσόψαρα το οποίο τρέχει από τον ιανουάριο.Τώρα όμως θα πάω διακοπές για 1,5-2 μήνες.Έχω άλλο ένα ενυδρείο 40λιτρο το οποίο δεν τρέχει και το κρατούσα για να το πάρω στο εξοχικό για αυτόν τον λόγο.Το θέμα όμως είναι πως το εξοχικό μου είναι 4 ώρες απο εδώ οπότε δεν θα μπορέσει να διατηρηθεί η βιολογία του φίλτρου.Γίνεται να το χρησιμοποιήσω για αυτούς τους μήνες σαν γυάλα απλά επειδή τα ψάρια δεν χωράνε αλλού?Αλλιώς τι άλλη λύση υπάρχει?Και πως να τα κουβαλήσω τα ψάρια?Εγώ σκεφτομουν να τα έχω μέσα στο ενυδρείο απο τη διαδρομή..

Καλησπέρα καταρχήν!αν τα ψάρια σου είναι μεγαλα θα χρειαστείς φελιζολ για την μεταφορά..όχι μέσα στο ενυδρείο!κατα την ταπεινή μου γνώμη μπορείς να αδειασεις το ενυδρείο να το πάρεις μαζί σου άδειο εννοειτε τα ψάρια σε φελιζολ όπως προ είπα και να κανεις το στήσιμο εκεί απο την αρχή..δεν θα πάθουν κάτι για 10μερες μέχρι να ψιλοφτιαξεις βιολογία..απλα πάρε βακτήρια να ρίχνεις κάθε μέρα..αν παλι εχεις σκοπό να τα βάλεις στο 40αρι την περίοδο των διακοπών θα πρεπει να κανεις πολύ συχνές αλλαγές νερου γτ όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ λίγος ο χώρος που τους δίνεις..επειδή όμως κ γω αρχάριος ειμαι κάθε διορθωση η αν κάνω κάπου λάθος κ γω ας με διορθώσουν οι παλαιότεροι!

Λογω του ότι το συγκεκριμένο ενυδρείο είναι πολύ μεγάλο για να το κουβαλησω μαζί μου η μόνη μου επιλογή είναι το 40αρι. Δηλαδή θα βάλω τα ψάρια σε σακούλες και μέσα σε κουτί από φελιζολ?

Καλησπέρα.έχω ένα ενυδρείο 120 λίτρα με δύο μεγάλα χρυσόψαρα το οποίο τρέχει από τον ιανουάριο.Τώρα όμως θα πάω διακοπές για 1,5-2 μήνες.Έχω άλλο ένα ενυδρείο 40λιτρο το οποίο δεν τρέχει και το κρατούσα για να το πάρω στο εξοχικό για αυτόν τον λόγο.Το θέμα όμως είναι πως το εξοχικό μου είναι 4 ώρες απο εδώ οπότε δεν θα μπορέσει να διατηρηθεί η βιολογία του φίλτρου.Γίνεται να το χρησιμοποιήσω για αυτούς τους μήνες σαν γυάλα απλά επειδή τα ψάρια δεν χωράνε αλλού?Αλλιώς τι άλλη λύση υπάρχει?Και πως να τα κουβαλήσω τα ψάρια?Εγώ σκεφτομουν να τα έχω μέσα στο ενυδρείο απο τη διαδρομή..

Τη μηκος εχουν τα ψαρια?

Αν υπαρχει δυνατοτητα να παρεις εστω και καποια ποσοτητα νερου καλο θα ειναι.

Για τοση ωρα δεν θα εχει θεμα το φιλτρο.

Πχ. σε ενα κουβαδακι σαν αυτα απο το ποπ κορν, που κλεινει και λιγο.

Το νερο απο το φιλτρο δεν θα το βγαλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...