Nikos Malissovas 14 Ιουλίου 2016 #1 Share 14 Ιουλίου 2016 καλησπερα παιδια και απο μενα!αγορασα πριν 2 μηνες ενα ενυδρειο του οποιου ο ιδιοκτητης μου εδωσε και αντιστροφη οσμωση μαζι..το θεμα μου ειναι το εξης..δεν εχω μηχανημα να την μετρησω κατα ποσο ειναι ενταξει γιατι θελω να την πουλησω..καθε βοηθεια δεκτη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Malissovas 14 Ιουλίου 2016 Author #2 Share 14 Ιουλίου 2016 προσπαθω να βαλω και φωτο αλλα μου λεει οτι ειναι πολυ μεγαλη..αν ξερει κανεις επισης πως διορθωνετε ας με διαφωτισει και σε αυτο το κομματι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Ιουλίου 2016 #3 Share 14 Ιουλίου 2016 Αυτο που θες ειναι ενα tds meter,ετσι θα καταλαβεις αν η οσμωση ειναι οκ και τι νερο βγαζει. Για φωτο κοιτα εδω πως το κανεις.http://www.aquazone.gr/forums/topic/102756-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 14 Ιουλίου 2016 #4 Share 14 Ιουλίου 2016 Νικολα στα ανεβασα... Εγω δεν την ξερω την συγκεκριμενη ελπιζω τα παιδια να την γνωριζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Malissovas 14 Ιουλίου 2016 Author #5 Share 14 Ιουλίου 2016 αυτη απο πανω οπως φαινετε στις φωτος ειναι η αναπληρωση μου,,μπορει να με βοηθησει καποιος στην κοστολογηση εαν ολα δουλευουν κανονικα?η ακομα και αν ενδιαφερετε καποιος να την αγορασει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 15 Ιουλίου 2016 #6 Share 15 Ιουλίου 2016 Καλο συστημα full size και με ρητινη, αλλα πρεπει να τσεκαρεις την μεμβρανη με TDSmeter Αν ηταν εκτος νερου θα εχει στεγνωσει και θα χρειαστει καινουργια Τα προφιλτρα αλλαζονται καθε 6μηνο με πολυ χαμηλο κοστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Malissovas 15 Ιουλίου 2016 Author #7 Share 15 Ιουλίου 2016 Αρα αν υποθέσουμε οτι θέλουν αλλαγή κ τα προφιλτρα κ η ρητίνη σε τι τιμή μπορω να την δώσω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 25 Ιουλίου 2016 #8 Share 25 Ιουλίου 2016 Αυτή καινούρια τη βρίσκεις περίπου 100 ευρώ, οπότε υπολόγισε. Μπες και στο waterwaves να δεις πόσο κοστίζουν τα αναλώσιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος