Jump to content

Recommended Posts

καλησπερα παιδια και απο μενα!αγορασα πριν 2 μηνες ενα ενυδρειο του οποιου ο ιδιοκτητης μου εδωσε και αντιστροφη οσμωση μαζι..το θεμα μου ειναι το εξης..δεν εχω μηχανημα να την μετρησω κατα ποσο ειναι ενταξει γιατι θελω να την πουλησω..καθε βοηθεια δεκτη!!!

προσπαθω να βαλω και φωτο αλλα μου λεει οτι ειναι πολυ μεγαλη..αν ξερει κανεις επισης πως διορθωνετε ας με διαφωτισει και σε αυτο το κομματι!!!

Αυτο που θες ειναι ενα tds meter,ετσι θα καταλαβεις αν η οσμωση ειναι οκ και τι νερο βγαζει.

Για φωτο κοιτα εδω πως το κανεις.http://www.aquazone.gr/forums/topic/102756-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1/

αυτη απο πανω οπως φαινετε στις φωτος ειναι η αναπληρωση μου,,μπορει να με βοηθησει καποιος στην κοστολογηση εαν ολα δουλευουν κανονικα?η ακομα και αν ενδιαφερετε καποιος να την αγορασει!

Καλο συστημα full size και με ρητινη, αλλα πρεπει να τσεκαρεις την μεμβρανη με TDSmeter

Αν ηταν εκτος νερου θα εχει στεγνωσει και θα χρειαστει καινουργια

Τα προφιλτρα αλλαζονται καθε 6μηνο με πολυ χαμηλο κοστος

Αρα αν υποθέσουμε οτι θέλουν αλλαγή κ τα προφιλτρα κ η ρητίνη σε τι τιμή μπορω να την δώσω??

• 2 weeks later...

Αυτή καινούρια τη βρίσκεις περίπου 100 ευρώ, οπότε υπολόγισε.

Μπες και στο waterwaves να δεις πόσο κοστίζουν τα αναλώσιμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...