kosmas 10 Ιουλίου 2016 #1 Share 10 Ιουλίου 2016 Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτη η πληροφορια αλλα καλο ειναι να εχουμε το νου μας http://elliniki-perpatisia.blogspot.gr/2016/07/11.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 10 Ιουλίου 2016 #2 Share 10 Ιουλίου 2016 Παιδεια οσο και να θελουν δεν μπορει να γινει αυτο. Ενας και κυριος λογος πιστευω ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι ( αρρωστοι ) που το εχουν αναγκη. Αν ομως γινει ειναι εγκλημα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 10 Ιουλίου 2016 #3 Share 10 Ιουλίου 2016 Όπως και να έχει πάντα σε διακοπές ρευματος λόγο απεργίας,στασής εργασίας κλπ το ρευμα δεν συνηθίζουν να το κόβουν σε περιοχές που υπάρχουν νοσοκομεία κλπ ή όταν το κάνουν συμβαίνει για πολύ μικρό χρονικό διάστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 10 Ιουλίου 2016 #4 Share 10 Ιουλίου 2016 Ικανούς τους έχω.... με τα "παιγνίδια" που παίζονται εις βάρος μας. Για τα μάτια της οθόνης (που έχω πάψει να παρακολουθώ)... κάποτε έκοψαν για 40 δευτερόλεπτα το ρεύμα στο Υπουργείο Υγείας που χρωστάει εκατομμύρια στην Δ.Ε.Η. (όπως και τα υπόλοιπα Υπουργεία) θυμάμαι μάλιστα και τον συνδικαλιστή Φωτόπουλο ( με ύφος 10 καρδινάλιων να κάνει επίσημες δηλώσεις... στα σπίτια του "κοσμάκη" που ΔΕΝ έχει να πληρώσει... το έκοβαν/κόβουν όμως κανονικά και έπρεπε/πρέπει να τους πληρώσουν και τα τέλη επανασύνδεσης.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 11 Ιουλίου 2016 #5 Share 11 Ιουλίου 2016 Δεν θα κοπει το ρευμα λενε απλα κανουν σταση οι χριστιανοι που εχουν να τους πληρωσουν μηνες!! Αυτοι βαρανε τη μπιστολια ετσι εμαθα εγω!!τωρα εαν κοπει τι να κανουμε θα το πιουμεν και αυτο ποτήρι! !! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος