jonnie 12 Ιουλίου 2016 #1 Share 12 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα.. Θα ήθελα τις απόψεις σας. Ρώτησα ένα κατάστημα για την κατασκευή ενυδρείου διαστάσεων 70*45*45. Μου είπαν κόστος γυάλας χωρίς κόντρες 250 ευρώ..... Μπορείτε να μου πείτε τιμές γενικά? Δυστυχώς είμαι από νησί και εδώ δεν έχω επιλογές..... Ευχαριστώ όλους σας για το χρόνο σας.. ΥΓ: δεν είμαι σίγουρος εάν είναι στο σωστό θέμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 12 Ιουλίου 2016 #2 Share 12 Ιουλίου 2016 Πολλα παιδια εχουν φτιαξει αντιστοιχες γιαλες με το ενα πεμπτο απο τα λεφτα που αναφερεις... Αν δεν βλεπουν να σου γραψουν ή αν δεν βρεις θεματα τους στειλε μου να σου γραψω π.μ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill Koulosousas 12 Ιουλίου 2016 #3 Share 12 Ιουλίου 2016 Νομίζω ότι είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή, εγώ έφτιαξα ένα 70x30x35 με διπλό πάτο και μια κόντρα πάνω στην μέση με 5mm γυαλί (οχι extra clear) και η τιμή των γυαλιών ήταν 40 ευρω σε τζαμά, και έφτιαξα και σε έναν φίλο ενα 60x30x35 με τζάμι 6mm απο πολυκατάστημα που κόβει τζάμια με 17,50 ευρω.Πάντως νομίζω οτι η τιμή εξαρτάται κατα πόσο οι διαστάσεις των κομματιών ταιριάζουν στο μεγάλο κομμάτι που αγοράζουν οι τζαμάδες (τα ρετάλια στα χρεώνουν) και φυσικά αν θα τους πεις οτι τα θελεις για ενυδρείο που με την λογική τους...φτιάχνεις ενυδρείο > είσαι φραγκατος > πλήρωσε το τζαμάκι σαν κρύσταλλο swarovski.Γενικά το θέμα τζαμιά για ενυδρείο είναι ενα μυστηριο που δύσκολα θα βρεις κάποιον να σου πει τι ακριβώς παίζει 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnie 12 Ιουλίου 2016 Author #4 Share 12 Ιουλίου 2016 Εαν κάποιος μπορεί να μου στείλει κάποιο link από κατάστημα θα ήμουν υπόχρεος.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 13 Ιουλίου 2016 #5 Share 13 Ιουλίου 2016 Φιλαρακι καλησπερα. Αν googlaris γυαλα ενυδρειου σκετη θα δεις αρκετα μαγαζια που εχουν ετοιμες γυαλες στις διαστασεις που θες με τιμη οχι πανω απο 150€. Τωρα αν μπεις στην διαδικασια να το κανεις μονος οπως εκανα εγω, θα σου κοστισει οχι πανω απο 70€. Πιστευω οτι τα λεφτα που σου ειπαν ειναι πολλα. Με αυτα τα λεφτα παιρνεις ετοιμο ενυδρειο με καπακι και στο στελνουν και στο νησι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος