bill28 24 Απριλίου 2007 #1 Share 24 Απριλίου 2007 Θέλω να φτιάξω ενυδρείο κοντά στα 1000Λ.Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο που έχω κάνει είναι στα 340Λ.Γνωρίζει κανείς διευθύνσεις σχετικά με κατασκευές ενυδρείων που να έχουν τεχνικές αναλύσεις και φωτό?εκτός απο το γη και ύδωρ.ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekila 25 Απριλίου 2007 #2 Share 25 Απριλίου 2007 θα το φτειαξεισ μονοσ η θα το παρεισ ετοιμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 25 Απριλίου 2007 #3 Share 25 Απριλίου 2007 Θέλω να φτιάξω ενυδρείο κοντά στα 1000Λ.Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο που έχω κάνει είναι στα 340Λ.Γνωρίζει κανείς διευθύνσεις σχετικά με κατασκευές ενυδρείων που να έχουν τεχνικές αναλύσεις και φωτό?εκτός απο το γη και ύδωρ.ευχαριστώ. Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες το τι θέλεις να κάνεις για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Γιάννος Σάββα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 25 Απριλίου 2007 Author #4 Share 25 Απριλίου 2007 Θέλω να το φτιάξω όλο μόνος μου,όπως έχω πει στα 340 lit τα κατάφερα,άλλωστε είναι και η δουλειά μου τέτοια που μπορώ να τα βρω και να τα φτιάξω με λίγο κόστος.Αυτό που θέλω να μάθω βασικά είναι πάχος τζαμιών και διάφορες τεχνικές λεπτομέρειες γιατί τα λίτρα είναι πολλά!200ΜΧ60ΦΧ80Υ αυτές τις διαστάσεις έχω στο μυαλό μου.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekila 25 Απριλίου 2007 #5 Share 25 Απριλίου 2007 έχεισ σκεφτει να το φτιαξεισ από κοντραπλακε? τυπου φιλμε . δε εχεισ προβλημα με κοντρεσ και κολυματα . στο λεο γιατι ετσι φτιαχνω το δικο μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 25 Απριλίου 2007 Author #6 Share 25 Απριλίου 2007 Τι εννοείς με κόντρα πλακέ τύπου φιλμέ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekila 25 Απριλίου 2007 #7 Share 25 Απριλίου 2007 υπαρχει κοντρα πλακε 20 χιλιοστων παχουστο οποιο ειναι επενδεδυμενο με πολυαστερα . φτιαχνεισ το κουτι με αυτο και την μπροστινη οψη με γυαλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 25 Απριλίου 2007 Author #8 Share 25 Απριλίου 2007 Το κόντρα πλακέ το ξέρω.Έχει κάνει κάποιος την κατασκευή αυτή με επιτυχία?Και μόνο στη μετώπη κρύσταλλο?Από που έμαθες γι'αυτό?θα μπορούσες να αναλύσεις λίγο περισσότερο την κατασκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekila 25 Απριλίου 2007 #9 Share 25 Απριλίου 2007 http://www.malawicichlidhomepage.com/greek...ank_greek1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekila 25 Απριλίου 2007 #10 Share 25 Απριλίου 2007 το δικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 26 Απριλίου 2007 Author #11 Share 26 Απριλίου 2007 Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!και έχω να προσθέσω μία ιδέα,στα σόκορα του κόντρα πλακέ μπορεί να κολληθεί PVC που υπαρχει σε ότι χρώμα θες και στεγανοποιεί κιόλας.Επίσης υπάρχουν και αυτοκόλλητα taps σε πολλά χρώματα ώστε να καλυφθούν και οι βίδες.Αυτά για περίπτωση που θέλουμε να είναι πιο εμφανίσημο!και πάλι σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekila 26 Απριλίου 2007 #12 Share 26 Απριλίου 2007 ρε φιλε τι δουλεια κανεισ ? ποσ ξερεισ για τα πιβισι? ναι δε εχεισ αδικο αλλα στα κονμτρα πλακε που θα κτρατουν το τζαμι δε μπορο να βαλο πιβισι γιατι μια πιβισιερα κολαει σε κοματι πανω απο 7 ποντουσ αλλιωσ το γδερνει . τα δικα μου ειναι 6. στα υπολοιπα κοματια δε υπαρχε9ι λογοσ γιατι δε ειναι εμφανη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 26 Απριλίου 2007 Author #13 Share 26 Απριλίου 2007 Η δουλεια μου ειναι κατασκευες γυψοσανιδας-ξυλου.Οσο για τις διαστασεις 1-2 cm παραπανω να το εκανες θα περναγε απο το μηχανημα.Ετσι και αλλιως ειναι κτηνος το ενυδρειο που φτιαχνεις,δεν νομιζω να σου μειωνε το οπτικο πεδιο.Ασε που λιγο πιο φαρδια μετωπη ισουτε με καλυτερο νευρο(γνωμη μου).Εσυ τι δουλεια κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekila 27 Απριλίου 2007 #14 Share 27 Απριλίου 2007 ξυλουργοσ ιμε. ασε μου ειχε μπει ι ιδεα για μεγαλυτερο αλλα μου εκοψαν την φορα οι παλοιοι οταν μου ειπαν οτι για πανω από 60 εκατοστα βαθοσ νερου θεσ ειδικεσ λαμπεσ . καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος