dnmhx 20 Ιουλίου 2016 Author #26 Share 20 Ιουλίου 2016 Αυτό στο λίνκ από το site του Γιάννη (πρώην γενικός συντονιστής του άκουαζον - από τα καλύτερα παιδιά του χώρου) είναι το παλιό χωρίς praziquantel. Δές εδώ το καινούργιο (σκόνη): http://www.apifishcare.com/pdf/Mars_Fishcare_-_General_Cure.pdf Την πατησα!! Δεν εχει praziquandel??? Τωρα τι να κανω? Σημερα εριξα την δευτερη δοση. Να κανω οταν τελειωσει αυτη η θεραπεια και χρειαστει συνεχεια με τρεμαζολ? Γιατι ειναι σαν να μην εκανα τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 20 Ιουλίου 2016 Author #27 Share 20 Ιουλίου 2016 Όταν ΔΕΝ τρώνε τα ψάρια... γίνεται δυσκολότερο. Σε τι θερμοκρασία... τα έχεις; Κάψουλες έχεις πάρει (αν καταλαβαίνω καλά)... ημερομηνία λήξεως κοίταξες; Έχει αλλάξει από χρόνια... την συνταγή του φαρμάκου η ΑΡΙ.- http://www.apifishcare.com/product.php?id=635 Στους 28 τα εχω. Ναι καψουλες ειναι. Δεν γραφει πουθενα ημερομηνια ληξης. Δεν μου ειπες τι αλλου ειδους θεραπεια κανεις εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 20 Ιουλίου 2016 #28 Share 20 Ιουλίου 2016 Ναι να συνεχίσεις με Praziquantel!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 20 Ιουλίου 2016 Author #29 Share 20 Ιουλίου 2016 Ευχαριστω δημητρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 21 Ιουλίου 2016 #30 Share 21 Ιουλίου 2016 (edited) Στους 28 τα εχω. Ναι καψουλες ειναι. Δεν γραφει πουθενα ημερομηνια ληξης. Δεν μου ειπες τι αλλου ειδους θεραπεια κανεις εσυ? Για το ότι ΔΕΝ τρώνε... μπορεί να είναι η αιτία. ΔΥΣΤΥΧΩΣ... πολύ φοβάμαι ότι... το φάρμακο που ρίχνεις είναι ληγμένο. Το έγραψα παραπάνω... μάλλον ΔΕΝ κατάλαβες (τα συμφραζόμενα).- Έγινε επεξεργασία 21 Ιουλίου 2016 - diskus fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 21 Ιουλίου 2016 Author #31 Share 21 Ιουλίου 2016 Οι υπολοιποι τρωνε ολοι. Ο αρρωστος δεν τρωει. Για πες την εναλλακτικη σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 21 Ιουλίου 2016 #32 Share 21 Ιουλίου 2016 Επιλέγεις... κάνεις μέχρι τέλους αυτό που ξεκίνησες ή αλλάζεις το φάρμακο (ΑΝ έχει λήξει... ΔΕΝ κάνει να χρησιμοποιηθεί).- Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 22 Ιουλίου 2016 Author #33 Share 22 Ιουλίου 2016 Με τι να το αλλαξω το φαρμακο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 22 Ιουλίου 2016 #34 Share 22 Ιουλίου 2016 Είπαμε ότι... αυτό που έχεις περιέχει άλλες δραστικές ουσίες... το νεότερο περιέχει αυτά που σου έγραψα πιο πάνω. Θα βρεις το καινούργιο General Cure ή θα αγοράσεις κάψουλες Flagyl 250 mg. (από το φαρμακείο) και Sera Tremazol.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 22 Ιουλίου 2016 Author #35 Share 22 Ιουλίου 2016 Στο #22 που μου γραφεις οτι ακολουθεις διαφορετικη θεραπεια λογω του οτι το general cure ειναι ακριβο εννοεις κανεις χρηση φλατζυλ και τρεμαζολ? Παντως το ιδιο βγαινει σε χρηματα γιατι και το τρεμαζολ ειναι ψιλοακριβο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 22 Ιουλίου 2016 #36 Share 22 Ιουλίου 2016 Όταν έχεις ήδη (Flagyl και Tremazol)... η αγορά του General Cure, βγαίνει "αλμυρή".- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 22 Ιουλίου 2016 Author #37 Share 22 Ιουλίου 2016 Οκ καταλαβα Νικο. Ποτε κανεις την αλλαγη νερου μετα απο χρηση τρεμαζολ? Απαντησε εδω μην γραφουμε σε δυο θεματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 22 Ιουλίου 2016 #38 Share 22 Ιουλίου 2016 Εγώ το Tremazol το αφήνω στο νερό 3-4 μέρες... σε ποσοστό 7,5 mg/L.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 22 Ιουλίου 2016 Author #39 Share 22 Ιουλίου 2016 ποσοστο 7,5mg/l δηλαδη 1ml στο 1 λιτρο? Ή λαθος κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 22 Ιουλίου 2016 #40 Share 22 Ιουλίου 2016 (edited) Tremazol 1 ml. στα 10 λίτρα... για 3-4 μέρες... με επανάληψη κάθε 7 ημέρες, για 3 φορές.- Έγινε επεξεργασία 22 Ιουλίου 2016 - diskus fan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 22 Ιουλίου 2016 Author #41 Share 22 Ιουλίου 2016 Οκ thanks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 22 Ιουλίου 2016 Author #42 Share 22 Ιουλίου 2016 Και η χρηση του flagyl? Εχω διαβασει σε αλλο φορουμ οτι χρησιμοποιουμε μια με δύο κάψουλες των 500 ή 1000mg ( εσυ μου προτεινες των 250mg) ανά 100 λίτρα επαναλαμβανοντας κάθε 8 ώρες και αλλαγή νερού 50% πριν απο κάθε δόση κάθε μέρα και για 3 μέρες. Σωστα? Ή υπαρχει αποτελεσματικοτερος τροπος οπως του τρεμαζολ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 22 Ιουλίου 2016 #43 Share 22 Ιουλίου 2016 ΔΕΝ έγραψα κάτι... μάλλον το ξέχασα... εγώ Flagyl βάζω 1 κάψουλα των 250 mg στα 40 λίτρα... με επανάληψη μετά από 48 ώρες.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 22 Ιουλίου 2016 Author #44 Share 22 Ιουλίου 2016 Οκ. Να σαι καλα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 23 Ιουλίου 2016 Author #45 Share 23 Ιουλίου 2016 Λοιπον αφου τελειωσε η θεραπεια με το general cure το παλιο που δεν περιειχε μεσα πραζικουαντελη και δεν ειχε και ημερομηνια ληξης.. συνεχισα την θεραπεια (αφου δεν ειδα βελτιωση) με το gdex της esha (δεν βρηκα πουθενα tremazol) και hexamita της esha (το ειχα στο ντουλαπι) αντι για flagyl αφου δεν ειχα. Να δουμε πως θα παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 24 Ιουλίου 2016 #46 Share 24 Ιουλίου 2016 (edited) ΔΕΝ θα "πάει" ή μάλλον... θα νομίζεις ότι "πήγε". Θα είναι σαν... να ψεκάζεις με το μπουκαλάκι του Dexarina spray στην Ομόνοια και να περιμένεις ότι θα "ξεβουλώσει"... μια μύτη στο Σύνταγμα.- ΑΝ είναι να γράφουμε στα σύννεφα... ας το αφήσουμε καλύτερα. Το φάρμακο ΔΕΝ είχε ημερομηνία... αλλά... πολύ φοβάμαι ότι θα είχε λήξει πριν 7-8 χρόνια (και φάρμακα ληγμένα... ΔΕΝ ρίχνουμε).- ΥΓ. Γράφεις τόπο Αθήνα... για κοίτα αυτό στο link (και Flagyl στο φαρμακείο της γειτονιάς σου)... εγώ το έχω βρει και σε πολλά άλλα... όποιο έχει Sera θα το έχει... ΜΗΝ βάλω όλα τα μαγαζιά. http://www.petsupermarket.gr/61/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82/%CF%86%CE%AC%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1.html Έγινε επεξεργασία 24 Ιουλίου 2016 - diskus fan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 24 Ιουλίου 2016 Author #47 Share 24 Ιουλίου 2016 Νικο το φαρμακο (general cure) το πηρα την προηγουμενη βδομαδα απο μαγαζι. Ειναι δυνατον να πουλανε κατι που ειναι ληγμενο? Εκτος απο αυτο εγω το αλλαξα γιατι δεν περιειχε την πραζικουαντελη που ηθελα. Ετσι πηρα το gdex που την περιεχει και ειναι πολυ πιο οικονομικο αντι για tremazol. Επισης αντι για flagyl εριξα hexamita μιας και ειναι το ιδιο πραγμα και το ειχα στο ντουλαπι. Στο παραδειγμα που ανεφερες (με την ομονοια και το συνταγμα) πιο ακριβως φαρμακο δεν θα κανει δουλεια? Το gdex ή το hexamita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 24 Ιουλίου 2016 #48 Share 24 Ιουλίου 2016 ΔΕΝ είναι πάντα... όπως φαίνονται τα πράγματα. Ξεχνάς κάτι βασικό... το ποσοστό δραστικής ουσίας (που είναι και το κύριο που σε ενδιαφέρει)... πχ. Το gdex περιέχει 66 ml Praziquantel στο 1 ml. ενώ το Tremazol στα 100 ml ...7,47 gr. Αυτό που κοιτάς λοιπόν είναι... τι ποσοστό θέλω ανά λίτρο/λίτρα... και πράττεις δεόντως (αυτό απαντάει και το τελευταίο σκέλος της ερώτησης σου).- Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 24 Ιουλίου 2016 Author #49 Share 24 Ιουλίου 2016 Στην ουσια μικρη διαφορα εχουν σε ποσοστο: gdex στο 1ml περιεχει 66ml praz tremazol στο 1ml περιεχει 74,7ml praz Προφανως θα παιζουν ρολο οι ποσοτητα που ριχνω ανα λιτρο, οι ωρες που μενει το φαρμακο μεσα και οι επαναληψεις. Εσυ μου ειπες για το tremazol: 1ml ανα 10 λιτρα 3-4 ημερες παραμονη του φαρμακου 3 επαναληπτικες ανα βδομαδα. Οι οδηγιες του gdex λενε: 1 ml ανα 30 λιτρα 4 ημερες παραμονη του φαρμακου(ιδια δηλαδη) 2 επαναληπτικες ανα βδομαδα. Τωρα καταλαβα! (Εαν δεν κανω λαθος δηλαδη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 24 Ιουλίου 2016 Author #50 Share 24 Ιουλίου 2016 66 και 74,7 mg ειναι οχι ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος