Jump to content

φυτα σε χρυσοψαραδικο...

Recommended Posts

:welcome: 

καλησπερα,(παλι ενοχλω...) :D :D :D σκευτομαι να βαλω φυτα στο  χρυσοψαρο μου ...

Να βαλω;ή θα μου κανουν την ζωη δυσκολη...(παλι οπως και πριν...)

ευχαριστω προκαταβολικα!!!

:bigemo_harabe_net-128: :bigemo_harabe_net-146:  :bigemo_harabe_net-192:

:welcome:

καλησπερα,(παλι ενοχλω...) :D :D :D σκευτομαι να βαλω φυτα στο χρυσοψαρο μου ...

Να βαλω;ή θα μου κανουν την ζωη δυσκολη...(παλι οπως και πριν...)

ευχαριστω προκαταβολικα!!!

:bigemo_harabe_net-128: :bigemo_harabe_net-146: :bigemo_harabe_net-192:

Δοκίμασε να βάλεις ανούμπια, που είναι σκληρά τα φύλλα της. Ή βαλισνέριες. :D

Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οι βαλισνέριες ειναι κατι φυτα μου θυμιζουν φυκια;

ευχαριστω πολυ!

Ναι, μοιάζουν με φύκια ;)

Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

Μπορείς να προσπαθήσεις και με φυτά όπως Anubias barteri, microsorium pteropus, vallisneria, echinodorus, vesicularia και άλλα.

Δώσε στα ψάρια σου τροφή φυτική, φρέσκα λαχανικά, σπιρουλίνα ώστε να καλύψεις την ανάγκη τους για <<πρασινάδες>> ώστε να έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

• Like 4

γεια σας!!! θελω να ευχαριστησω τον κυριο....(δεν θυμαμαι το ονομα συγγνωμη...αλλα μου επεσαν ολα μαζεμενα..)για υην ανουμπια!!!

τα υπολοιπα φυτα λιγο αθλια αλλα μάλλον θα ξεριζοσωωω... :bow: :bow: :bow: :bow:

:thumbsu: :thumbsu: :thumbsu:

post-62472-0-94815400-1468091505_thumb.jpg

• Like 3

Εμείς να σε ευχαριστίσπυμε Κωνσταντίνε που ήρθες και σου ζητάμε συγνώμη άν σε τρομάξαμε εμείς οι γεροπαράξενοι.... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 2

γεια σας!σκευτομαι να βαλω φωτισμο στο ενυδρειο μιας που δεν ειναι σε ευηλιο σημειο στο σππιτι...μπορω να βαλω λεντ ή κανονικη λαμπα;

Έγινε επεξεργασία - κωνί/νος

Κωνσταντινε,θα σε παρακαλεσω να μη κανεις απανωτα ποστ γιατι ειναι κουραστικο.Δεν χρειαζεται να το κανεις.

Θα πρεπει να εχεις υπομονη και να περιμενεις να βρεθει καποιος που ξερει για να σου απαντησει.

Ευχαριστω!

• Like 2

γεια σας!!! θελω να ευχαριστησω τον κυριο....(δεν θυμαμαι το ονομα συγγνωμη...αλλα μου επεσαν ολα μαζεμενα..)για υην ανουμπια!!!

τα υπολοιπα φυτα λιγο αθλια αλλα μάλλον θα ξεριζοσωωω... :bow: :bow: :bow: :bow:

Το όνομα του... είναι Μιχάλης (argy1).-

• Like 1

Σε πρώτη φάση... βάλε αυτό που έχεις και από την συζήτηση (και την αναζήτηση σου στο forum)... όλο και κάτι περισσότερο θα "βγει".

Σου χρειάζεται ένας χρονοδιακόπτης (προσωπικά προτιμώ τους ψηφιακούς... όχι τους μηχανικούς) για να προγραμματίσεις τις ώρες που θα ανάβει και θα κλείνει το φως.

Όταν ανάβουν ή κλείνουν τα φώτα... ΔΕΝ πρέπει να γίνεται από (το) και προς (το) απόλυτο σκοτάδι... για να ΜΗΝ τρομάζει το ψάρι.

Φωτισμός 8-10 ώρες είναι καλός χρόνος... πχ. μπορεί να ανοίγει στις 13.00-14.00 και κλείνει 22.00-23.00.-  

• Like 2

ευχαριστω πολυ!

πειραζει που το φως ειναι λευκο και δεν ειναι κιτρινο σαν του ηλιου; :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu:

ευχαριστω πολυ!

πειραζει που το φως ειναι λευκο και δεν ειναι κιτρινο σαν του ηλιου; :thumbsu: :thumbsu: :thumbsu:

Δεν νομίζω να πειράζει,κάτσε να σου πουν κ τα παιδιά ;)

• Like 1

Κωνσταντίνε στα led αναγράφεται η θερμοκρασία φωτός; Δηλαδή 4000Κ, 6400Κ ή κάτι ανάλογο;

• Like 1

Κωνσταντίνε στα led αναγράφεται η θερμοκρασία φωτός; Δηλαδή 4000Κ, 6400Κ ή κάτι ανάλογο;

οχι δεν γραφει κατι... :bigemo_harabe_net-99: :bigemo_harabe_net-99:

το μονο που λεει ειναι οτι ειναι 220-240v και 50-60 hz

Έγινε επεξεργασία - κωνί/νος

Σε γενικές γραμμές οι λάμπες που έχουν αρκετά μεγάλη θερμοκρασία φωτός βοηθούν στην ανάπτυξη αλγών. Έχεις το νου σου λοιπόν  για να μη γεμίσει το ενυδρείο άλγες, οπότε τ' αλλάζεις πάλι. Περίμενε να προσφέρουν και τα φώτα τους τα παιδιά που ασχολούνται με φυτεμένα.

• Like 1

κοιταζα σε λαθος σημειο...το διωρθοσα..παντως δεν ξερω αν ειναι λιγη ή πολληγιατι δεν το χω με τετοιου ιδους πραγματα...

ευχαριστωω!

• Like 1

βλεπω οτι εχει αρχισει να ζεστενεται το καπακι... :hot: :hot: :hot:

παρολο που εχει δροσουλα τωρα το βραδυ εχει ανεβει η θερμοκρασια...1 βαθμο

:blink: :blink: :blink::wacko:

να το κλεισω...ετσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...