Jump to content

προβλημα νερου

Recommended Posts

καλησπερα σας και παλι οπως ειπα και πριν εχω αυτο το προβλημα με το νερο που κιτρινιζει και δεν λεει να ηρεμισει το εχω καθαρισει και κραταει το πολυ δυο μερες καθαρο και ο ανακυκλωτης ειναι εσωτερικος και τώρα αγορασα εναν εξωτερικο αν τον βαλω σε λειτουργια πρεπει να αδειασω παλι το νερο η οπως ειναι.. το ενυδρειο μου ειναι 200λτ!!

Εχεις βαλει καινουρια ξυλα μεσα; οι πληροφοριες που μας δινεις ειναι ανεπαρκεις!

Send from the Heart of Amazonas

όχι κάτι κοραλία έχω βάλει ψευτικα και χαλίκια όχι χρωματιστά κανονικό φυσικό χαλίκι και πρώτα το ξέπλυνα και μετά το ερυξα μέσα 

Συμπλήρωσε την φόρμα... για να δώσεις περισσότερες πληροφορίες... έτσι θα πάρεις και πιο ασφαλείς απαντήσεις.- ;)

το ενυδρείο μ είναι 200 λίτρα αγοραζμένο πριν δύο βδομάδες την πρώτη βδομάδα ήταν καθαρό και μόλις έβαλα τα ψάρια  κιτρίνισε το νερό  το άδειασα  ξανά έβαλα νερό έμεινε καθαρό για δύο μέρες και μετά πάλι τα ίδια κιτρίνισε..μέσα έχω κιχλίδες γλυφτες και τα σχετικά φυσικό χαλίκι και κοραλία..αλλά δεν ξέρω αν φταίει ο ανακυκλωτής που είναι μέσα στο νερό και τρ αγόρασα ανακυκλωτή εξωτερικό μεγάλο και θέλω να το βάλω σε λειτουργεία το θέμα είναι είναι να τον βάλω με το ίδιο νερό η να το αδειάσω και μετά να ξεκινήσω με τον καινούργιο ανακυκλωτή ??

Βασικα δεν ξερουμε τιποτα για το ενυδρειο σου.

Εστρωσες καπως το φιλτρο?

Το φιλτρο τι υλικα εχει μεσα?

Μετρησεις νερου?

Τι ψαρια ακριβως εχεις και ποσα ειναι μεσα.

Βαλε και μια φωτο να δουμε.

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να μπορέσουν τα παιδιά να σε βοηθήσουν http://www.aquazone.gr/forums/index.php?/topic/50683-Φόρμα-Παρουσίασης :)

Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα Γιάννη. Συμπλήρωσε  τη φόρμα (http://www.aquazone.gr/forums/topic/50683-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82/), και όπως ειπαν και τα παιδιά, δωσε μερικές πληροφορίες και για το στρώσιμο που έκανες αλλά και για τα διακοσμητικά που έβαλες. Η φωτογραφία νομίζω είναι απαραίτητη για να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται.

το ενυδρείο μ είναι 200 λίτρα αγοραζμένο πριν δύο βδομάδες την πρώτη βδομάδα ήταν καθαρό και μόλις έβαλα τα ψάρια  κιτρίνισε το νερό  το άδειασα  ξανά έβαλα νερό έμεινε καθαρό για δύο μέρες και μετά πάλι τα ίδια κιτρίνισε..μέσα έχω κιχλίδες γλυφτες και τα σχετικά φυσικό χαλίκι και κοραλία..αλλά δεν ξέρω αν φταίει ο ανακυκλωτής που είναι μέσα στο νερό και τρ αγόρασα ανακυκλωτή εξωτερικό μεγάλο και θέλω να το βάλω σε λειτουργεία το θέμα είναι είναι να τον βάλω με το ίδιο νερό η να το αδειάσω και μετά να ξεκινήσω με τον καινούργιο ανακυκλωτή ??

1. Γλύφτες... ΔΕΝ υπάρχουν... στα ενυδρεία υπάρχουν πλέκο.

2. Τα κοράλια βρίσκονται στην θάλασσα... οι κιχλίδες σε γλυκό νερό.

3. Ανακυκλωτή... μάλλον έχεις "βαφτίσει"... το φίλτρο.

Βάλε φωτογραφίες... συμπλήρωσε την φόρμα για να μας βοηθήσεις... να σε βοηθήσουμε.-

1. Γλύφτες... ΔΕΝ υπάρχουν... στα ενυδρεία υπάρχουν πλέκο.

2. Τα κοράλια βρίσκονται στην θάλασσα... οι κιχλίδες σε γλυκό νερό.

3. Ανακυκλωτή... μάλλον έχεις "βαφτίσει"... το φίλτρο.

Βάλε φωτογραφίες... συμπλήρωσε την φόρμα για να μας βοηθήσεις... να σε βοηθήσουμε.-

Παρακαλω πολυ να μην ειμαστε τοσο επιθετικοι με τα μελη και ειδικα με νεα.

Ο ανθρωπος ζηταει βοηθεια για ενα προβλημα που εχει,δεν χρειαζεται να του την πεφτουμε με τετοιο τροπο!

Γιαννη,σε παρακαλω,αν μπορεις συμπληρωσε την φορμα και πες μου και μερικα πραγματα απο αυτα που σε ρωτησα πιο πανω.

Βαλε και καμια φωτο απο το ενυδρειο σου για να προσπαθησουμε να σε βοηθησουμε να φτιαξεις κατι καλο και σωστο γιατι απ οτι βλεπω εχεις μερικα λαθακια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...