Jump to content

Τι ψαρακια μπορουν να μπουν σε ενυδρειο 30 λιτρων;

Recommended Posts

Καλησπερα σας!

Προχθες ηρθε η θεια μου στο σπιτι μου, ειδε το ενυδρειακι μου και μου ειπε να ψαξω να της παρω ενα ιδιο επειδη της αρεσε πολυ!χτες το απογευμα πηραμε το ενυδρειο...του εβαλα νερο και βακτηρια για να "στρωσει" το φιλτρο...αρχικα η θεια μου ηθελε μονομαχο αλλα τωρα αλλαξε γνωμη και με ρωταει τι ψαρι θα μπορουσε να ζησει ανετα μεσα στο ενυδρειακι...και εγω λοιπον με την σειρα μου ρωταω εσας!επισης,για το στρωσιμο χρειαζεται τιποτα αλλο ή ειναι οκ;

:)

Ευχαριστω πολυ,

Κωνσταντινος

Έγινε επεξεργασία - κωνί/νος

Καλησπερα σας!

Προχθες ηρθε η θεια μου στο σπιτι μου, ειδε το ενυδρειακι μου και μου ειπε να ψαξω να της παρω ενα ιδιο επειδη της αρεσε πολυ!χτες το απογευμα πηραμε το ενυδρειο...του εβαλα νερο και βακτηρια για να "στρωσει" το φιλτρο...αρχικα η θεια μου ηθελε μονομαχο αλλα τωρα αλλαξε γνωμη και με ρωταει τι ψαρι θα μπορουσε να ζησει ανετα μεσα στο ενυδρειακι...και εγω λοιπον με την σειρα μου ρωταω εσας!επισης,για το στρωσιμο χρειαζεται τιποτα αλλο ή ειναι οκ;

:)

Ευχαριστω πολυ,

Κωνσταντινος

μπορεις να βαλεις γαριδες ρεντ τσερρυ οπως εγω 

Έγινε επεξεργασία - Mr.Angelos
  • Like 1

μπορεις να βαλεις γαριδες ρεντ τσερρυ οπως εγω 

Για να βάλει γαρίδες 'ομως θα πρέπει να περιμένει κανα δυό μήνες να στρώσει ο βυθός,έτσι δεν είναι; 

• Like 1

Για να βάλει γαρίδες 'ομως θα πρέπει να περιμένει κανα δυό μήνες να στρώσει ο βυθός,έτσι δεν είναι; 

ναι ομως υποτιθεται οτι θα περιμενει ετσι και αλλιος καποιο χρωνικο διαστιμα παντος ξεχασα να το αναφερω 

• Like 1

Το να στρωσει ενα φιλτρο ειναι πολυ πιο γρηγορο απ οτι να στρωσει ο βυθος.

Το φιλτρο σε ενα μηνα ειναι οκ και τιποτα να μη ριξεις μεσα,σκετο νερο να εχεις.

Ο βυθος θελει 2 μηνες λειτουργιας του ενυδρειου για να στρωσει και να μπουν οι γαριδες.

Παντως σε 30 λιτρα δεν εχεις και πολλες επιλογες,μονομαχος η γαριδες η κανενα ειδος killifish.

• Like 1

Εψαξα στην google αλλα δεν μου βγαζει κατι συγγεκριμενο...τι ειναι αυτα τα ψαρακια;

• Like 1

Λιγο καπως μου ακουγεται...μαλον "διαβαζεται"

• Like 1

Χτες που πηγα στο πετ σιτυ να παρω τροφη για το χρυσοψαρο ειδα κατι μικρα υπεροχα ψαρακια αλλα δεν θυμαμε ονομα... :(

Ειναι δυσκολα ψαρακια;

Κοίτα αυτό http://www.aquazone.gr/forums/topic/69705-amphiprion-ocellaris/

αλλά στα του θαλασσινού δεν ξέρω να σε βοηθήσω,θα πρέπει να περιμένεις τους αλμυρούς

• Like 1

Χτες που πηγα στο πετ σιτυ να παρω τροφη για το χρυσοψαρο ειδα κατι μικρα υπεροχα ψαρακια αλλα δεν θυμαμε ονομα... :(

Γκαπάκια;

• Like 1

Κοίτα αυτό http://www.aquazone.gr/forums/topic/69705-amphiprion-ocellaris/

αλλά στα του θαλασσινού δεν ξέρω να σε βοηθήσω,θα πρέπει να περιμένεις τους αλμυρούς

Άκυρο δεν μπαίνει σε τόσα λίτρα

• Like 1

Ναι αυτα!

Τα γκαπάκια είναι πανέμορφα,αλλά νομίζω είναι μικρό το ενυδρείο, πολλαπλασιάζονται συνέχεια 

• Like 1

4 ψαρακια σε 60λιτρα στο πετ σιτυ ειχαν καμια πενινταρια ψαρια μεσα σε ενα ενυδρειο σαν το δικο μου... :(

• Like 1

Στα πετ σοπ τα κρατάνε για λίγο,τα ψάρια πωλούνται, δεν τα κρατάνε για δικά τους ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...