nikolas makris 14 Ιουλίου 2016 #1 Share 14 Ιουλίου 2016 εχω παρει ξυλο από αμπελι και ρωτησα γνωστουσ μου οπου μου ειπαν ότι δν θα υπαρχει προβλημμα αν το βαλω πειτε μου ος πιο εμπιροι μπορει να προκαλεσει προβλημματα αυτό το ειδοσ ξυλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 14 Ιουλίου 2016 #2 Share 14 Ιουλίου 2016 To αμπέλι, ως είδος ξύλου από μόνο του δεν είναι επικίνδυνο για τα ενυδρεία. Σιγουρέψου όμως να είναι καθαρό από φυτοφάρμακα και τελείως ξερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 14 Ιουλίου 2016 Author #3 Share 14 Ιουλίου 2016 είναι τελειως ξεραμενω αλλα δν είμαι σιγουροσ για τα φυτοφάρμακα τι μπορω να κανω ώστε να το καθαρισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 14 Ιουλίου 2016 #4 Share 14 Ιουλίου 2016 είναι τελειως ξεραμενω αλλα δν είμαι σιγουροσ για τα φυτοφάρμακα τι μπορω να κανω ώστε να το καθαρισω?Βαλτο σε ξεχωριστο "κουτι" και τρεχτο με ενα φιλτρο με ανθρακα....Μετα απο δυο τρεις μερες βγαλτο και επανελαβε σε καινουργιο νερο με καινουργιο ανθρακα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 15 Ιουλίου 2016 #5 Share 15 Ιουλίου 2016 Παρε μια ριζα να ησυχασεις παμφτηνες ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος